Προς το περιεχόμενο

pankou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

pankou's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το αντικείμενο, πιστεύω πως πρέπει αρχικά να ψάξεις και να πάρεις τυπική γνώση. Θα μπορούσες να μπεις σε ένα πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, εναλλακτικά αν δεν έχεις τόσο χρόνο μπορείς να φοιτήσεις και σε ένα ΕΠΑ.Λ ή ΙΕΚ. Επίσης, αν έχεις την οικονομική άνεση μπορείς να γραφτείς σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ. Μέσα από την τυπική γνώση νομίζω θα πάρεις τις βάσεις και θα οργανώσεις τη σκέψη σου για αυτό που θέλεις να κάνεις. Μια σχολή θα σου δώσει το κίνητρο να δουλέψεις και να εξασκηθείς μέσα από τις εργασίες και τις υποχρεώσεις που θα έχεις για τα μαθήματα, αποκτώντας μια ευρύτερη αντίληψη για το αντικείμενο, κάτι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Τώρα, μπορείς και μόνος σου να διαβάσεις αλλά δεν θα γίνεις εύκολα αποδεκτός από κάποια εταιρία και, ίσως, το επίπεδο που θα μπορέσεις να φτάσεις να μην είναι και τόσο υψηλό. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις τελικά!
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιον αξιόπιστο web hosting για ανέβασμα εμπορικής ιστοσελίδας που να υποστηρίζει java server (tomcat ή glassfish) και βάση δεδομένων MySQL. Θα προτιμούσα κάποιον από Ελλάδα για να μην υπάρχει θέμα με τις πληρωμές (λόγω capital controls) αλλά και προτάσεις από το εξωτερικό είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας!
  3. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά κατά την τελευταία εγκατάσταση του ubuntu άλλαξα τα partition και έσβησα το μικρό partition που είχε το Toshba (laptop). Τότε ξανά έκανα εγκατάσταση των windows 7 και μεσα από αυτά των Linux. Τώρα λειτουργούν όλα κανονικά, με την ευκερεία έκανα και format οπότε το σύστημα έχει γίνει και αρκετά ελαφρύ στα windows. Ευχαριστώ πολύ για τη συνδρομή σας.
  4. Έκανα repair αλλα δεν έγινε τίποτα. Στη συνέχεια έκανα ξανά εγκατάσταση των windows και ξανά δεν μπαίνουν. βγαίνει σε μάυρη οθόνη με παύλα που αναβοσβήνει. Δεν κάνει boot στα windows, δοκίμασα και τα εγκατέστησα και στο Partition του Linux, ξανά τίποτα. Τώρα έχω εγκαταστήσει ξανά τα ubuntu και έχω μπεί κανονικά. Υπάρχει τρόπος τώρα να εγκαταστήσω ξανά τα windows μετά τα Linux και να ανοίξουν;
  5. Ενώ είχα τα windows 7 στο σύστημα, εγκατέστησα το ubuntu 11.10 και δεν μπαίνει πλέον στα windows. Αρχικά μου εμφανίζει το menu επιλογής λειτουργικού αλλά όταν επιλέγω windows 7 (loader) βγάζει μάυρη οθόνη και επιστρέφει ξανά στο ίδιο μενού.Στο ubuntu μπαίνει κανονικά. Μήπως έχει κάποιος λύση σε αυτό το πρόβλημα;
  6. Η Πειρατεία ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσει καθώς ο χώρος του τραγουδιού και γενικά του θεάματος (Μουσική, ταινίες videogames…) είναι υπερτιμημένος και δυσπρόσιτος για τον απλό κόσμο. Η πειρατεία πάντα θα βρίσκει τρόπο να εξαπλώνεται και ειδικά σε μέρες κρίσεις όπως αυτές που ζούμε. Η πειρατεία ίσως σταματούσε όταν οι αμοιβές αυτών που παράγουν τα προϊόντα της ήταν όσο του περισσότερου κόσμου. Όσο υπάρχουν υπεραμοιβές η πειρατεία είναι μια μορφή κοινωνικής δικαιοσύνης και σε καμία περίπτωση δεν είναι ηθικό να διώκεται ποινικά και ειδικά η πειρατεία μέσω internet που γίνεται ανταλλαγή υλικού μεταξύ των χρηστών χωρίς οικονομικό όφελος.
  7. Ας δοκιμάσω και εγω να δωσω μια ανάλυση. Κινητό με μπαταρία 3,7V χωρηρικότητα 700mAh έχει ενέργεια 2,59Wh Το ρεύμα που χρειάζετε να δώσουμε στην μπαταρία για φορτίσει σε ένα λεπτό είναι: I=W/Ut=42 A και λόγω τον απωλειών μπορεί να φτάσει τα 50 Α. Το ρεύμα από την πλευρά της πρίζας είναι 0,67Α και με τις απώλειες μπορεί να φτάσει το 1Α. Από την πλευρά της πρίζας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα το ρέυμα είναι πολύ μικρό. Το πρόβλημα υπάρχει από την πλευτά της μπαταρία όχι τόσο για τα καλώδια και τον φορτιστή που θα είναι πλέον μια μεγαλύτερη πιό βαριά συσκευή που με χρήση ηλεκτρονικών ισχύος θα μπορεί να παραμείνει αρκετά ελαφριά, αν και μεγαλύτερη, συσκευή με ένα κάπως πιο χοντρό καλώδιο στην έξοδό της. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει για τις μπάταρίες και τα κινητά μας που για να αντεξουν αυτές τις εντάσεις θα πρέπει να έχουν αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος με περισσότερο ενισχυμένα υλικά. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αυξάνοντας την τάση με απότέλεσμα να μειωθεί η ένταση και να παραμείνουν μικρές οι μπαταρίες. Εστω ότι οι μπαταρίες για συνεχή φόρτιση ενός λεπτου αντέχουν ένταση 5Α (που μου φαίνεται αρκετά μεγάλη) η τάση που θα πρέπει να έχουν έιναι 31V Μια άλλη λύση του προβλήματος είναι να αυξηθεί ο χρόνος φόρτισεις σε 10 Λεπτά όπου το ρέυμα θα υποδεκαπλασιαστέι. Η ίδια ανάλυση ισχύει και για τις μπαταρίες των laptop με τι διαφορά ότι είνα αρκετά μεγαλύτερες από των κινητών και χρειάζονται αρκετά μεγαλύτερες εντάσεις ρέυματος βέβαια λειτουργούν και σε τάσεις κοντά στα 20V οπότε η ένταση δεν θα είναι και πολύ μεγαλύτερη.
  8. Μήπως τελικά είναι ράδιο αρβύλα! Η NVidia για ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν θα έπρεπε να είχα αντιδράσει; Η πηγή είναι έγκυρη;
  9. Τωρα που φτιάχνει ο καιρός νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο τρέξιμο και να γεμίσουμε τους χώρους αυτούς.
  10. Εμένα με ενδιαφέρουν οι περιοχές κοντά στο Γαλάτσι αλλά καλό είναι να αναφέρονται όλα τα μέρη για όποιον ενδιαφέρεται από άλλες περιοχές
  11. Το άλσος Βείκου είναι απέναντι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις (κολυμβητήριο) στα δεξιά της Βείκου όπως πηγαίνουμε προς Ν Ηράκλειο; το περιφερειακό πολυγώνου γαλατσίου που είναι; Με ένδιαφέρει κάποιο δημοφιλές μέρος που αθλείτε και άλλος κόσμος, πιό πολύ για τρέξιμο, για να μην τρέχο σε ένα διάδρομο ένος γυμναστηρίου.
  12. Προτείνετε κάποιο μέρος στην Αθήνα που μπορεί κάποιος να τρέξει ή να κάνει γυμναστική ελεύθερα.
  13. pankou

    εργασια για φοιτητες

    Δοκίμασε να ρωτήσεις σε αλυσίδες φαγητού όπως goody's, everest κ.α. Σε αυτές τις δουλειές παίρνουν έυκολα κόσμο και ο μισθός είναι ο νόμιμος. Φυσικά υπάρχει και ασφάλιση. επίσης θα πληρώνεσαι νυχτερινά, αργίες κλπ. Άπλά μπές σε ένα κατάστημα, ξήτα τον προίστάμενο και ρώτα αν ζητάνε κόσμο αν και τα περισσότερα μαγαζιά τέτοιου τύπου έχουν μόνιμα αφήσα που γράφει ότι ζητείται προσωπικό. καλή τύχη!
  • Δημιουργία νέου...