Προς το περιεχόμενο

awddwa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    75
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

awddwa's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. awddwa

    Family Guy

    Έχω δει την πρώτη season και μου άρεσε, αν και το βρήκα λίγο υποτονικό σε σχέση με southpark και futurama. Κατά τα άλλα, συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει ένα τόπικ για την σειρά και πιστεύω τώρα που θα βγουν τα νέα επεισόδια θα αυξηθεί το ενδιαφέρον. Για να ανοίξω την συζήτηση, ο Stewie σας αρέσει; Αν και υποθέτω ότι οι δημιουργοί ήθελαν να του δώσουν σημαντικό ρόλο, εμένα μου σπάει απίστευτα τα νεύρα. Σε μερικές φάσεις αξίζει, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο τις περισσότερες φορές με εκνευρίζει. Απόψεις κανείς;
  2. Ευχαριστώ τον wert που έστειλε τα εν λόγω wallpapers. Όποιος τα θέλει μπορεί να ζητήσει κι από μένα, για να του ελαφρύνουμε λίγο το βάρος που του έπεσε.
  3. Δεν θεωρώ ότι Norton είναι αξιόπιστο antivirus (δεν κάνω σύγκριση με το AVG), απλώς η σουίτα προσφέρει και δυνατότητες recovery. Για μένα, και ιό να κολλήσω πολύ που με νοιάζει. Ευκαιρεία να βάλω από την αρχή τα XP (κάθε φορά εγκαθιστώ ένα κάρο άχρηστα προγράμματα μέχρι να φτάσω στο αμήν και μετά φτου κι απ' την αρχή). Ό,τι μου είναι χρήσιμο το κάνω backup. Συμφωνώ ότι η ασφάλεια αξίζει τα λεφτά της, αλλά για μένα το AVG είναι αρκετό. Πάντως, αντί να ρωτάει ο καθένας που θα βρει crack για το τάδε πρόγραμμα καλά είναι να έχουμε συγκεντρωμένα δωρεάν προγράμματα. Στα firewall σχεδόν κάθε εταιρεία βγάζει και μια δωρεάν έκδοση και στα antivirus και το avast δωρεάν είναι (από εδώ το έμαθα). Να προσθέσω επίσης και το spybot search & destroy. Και φυσικά δεν γίνεται να έχουμε firefox χωρίς thunderbird ;-)
  4. awddwa

    South Park!

    Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Έχω δει στο internet ότι υπάρχουν dvd με τα πρώτα 5 seasons. Δεν εννοώ τα dvd που έχουν 4 επεισόδια το καθένα. Τα έχει δει κανένας εδώ στην Ελλάδα; Εγώ ρώτησα στο videoclub που πηγαίνω κι είπαν ότι θα το κοιτάξουν, αλλά με γράψαν κανονικά.
  5. Δυστυχώς η πρώτη σελίδα έπαψε να υπάρχει. Και γω σαν μ*λάκας καθόμουν και κοιτούσα τις φωτογραφίες και δεν τις είχα σώσει. Κριμα
  6. Κι εγώ είχα γραφτεί παλιότερα αλλά τώρα αποφάσισα να συμμετέχω. Πολύς κόσμος εδώ. Λέω κι εγώ το δικό μου "Παρών..."
  • Δημιουργία νέου...