Προς το περιεχόμενο

dali13gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7.146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με dali13gr

  • Ημερομηνία γέννησης 17/08/1979

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

18.756 προβολές προφίλ

dali13gr's Achievements

  1. Η προηγούμενη αναζήτηση από πού είναι και δείχνει επιστροφή;
  2. Γράφει ακριβώς στο από πάνω σχόλιο.
  3. Πάμε πάλι. Αναφέρομαι μόνο στους παλιούς συνδρομητές και διευκρινίζω ότι αφορά παλιούς συνδρομητές με ανενεργή συνδρομή. Δεν είπα πουθενά ότι δεν ισχύει για νέους.
  4. Δεν κάνω λάθος, αναφέρομαι μόνο στους παλιούς συνδρομητές που αναφέρει ΚΑΘΕ παρόμοιο post.
  5. Μια φορά να διαβάσω για προσφορά της Apple και να γράψετε σωστά το ποιους αφορά. Παλιούς συνδρομητές ΜΕ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  6. Προφανώς είναι για ώρες έκτακτης ανάγκης με διακοπή ρεύματος πολλές ώρες/μέρες. Γιατί για να φορτίσει θέλει να κάψεις όσες KWh σου δίνει αυτό.
  7. Σε μένα γράφει μόνο για νέους συνδρομητές.
  8. Δεν την ενδιαφέρει να πουλήσει εκτός Κίνας εφόσον δεν έχει GAPPS. Στην Κίνα δεν επιτρέπονται οι εφαρμογές της Google οπότε δεν έχει θέμα, σε αντίθεση με το 5G.
  9. Δεν υπάρχουν φακοί Leica, είναι ηθοποιοί. 5G και GAPPS δεν είναι κριτήρια γιατί δεν εξαρτάται από την εταιρεία. Το Huawei έχει: 1. Μεγαλύτερη μπαταρία για ελάχιστα μικρότερες οθόνες άρα καλύτερη αυτονομία 2. Fast Wireless charging 3. Kunlun glass στην εξωτερική οθόνη που σύμφωνα με reviews είναι καλύτερο από το Victus 4. Periscope telephoto φακό με 5x optical zoom σε σχέση με το 2x του Xiaomi. Επίσης, έχει και αυτός ο φακός OIS που είναι σημαντικό σε 5x zoom. 5. BDS Satellite Message 6. Παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης. Σημαντικό για το 8k video που τραβάει το Xiaomi αλλά δεν παίρνει κάρτα και που 8k δεν χρησιμοποιεί και κανείς ουσιαστικά. Με λίγα λόγια, το "καλύτερο κινητό 1 χρόνο πριν" είναι εκτός από υπερβολή, ολίγον σχετικό too.
  10. Δεν τα αγοράζουν. Τα παράγουν από εξωτερικούς κατασκευαστές. Outsourcing λέγεται και είναι απείρως πιο οικονομικό από το να στήσεις δική σου γραμμή παραγωγής. Ρώτα και το Fiat group που είχε κάθετη παραγωγή και έβγαζε από τη βίδα μέχρι οτιδήποτε είχε πάνω ένα όχημα πόσο καλά πήγε αυτό.
  11. Ναι και στα καλά μοντέλα της βάζει επεξεργαστές της Snapdragon και κάμερες της Sony.
  12. Εχμ... Η Samsung παίζει να παράγει μόνο την οθόνη στα κινητά της. Άντε, ίσως και τις μνήμες. Όλα τα υπόλοιπα είναι από τρίτους. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είναι σαν να λέμε ότι ένα κτήριο πρέπει να το χτίζει με τα χέρια του ο αρχιτέκτονας ή ο πολιτικός μηχανικός. Οι εταιρείες δίνουν τα σχέδια ή τις προδιαγραφές και οι κατασκευαστές εκτελούν. Αν δεν ήταν έτσι, τότε τα SoC της Snapdragon θα έπρεπε να είναι ίδια με της Apple αφού η TSMC κατασκευάζει μεγάλο μέρος της παραγωγής και των 2.
  13. Ή απλά μπορεί να βάλει έναν αντάπτορα από lightning σε Type-C στη συσκευασία και να τους γλεντήσει όλους 😂
  14. Προσοχή στα αδύναμα ηχεία για όποιον σκέφτεται να την πάρει ως τηλεόραση.
  • Δημιουργία νέου...