Προς το περιεχόμενο

Merlin_o_magos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    571
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Merlin_o_magos

  • Ημερομηνία γέννησης 16/06/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.213 προβολές προφίλ

Merlin_o_magos's Achievements

  1. Παιδιά προσπαθώ να πάρω από eneba 3 core brazil 12months άλλα για κάποιο λόγο δεν μου περνάει στην πληρωμή μέσω paypal . Μου γράφει συνέχεια " Check your account at your card issuer before retrying this card. " H κάρτα έχει λεφτά μέσα οπότε δεν είναι σίγουρα από αυτό . Το έχει ξαναδεί κανείς μήπως ?
  2. Με iPhone δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο . Θα δω από το android της γυναίκας μου λογικά . Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα παιδιά , με τι VPN κάνετε redeem αιγυπτιακά κλειδιά ?
  4. Έχω το ίδιο 49άρι που δεν φοράει την OLED . Το πήρα κυρίως για εργασία λόγω της τεράστιας επιφάνειας και της δυνατότητας να χωρίζεις την οθόνη όπως θέλεις. Για gaming επειδή είμαι με μια 3060 , αυτό που κάνω είναι να παίζω στην μισή οθόνη με την λειτουργία PIP όπου αν έχεις 2 εξόδους από το PC σου και τα ρίξεις επάνω στο Monitor , χωρίζεται η οθόνη στην μέση και έχεις 2χ 2Κ monitors οπότε εκεί με την 3060 παίζω κανονικά .
  5. Merlin_o_magos

    Asus ROG Ally

    2023-05 . θα μπορούσα να θεωρήσω ότι είναι τυχαίο γεγονός απλά με αυτά που ακούγονται δεν είμαι σίγουρος μιας που δεν μου έχει ξανατύχει . Θα δοκιμάσω ξανά νέα κάρτα και βλέπουμε .
  6. Merlin_o_magos

    Asus ROG Ally

    Την δίκη μου SD σε 2 εβδομάδες χρήσης την έφτυσε . Δεν την διαβάζει ούτε ο υπολογιστής
  7. Να σαι καλά φίλε μου για τις πληροφορίες !!
  8. Με έφτιαξες άσχημα !! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
  9. Λόγο χριστουγεννιάτικης αγοράς μιας που διαβάζω είναι από τις πιο ωραίες στην Ευρώπη . Επειδή θα έχουμε και τον μικρό μαζί θα περιοριστούμε μόνο εκεί για 2-3 βράδια .Σίγουρα τα χωριά της Αλσατίας αξίζουν επίσκεψη άλλα με τον μικρό θα είναι πιο δύσκολα .
  10. Καλησπέρα σε όλη την παρέα , σκέφτομαι για ένα ταξίδι Στρασβούργο με την οικογένεια τα Χριστούγεννα με αφετηρία την Θεσσαλονίκη , υπάρχει κάποιος που έχει πάει ? Βλέπω ότι δεν έχει απευθείας πτήσης και αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πιο βέλτιστος - οικονομικός τρόπος για να πας . Ευχαριστώ
  11. Το χειρότερο στοιχείο και τον 2 είναι ότι σε συνθήκες ζέστης άλλα και σε σε κατάσταση ακινησίας οπότε και δεν τις βαράει ας πούμε αέρας κτλ , ανεβάζουν θερμοκρασία και σβήνουν . Δεν βλέπω να έχει αλλάξει αυτό ούτε στο νέο μοντέλο .
  12. Merlin_o_magos

    Asus ROG Ally

    Ωραία και αυτή φαίνεται τεράστια για να χωράει πολύ πράμα .
  13. Merlin_o_magos

    Asus ROG Ally

    Για όποιον ενδιαφέρετε για Hard case προστασίας για το μηχάνημα , εγώ πήρα την παρακάτω που είναι για Steam deck , και το ROG μπαίνει λουλούδι , https://www.skroutz.gr/s/42624022/Spigen-Rugged-Armor-Pro-Πλαστική-Θήκη-Προστασίας-για-Κονσόλα-Steam-Deck-Μαύρη-AFA03731.html
  14. Merlin_o_magos

    Asus ROG Ally

    Επιβεβαιώνω για την οθόνη μετά από ΑΑΑ gaming καίει όχι αστεία . Σε θέμα ποιότητας πάντως θα της έβαζα λίγο παραπάνω . Μιας που είχα steam deck day one , το μηχάνημα θέλει τον χρόνο του για να στρώσει από τα βρεφικά προβλήματα όπως ήθελε και το steam deck .
  15. Merlin_o_magos

    Asus ROG Ally

    Κάνε μια ερώτηση πλαίσιο
  • Δημιουργία νέου...