Προς το περιεχόμενο

Galaxy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    695
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Galaxy

  • Ημερομηνία γέννησης 06/11/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Retro και μη ^^

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ξάνθη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.824 προβολές προφίλ

Galaxy's Achievements

  1. To Rg35xx H εχει μοχλους αναλογικούς , εγω θα προτεινα και το Trimui Smart Pro που το έχω επίσης και έχει απο όλα , bt , wifi , type c out , αναλογικους μοχλους και μεγαλη οθόνη (4.9) .
  2. Το rg35xx Horizontal εχει αναλογικους μοχλους , καλυτερο επεξεργαστη και αλλο λειτουργικο και αλλη διαταξη βεβαια σε σχεση με το απλο rg35xx .
  3. vag.patrick , Οντως κάτοχος όλων των παραπάνω , το Odin 2 θα σε καλύψει σε wii , psp , ps2 , 3ds , και αξίζει τα λε7τά του . Το steam deck είναι άλλη κατηγορία σαφώς αλλά τόσο που τα σκοτώνουν αξίζει για εξωμείωση σε όλα με πλεονέκτημα αλλα και μειονέκτημα το μέγεθος που σε άλλους βολεύει και αλλού ξενίζει . Επίσης έχει κανονικά κουμπιά - μοχλούς , που στα υπόλοιπα μικρά δεν υπάρχουν .
  4. Παρέλαβα και εγώ το Trimui Smart pro και αναμένω και το Rg35xx + . Το Trimui νομίζω σαν πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές . Τιμή μπόμπα , led στους μοχλούς , οθόνη , ήχος . Από τα λίγα που είδα παίζει Amiga ολα κανονικά χωρίς να αργεί , Psp , Dante's inferno οριακα στο Χ1 χωρις frame skip . Εχουν και προέκταση του Firmware , ονόματι Tomato και αυτό εξωμειώνει τα πάντα απο Spectrum , Amstrad , arcade , mame και πάρα πολλά άλλα , εχει και εφαρμογες , mp3 player , video player , portmaster . Θα δοκιμάσω και άλλα συστήματα αλλά νομίζω είναι οτι πιο VFM έχω πάρει εως τώρα . Οποιος είχε αμφιβολίες αξίζει άνετα για εξωμείωση και αγορά .
  5. Δεν είναι Android , καποιο Linux συστημα έχουν .
  6. Το God of war δυστυχώς πέφτει βαρύ στα ποιό πολλά μηχανάκια αυτού του τύπου . Για κανα 2-3 psp τέτοια θέλεις κατι σε Retroid pocket 3 , 4 και καπου στα 200 ευρώ και πάνω . Για την ώρα κορυφή με 300 είναι το Odin 2 και με δυνατότητα για Wii , 3ds , Switch , Ps2 κτλ . Στα μικρά καλύτερα να αρκεστείς στα 8-16 bit που παίζουν καλά .
  7. Δεν έψαξα win εξομοίωση σε odin . Τι καλό μπορείς να παιξεις ?
  8. Εξαρτάται τι θα κάνεις . Αν παίζεις Gameboy θα αντέχει παραπάνω φαντάζομαι . Αν θες να παίξεις Doom δεν νομίζω να κρατάει πανω απο 2 - 2.5 ώρες . Εγω το είχα σαν desktop κυρίως στο ρεύμα . Πάντως και για το Asus λενε οτι η μπαταρία κρατάει λίγο , 1.5 ωρες και ηταν θέμα . Πολλά watt , πολύ θερμότητα επίσης και στο deck με αποτελέσματα αυτονομίας , χάλια . Το deck oled λενε τα παει λιγο καλύτερα σε αυτονομία - οθόνη αλλά ανεβάζεις τιμή ... To Odin 2 λογω Gen2 θα κρατάει αρκετά καλύτερα σε μπαταρία , στα ίδια παιχνίδια πάντα λεμε .
  9. Σωστά το λες μια που έχω το Steam deck με windows σε usb ssd σχεδόν 1.5 χρόνο , με προπαραγγελία και αναμονή κάπου 1 χρόνο .... Το odin 2 ήταν η φυσική εξέλιξη σε όλα τα Rp3+ , 503 , Android κτλ που είχα . Τώρα συγκριτικά αν δεν σε πειράζει το μεγάλο μέγεθος το steam deck και οι αντε 2 ωρες μπαταρίας που θα αντέξει , το Steam συμφέρει περισσότερο τα κάνει όλα κτλ . Το είχα κανα χρόνο desktop replacement μεχρι που πήρα κάρτα γραφικών και ... τέλος , κάθεται πλεον , καρτερικα ! Οσο για το Rg35xx + - κτλ να παίξει Ps2 δεν μπορεί με τπτ ποσο μάλλον Switch , οπότε ναι με 60 παιζεις κατι αλλά οχι πολλά . Εχω Miyoo mini , Rg35xx , Rgb30 και μεχρι ps1 , αντε Dreamcast και κάποια Psp παιζει το τελευταίο . Στην ουσία δεν υπάρχει 1 συσκευή που θα τα κάνει όλα τέλεια . Το καλό του odin 2 είναι το βάρος , μέγεθος , μπαταρία , Android κυρίως για ρετρό . Αν θέλεις Pc και παιχνίδια Steam κτλ προφανώς θα ανέβεις σε Deck , Asus κτλ εχει πολλά πλεον . Διαλέγεις λοιπόν και μεχρι εκει που σε παίρνει , εχεις τρέλα , θέλεις , προχωράς σε αγορά !
  10. Μια που και εγω είμαι κατοχος διαφόρων ρετρο και μη , switch v1 , steam deck , odin 2 , 3ds , vita , amiga κτλ κτλ ... Το odin 2 παιζει τα ΠΑΝΤΑ και τερματισμένα . Ολα τα gamecube , ps2 , psp χωρις να ιδρώνει το ανεμιστηράκι του . Antuntu 1.5 milion . Με αγορά στα 300 το απλό είναι όσο ποιο future proof σε Android μπορείς να βρεις σε σημείο που η εξωμείωση να είναι ελλειπής . Θεωρω θα έπαιζε και Ps3, wii U , xbox αν υπήρχε πρόγραμμα . Χθές δοκίμασα το Prince of Persia lost crown και το επαιζε στα 60fps , yuzu . Οθόνη 6΄ και συμαζεμμένο σε διαστάσεις . Ποιο φορητό απο το Steam deck και ελαφρύ . Αν κάποιος είναι αποφασισμένος να δώσει πάνω απο 200 ευρω πιστέυω αξίζει τον κόπο να παει σε αυτο μια και καλή .
  11. Καλύτερα παρε ενα Odin 2 , ποιο φτηνο και βολικό !
  12. mindnever Περιμένω και εγω το rgb30 απο Aliexpress . Λογικα αυτην την βδομάδα θα έρθει και ελπιζω να είναι αξιος αντικαταστάτης για τα 3.5 που είχα , έχω και να κάνει παρέα στο Odin 2 . Τα 3.5 θεωρώ οτι είναι πολύ μικρά για τα ματάκια μου , οπότε το 4΄ θεωρώ θα είναι λιγο καλύτερα .
  13. Ναι σε αναιμικά αρχαία συστήματα με απλους δισκους . Τώρα ίσως για το emulation και με ταχυτητες καλές σε ssd να δουλεύει καλύτερα χωρίς σοβαρές καθυστερήσεις . Το έβαλα χθες το κόλπο και μένει η δοκιμή ! Θυμάμαι υπήρχε απο εποχή Amiga αυτό και εντάξει εκει ήταν argooo ...
  14. Γεια σας παιδια , μολις παρέλαβα odin 2 χωρις τπτ εξτρα χρεώσεις απο ταχυδρομείο κτλ , ολα καλά . Φυσικά δεν πρόλαβα να βάλω τπτ αλλα σαν πρωτη ιδέα , καλά ηχεία , αρκετά καλή οθόνη σε φωτεινότητα και μοχλοί , μάλλον λιγο μικροί . Στιβαρό και δεμένο μου δείχνει και επίσης έχει και μια μυρωδια ωραία , όχι σαν του Steam Deck βεβαια , αλλά καλή ! Να έκανε 2 βδομάδες απο τη στιγμη της παραγγελίας , μέχρι να φτάσει εδώ .
  • Δημιουργία νέου...