Προς το περιεχόμενο

Solmyr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    398
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Solmyr

  • Ημερομηνία γέννησης 01/08/1985

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Oxford / UK

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Solmyr's Achievements

  1. Καλο το stremio (!!!) Μην το φωναζουμε ομως και πολυ και το κλεισουν και αυτο...
  2. Καλη ερωτηση. Να το δουμε ομως το θεμα απο μια αλλη ματια. Πες οτι εχεις 25.000 ευρω στην τραπεζα και σκεφτεσαι να αγορασεις σπιτι. Υπεθεσε, οτι μπορεις με 700 ευρω να παρεις το καλυτερο σπιτι με θεα, πισινα κτλ, η μπορεις με 100 ευρω να παρεις ενα αρκετα ακριβο με 200 τετραγωνικα στο Μπεβερλι Χιλς. Ποιο θα επαιρνες; Εγω σιγουρα θα εδεινα τα 600 ευρω παραπανω! Πολλαπλασιασε τα νουμερα με 100.000 για να δεις πως σκεφτηκε ο Notch...
  3. Αυτα ειναι τα specs: Intel® Core™ i5-4210U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) 500GB 5400 rpm SATA Hybrid Hard Drive with 8GB Cache 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz (8GBx1) Ειχα διλημμα μεταξυ του Yoga και αυτου ειναι η αληθεια... Αλλα με τα παρομοια specs το Yoga ηταν περιπου 250 ευρω παραπανω. Δικιο εχεις μαλλον. Θα πεσει στην Ελλαδα και η τιμη συντομα, ειναι νωρις ακομα.
  4. Παρηγγειλα εχθες το 13 7000 απο το site της Dell στην Αγγλια. Η τιμη ηταν 550 λιρες (700 ευρω). Πολλη μεγαλη διαφορα απο τα 950 που ζητανε στην Ελλαδα. Το παραλαμβανω σε 2 εβδομαδες, οποιος ενδιαφερεται για εντυπωσεις pm me.
  5. Solmyr

    Battlefield 4

    Παιδες, υπαρχουν πουθενα videos απο clans; Ακομα και απο public servers που παιζουν μαζι σε squad. Θα ηθελα να χαζεψω (βλ. πορωθω) πριν αγορασω το παιχνιδι. Στο youtube δεν βρηκα τιποτα αξιολογο.
  6. Solmyr

    Battlefield 4

    Μάγκες, συγνώμη εάν έχει απαντηθεί η ερώτηση ήδη, άλλα ποιος είναι o πιο φθηνός τρόπος να δοκιμάσει κανείς την beta?
  7. Οι συσκευες αυτες αγοραζονται συνηθως απο 30αρες που κυκλοφορουν με τσαντουλες (για την μεταφορα) και εχουν στον αυτι bluetooth (για να μην τις κρατανε στο αυτι οταν τα λενε με τις φιλες τους). Στο τραινο στο εξωτερικο μονο αυτες κρατανε phablets. Ειναι μια σημαντικη πιτα της αγορας, μην το γελατε.
  8. Solmyr

    Battlefield 3

    Δυστυχως εχουν προβλημα οι 12.4 και δεν γινονται install σε πολλους (ουτε σε εμενα). Περιμενε τους 12.6.. Παντως για τους FEAR ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Ο τυπος (aiwnios) εχει πανω απο 50% head (!!) accuracy σε καμια δεκαρια μη-sniper οπλα... Τι κανει νιαου νιαου Ασχετο, αλλα παιζει κανεις σας σε clan hardcore; Θα με ενδιεφερε
  9. Solmyr

    Battlefield 3

    Αμα θελεις να σου στειλω το αρχειο με τα settings μου στειλε pm. Μου πηρε εβδομαδες να καταληξω στα σωστα χρωματα και δεν ειναι καθολου user-friendly οι ρυθμισεις του. Παντως για μενα η διαφορα ειναι τεραστια. Δεν βλεπεται πια το default.
  10. Solmyr

    Battlefield 3

    Eναλακτικο anti aliasing ειναι που φορτωνει πανω στο Battlefield 3 και υποτιθεται εχει καλυτερη αποδοση απο το default. Επισης σου αφηνει να πειραξεις χρωματα , gamma κτλ. Μετα το τελευταιο patch εκαναν disable καποια στοιχεια του και το μονο που αξιζει πια ειναι τα χρωματα.
  11. Solmyr

    Battlefield 3

    Εχω παρατηρησει οτι με 5870 και MSAAx2 πανω σε εσωτερικους χωρους τρωει κολλημα.
  12. Solmyr

    Battlefield 3

    Alas! Τελικα εχω καταληξει μου φαινεται οτι σαν το large Rush (40+ ατομα) δεν εχει. Το παιχνιδι εχει ενταση, ταχυτητα και goal. Οχι σαν το Conquest που τρεχουν ολοι αριστερα-δεξια...
  13. Solmyr

    Battlefield 3

    Απιστε Θωμα Αθανασιε! Βγηκε ενα server patch κανα μηνα τωρα και τα εφτιαξε. Πια τα tanks αντεχουν περισσοτερο και το MAV δεν σηκωνεται εαν εισαι κοντα. Μηπως απλα εισαι ατυχος και μπηκες σε server που δεν το εβαλε;
  • Δημιουργία νέου...