Προς το περιεχόμενο

Remiel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    497
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Remiel

  • Ημερομηνία γέννησης 24/09/1984

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    In your Mind.....

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Remiel's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους, ενας φίλος μου επιθυμεί να αγοράσει ενα καινούργιο pc και θα ήθελα την βοηθεία σας στην επιλογή των κομματιών. Ποσό που διαθέτουμε : 1200 Χρήση υπολογιστή : Gaming (Κυρίως single player ,Baldur's Gate 3 αλλα και παιχνίδια τύπου Total War:Warhammer3) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Χρειάζομαι και οθόνη,Ανάλυση που παίζω είναι 1920X1080 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). AΘΗΝΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αγορά απο διαφορετικά καταστήματα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα συναρμολογηθεί απο εμένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.
  2. Καλησπέρα σας, Ενα φιλαράκι ψάχνει να αγοράσει ενα laptop μέχρι 300€ για να κάνει κάποια βασικά πράγματα.Επιθυμεί να προχωρήσει σε αγορά μόνο απο Κωτσόβολο, έχετε να προτείνεται κάποιο απο τις παρακατώ επιλογές ? https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook?minPrice=229&maxPrice=300 Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  3. Καλησπέρα, έχω φτιάξει ενα PC και το μόνο που λείπει είναι η κάρτα γραφικών.Περιμένα να δώ την 7900XTX αλλα τελικά δεν με έπεισε να προχωρήσω σε αγορά τώρα.Οι εναλλακτικές που υπάρχουν είναι είτε να αγοράσω απο έναν φίλο την παρακάτω υλοποίηση στα 500€ https://www.inno3d.com/en/PRODUCT_INNO3D_GEFORCE_RTX_3080_TI_ICHILL_X3 Είτε να περιμένω, είτε να πάρω τώρα κάποια άλλη.Το budget είναι στα 1300-1500€.Εσείς στην θέση μου τι θα κάνατε? Υ.Γ: H αγορά θα γίνει τον Ιανουάριο. Το τωρινό setup είναι το εξής: I5 13600κ Asus Prime Z790-P 32GB DDR5 Dell S2721DGFA Η ανάλυση που θα παίζω ειναι 2560x1440 και κυριώς fps (Modern Warfare II, Warzone 2) και παιχνίδια που δεν παίζονται εύκολα σε κονσολά. Οπως Baldur's Gate 3, Diablo 4 και άλλους AAA τίτλους Ευχαριστώ.
  4. Remiel

    PS5 Gaming Headset

    Καλημέρα σας, Επειδη επιθυμώ να αγοράσω κάποιο gaming headset για το PS5 έχετε να προτείνεται κάτι ? Budget: 200-250€ Χρήση: Κυρίως PS5 αλλα και για PC Έχω δοκιμάσει τα SteelSeries 7P+, μετά απο πολύ καλές κριτικές που διάβασα, αλλα ο ήχος ήταν πολύ Muffled και τα μπάσα ανύπαρκτα.Επίσης δοκίμασα τα Kaira Pro τα οποία ήταν πολύ καλά, αλλα αυτο με το haptic είναι εντελώς ανούσια.Σκέφτομαι για αυτα Astro A50 : https://www.skroutz.gr/s/21417543/Astro-A50-Wireless-Base-Station-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-USB-PS4.html?from=featured&product_id=82451724 Αλλα περιμένω μήπως πέσει η τιμή τους λόγω Black Friday.Τέλος σκέφτομαι και αυτά https://www.skroutz.gr/s/24562857/Sony-WH-1000XM4-Ασύρματα-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-με-30-ώρες-Λειτουργίας-Μαύρα.html?from=featured&product_id=62817346 Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή, ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. Καλησπέρα και πάλι, Μετα απο καιρό κατέληξα στο παρακάτω συνδυασμό.Τελικά αποφάσισα να δώσω παραπάνω χρήματα και να πάω σε DDR5 επειδή δεν φτιάχνω πολυ συχνά υπολογιστή. Για κάρτα γραφικών τελικά αποφάσισα να περιμένω την RX 7900 XTX η την RX 7900XT ανάλογα τι θα πούν στα reviews.Εναλλακτικά θα πάω σε 3080 https://www.skroutz.gr/s/33954025/MSI-GeForce-RTX-3080-12GB-GDDR6X-Ventus-3X-Plus-OC-LHR-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort.html Η σε αυτήν 3090 : https://www.skroutz.gr/s/25223084/Asus-GeForce-RTX-3090-24GB-GDDR6X-TUF-Gaming-OC-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-2-HDMI-και-3-DisplayPort-90YV0FD1-M0NM00.html Απο εσάς θα ήθελα να μου προτείνεται : a)Να επιλέξω 850w τροφοδοτικό ή το 1000w? β)Γιατί η συγκεκριμένη 3090 η τιμή της είναι τόσο χαμηλά? c)Κάρτα γραφικών που θα προτείνατε εσείς σε εύρος τιμής 1000-1300€ τώρα d)Μόνιτορ 27'' Gaming σε εύρος τιμής 200€ -300€ Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.
  6. Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια και το χρόνο που δαπανήσατε για να μου απαντήσετε παιδιά.Θα πάω σε κάτι απο αυτά που μου αναφέρατε παραπάνω.Η τελευταία ερώτηση είναι αν έχετε να προτείνεται κάποιο κουτί γύρω στα 200-150€
  7. Απο τα κουτιά που είδα μου φάνηκε το λιγότερο γύφτικό , γτ δεν ειμαι φαν των RGB κλπ, μετά είδα οτι είναι full tower που θέλω να υπάρχει μία άνεση μέσα στο κουτι και σε σχέση με την θερμοκρασία , είχε τους ανεμιστήρες και τα φίλτρα για την σκόνη.Επίσης επέλεξα DDR5 για να είναι όσο μπορεί future proof
  8. Μεταχειρισμενη απο φίλο, τα χρήματα δεν γνωρίζω ακόμη αλλα έχω την δυνατότητα να του τα δώσω όποτε μπορώ.Ωστόσο επειδή δεν είναι σίγουρο θα ήθελα και κάποια εναλλακτική σε περιπτώση που δεν ευδοκιμήσει. Αναφορικά με το ddr5 διάβασα οτι με τους επεξεργαστές 13ης γενιάς οτι ανεβάζει πολύ την απόδοση που δίνου.Τωρα για να πώ την αληθεία internet είναι αυτό ποτε δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τί όχι, αλλα λόγω οτι δεν γνωρίζω είναι η μοναδική πηγη που μπορω να πάρω κάποιε πληροφορίες.Επίσης Αν βγαίνει πολύ πιο οικονομικά νομιζώ οτι μπορώ να βρώ κάποιον να μου το στήσει.
  9. Δική μου παράλειψη, η ανάλυση που θέλω να παίζω είναι 1920 x 1080 144hz.Επίσης παραθέτω ένα ενδεικτικό build που έφτιαξα https://pcpartpicker.com/list/jjRvhk
  10. Καλησπέρα , Μετα απο αρκετό καιρό αποφάσισα να χτίσω ένα Gaming Pc και χρειάζομαι την βοήθεια τον ατόμων πιό έμπειρων απο εμένα και με καλύτερη γνώση στα θέματα hardware Ποσό που διαθέτουμε : 2000 αν αξίζει ίσως και λίγο παράπανω Χρήση υπολογιστή : Κυρίως για Modern Warfare 2,Warzone και αλλα FPS παιχνίδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν θα χρησιμοποιώ κάποιο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οθόνη θα αγοραστεί αργότερα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) Αθήνα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα προτιμούσα η συναρμολόγηση του υπολογιστή να γίνει απο κάποιο κατάστημα όπως το www.msystems.gr/www.plaisio.gr μιας και δεν έχω εμπειρία για να το συναρμολογήσω μόνος μου Βάση των παραπάνω και μετά απο ψάξιμο στο internet αποφάσισα να επιλέξω τον i5-13600κ μιας και απο τι λένε ειναι πολυ καλός για τον σκοπό που τον θέλω.Επίσης δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάω σε DDR4 ή DDR5 για να έχω περισσότερες επιλογές για μελλοντικό upgrade. Όσον αφορά για κάρτα γραφικών μπορεί να βρώ μια 2080ti 12GB απο ένα φίλο ,αλλα θα ήθέλα να μου προτείνεται και κάποια εναλλακτική.Απλά απο αυτά που γνωρίζω είναι οτι γενικότερα το Warzone και το Modern Warfare ΙΙ ειναι αρκετά απαιτητικά Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Καλημέρα, Προσπάθησα να κάνω προσθήκη την προσφορά αλλα στην χώρα παράδοσης δεν εμφάνιζε την Ελλάδα.Μήπως η προσφορά είναι μόνο για Γαλλία ;
  12. Remiel

    Overwatch Topic v1

    K εμενα μου ηρθε ο κωδικος για το παιχνιδι αλλα χωρις τον κωδικο για το noir widowmaker...
  13. Remiel

    Overwatch Topic v1

    Απο το G2A τπτ ακομα . Edit:Στην προσπαθεια μου να ενημερωθω απο το site εχει αυτο Overwatch Update – Stay Tuned! Dear Gamers! We understand that you are waiting for Overwatch Origins Edition preorder code because you want to download the game before its launch. We are doing our best to prepare the codes and start the process of shipment. We will keep you informed about the sending status on this page. Please stay tuned!
  14. Remiel

    Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

    Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν υπαρχει καποιο deck το οποιο ειναι αξιολογο αλλα κ το κοστος των καρτων που χρησιμοποιει να μην ειναι απαγορευτικο για εναν που μολις ξεκινησε ωστε να τις craftarei,Κ αυτο μπορει στις αρχες του παιχνιδιου να ηταν πολυ ευκολο να φτιαξεις ενα f2p deck αλλα δεδομενου των adventure αλλα και των expansion που εχουν βγει τωρα ειναι πολυ δυσκολο. Ευχαριστω ΧMorsX θα τα κοιταξω.
  • Δημιουργία νέου...