Προς το περιεχόμενο

nikos66

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nikos66's Achievements

  1. Λογικά το ublock origin είναι. Και μένα μου βγάζει disabled και είναι το μόνο που έχουμε κοινό.
  2. Πολύ ωραίο άρθρο, μπράβο στον συντάκτη.
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω δύο λογαριασμούς μέιλ, έναν στο gmail.com και έναν στο outlook.com, τους οποίους έχω συνδεδεμένους: τα μέιλ που έρχονται στο gmail προωθούνται στο outlook και από το outlook απαντώ είτε ως gmail είτε ως outlook. Όλα δούλευαν μια χαρά εδώ και μήνες, ώσπου πριν λίγο καιρό δεν μπορώ πια να στείλω μέιλ από το outlook ως gmail. Tα μέιλ προωθούνται κανονικά από το gmail στο outlook, αλλά όταν πάω να απαντήσω μένουν για πάντα στο πρόχειρο και δεν φεύγουν. Αποσύνδεσα το λογαριασμό του gmail από το outlook και τον επανασύνδεσα ξανά. Εφτιαξε και όλα λειτουργούσαν κανονικά, αλλά μετά από δυο τρεις μέρες έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει, τι να κοιτάξω; Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά ξανά.
  4. nikos66

    Πρόβλημα με Windows Store

    Μου έκανε κάτι παρόμοιο και εμένα αμέσως μετά την anniversary update. Δεν έκλειναν όλες οι εφαρμογές και δεν θυμάμαι τώρα αυτές που λες, πάντως κάποιες έκλειναν και το σίγουρο είναι πως δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κάποια καινούρια ούτε να κάνω update στις ήδη υπάρχουσες - κολλούσε. Επίσης μου κολλούσε το windows update. Πατούσα να ψάξει ενημερώσεις και έμενε για πάντα στο 0%. Δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Για το δικό μου, έψαξα δεξιά αριστερά δεν μπόρεσα να βρω κάτι και τελικώς έκανα clean install τα 10άρια και πέρασα μετά το anniversary. Και όλα μια χαρά έκτοτε. Πιθανολογώ ότι κάτι δεν κάθισε καλά στην anniversary.
  5. Για τα apps το ξέρω, αλλά το αντρόιντ με κούρασε, θέλω να δοκιμάσω τα WP. Και σε κάθε περίπτωση για τα χρήματα που συζητάμε δύσκολα θα βρω αξιόλογο αντρόιντ (τα κινέζικα απορρίπτονται). Έψαξα κάποια στιγμή και τα apps που έχω τώρα στο s3 mini. Αυτά που δεν βρίσκω σε WP και με ενοχλεί είναι το discogs και το Αθηνόραμα. Αλλά οκ, θα ζήσω και με τον browser.
  6. Το 'χω καθυστερήσει γιατί δεν έχω καταφέρει να το δω από κοντά το 650, σε 5-6 μαγαζιά που έχω πάει, μόνο το 640 βρίσκω. Είναι ξεκάθαρο όμως, ό,τι και να πάρω λίγο πολύ ίδιο είναι, και η διαφορά τιμής είναι μικρή για να παίξει ρόλο, 112 ξεκινάει το 640 και 128 το 650. Οπότε θα το πάω από την εμφάνιση, από το πώς θα μου κάτσει στο χέρι και στο μάτι. Το 640 μου αρέσει, αλλά θέλω να δω και το 650. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  7. Στο 640 έχεις βάλει τα 10άρια; Γιατί γενικά, από ό,τι διάβασα, σχημάτισα την εντύπωση ότι βγάζει προβληματάκια στην αναβάθμιση. Και ότι η διαφορά στην μπαταρία μειώνεται όταν και τα δύο παίζουν με 10άρια.
  8. Ευχαριστώ πολύ, παιδιά. Πρακτικά επιβεβαιώνετε κι εσείς πως όποιο κι από τα δύο και να πάρω λίγο πολύ το ίδιο είναι, πολύ οριακές οι διαφορές, σχεδόν κορόνα γράμματα. Τελικά, νομίζω ότι είμαι ένα κλικ πιο κοντά στο 650, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, γιατί είναι πιο πρόσφατο μοντέλο και έχει τα 10άρια, οπότε δεν θα μπλέξω με αναβαθμίσεις κτλ. Θα το παιδέψω πάντως λίγες μέρες ακόμη στο μυαλό μου και θα προσπαθήσω να το βρω κάπου να το δω από κοντά, να δω αν είναι όντως τόσο όμορφο όσο διαβάζω παντού.
  9. Όχι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης smartphones, έχω εδώ και καιρό το Samsung s3 mini. Το οποίο όμως πλέον τα έχει παίξει κι επειδή με κούρασε το android σκέφτομαι να επιχειρήσω τη στροφή στα WP. Κι έτσι κι αλλιώς, το ταβάνι μου είναι τα 150 (και με το ζόρι) ευρώ. Έχω μπερδευτεί όμως μεταξύ των 640 και 650. Σχεδόν στην ίδια τιμή (110 το 640 και 130 το 650), έχω διαβάσει αρκετά reviews, δεν έχω καταφέρει όμως να καταλήξω, μοιάζουν σχεδόν ίδια. Το συν του 640 είναι πως είναι δοκιμασμένη από πολλούς συσκευή και έχει καλή φήμη, το συν του 650 ότι έχει από τη μάνα του τα 10άρια και ότι είναι πιο καινούριο. Θα εκτιμούσα λοιπόν πολύ αν υπάρχουν κάποια μέλη του φόρουμ που να έχουν προσωπική εμπειρία από τα δύο τηλέφωνα και να μου έλεγαν την άποψή τους. Τα βασικά που θα με ενδιέφεραν είναι η κάμερα (η μπροστινή δεν με απασχολεί σχεδόν καθόλου) και το πόσο smooth είναι η συμπεριφορά τους στα win 10. Α, εν τω μεταξύ, έκανα μια βόλτα σε μαγαζιά για να τα δω από κοντά, δεν μπόρεσα να βρω το 650. Το 640 το είδα και γενικώς μου άρεσε πολύ ως εμφάνιση.
  10. Ρε παιδιά, υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με τη μηχανή αναζήτησης; Στο web ψάχνει κανονικά, αλλά στο pc βγάζει μονίμως σφάλμα. Μια δυο φορές έψαξε κανονικά, αλλά 99/100 παίρνω αυτή την εικόνα
  11. Ναι, έτσι πρέπει να είναι. Τώρα πρόσεξα ότι το desktop το είχα αφήσει στο C (ούτε που θυμάμαι γιατί...) και σε αυτό μου εμφανίζει location κανονικά. Στα documents/pictures κτλ που τα χω πάει στο D, όχι. Αρα λογικά με το clean install θα είναι ΟΚ. Θα το βάλω μπροστά. Σε ευχαριστώ, φίλε!
  12. Μπράβο, αυτόν πέτυχα και μου φάνηκε επικίνδυνος για τα κυβικά μου. Πέτυχα τώρα και αυτόν http://www.windowscentral.com/how-manage-file-storage-windows-10#commentsπου περιγράφει την ίδια απλή διαδικασία με τα 7. Αλλά σε εμένα δεν έχει location στα properties. Σκέφτομαι μην τυχόν είναι επειδή έκανα upgrade από τα 7, όπου είχα ήδη πάει τα documents κτλ. σε άλλο drive; Και μήπως αν κάνω καθαρό ιnstall μου την εμφανίσει;
  13. Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να αλλάξουμε τη θέση του φακέλου Users από το C σε κάποιο άλλο drive; Στα 7 από τα Properties πήγαινες Location και όριζες τη νέα τοποθεσία, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιλογή Location. Ψάχνοντας στο ίντερνετ, πέτυχα ένα δυο οδηγούς αλλά πολύ περίπλοκους και δεν τους κατάλαβα ακριβώς.
  14. Ευχαριστώ, φίλε stelrp. Τη βρήκα τελικά κι εγώ την intersys, αλλά ακόμη δεν το έχω πάει το μηχάνημα. Μου το κάνει ανά τακτά διαστήματα μεν, όχι συνέχεια όμως, και φοβάμαι ότι τσάμπα θα τρέχω και ότι δύσκολα θα βγάλω άκρη. Μάλλον εμπίπτω στην κατηγορία αυτού που λένε: τα σύγχρονα πολυμηχανήματα είναι μιας χρήσης
  15. Τελικά το MG5550 που πήρα έβγαλα παρόμοιο πρόβλημα μέσα σε 3 μήνες. Δεν ξεκινάει την εκτύπωση γιατί δεν βλέπει το χαρτί, μου λέει να βάλω και να ευθυγραμμίσω, ενώ φυσικά έχει χαρτί και όλα ΟΚ. Ποιος έχει την εγγύηση της Canon, ξέρει κανείς; Ψάχνω και δεν βρίσκω.
  • Δημιουργία νέου...