Προς το περιεχόμενο

l3ft3r1s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    543
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με l3ft3r1s

  • Ημερομηνία γέννησης 06/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    "Near Death" Star

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.507 προβολές προφίλ
  1. Η "express" παράδοση ("θα παραλάβεις την ταδε αν παραγγείλεις μεχρι ταδε ώρα") δεν έχει καμία απολύτως ειδική / διαφορετική διαχείριση, πέραν του ότι ξέρεις πως θα έρθει με SLM. Επομένως δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρόβλεψη του πότε θα παραλάβεις ΑΝ πάνε όλα ρολόι και δουλέψουν όλες οι επιμέρους διαδικασίες σωστά. Μεγάλο ΑΝ όμως... Πάρα πολλές φορές πέφτει έξω.
  2. l3ft3r1s

    Skroutz Plus

    Ήταν στην πολιτική ορθής χρήσης από την πρώτη κιόλας έκδοση της υπηρεσίας.
  3. l3ft3r1s

    Skroutz Plus

    Γιατί κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πρόσθετη υλοποίηση, που δεν είναι απλά ένα checkbox στο checkout, έχει μέσα πρόσθετες διαδικασίες, δέσμευση χώρου στο κέντρο διαλογής, συστημική υλοποίηση στο backend για την υποστήριξη όλου αυτού του πρόσθετου queueing, για κάτι που τελικά τίθεται υπό αμφισβήτηση το value που θα έφερνε. Πρέπει να αλλάξουν αλλά πιο σημαντικά πρώτα, τόσα θέματα έχουμε αντιμετωπίσει αν δεις στις προηγούμενες σελίδες.
  4. Μπορείς από το dropdown αυτής της λειτουργικότητας, χρησιμοποιώντας τα checkboxes, να επιλέξεις να εμφανίσεις μόνο το αποτέλεσμα. Με αυτο τον τρόπο, θα σου εμφανίσει μόνο τη συγκεκριμένη γραμμή.
  5. Πόσες μέρες έχουν περάσει απο το τελευταίο update στο tracking?
  6. l3ft3r1s

    Επιτέλους BoxNow στο Temu

    Δεν ξέρω ειδικά για το temu, αλλά γενικώς για την ACS, για όλα τα δέματα, μπορείς να ζητήσεις αναδρομολόγηση σε locker μόλις φτάσει στο κατάστημα της περιοχής σου. Αυτό παίζει όταν είσαι βέβαιος εκ των προτέρων ότι θα αποσταλεί με συγκεκριμένη courier. Το Temu που τα στέλνει κατά βούληση, παίζεις με την τύχη σου αν το κάνεις!
  7. l3ft3r1s

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Στο πάνω μέρος, δεξιά, γράφει "Delivery >". Πατάς εκεί και σου δείχνει τις διαθέσιμες μεθόδους αποστολής για το συγκεκριμένο προϊον, και επιλέγεις. Αν γράφει "Choice Delivery >", δε θα έχει άλλες.
  8. Υπάρχει περίπτωση η δεύτερη αντικατάσταση να έχει έρθει από άλλο κατάστημα?
  9. Υπάρχουν μηνύματα παραπάνω που έχουν παραλάβει απο box now. Η επιλογή του courier ωστόσο, και αν θα έρθει με box now ή όχι, γίνεται κατά περίπτωση απο το temu με κριτήρια που μόνο αυτό ξέρει.
  10. l3ft3r1s

    Γνώμη για iris?

    "Η υπηρεσία προσφέρεται από Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank,Τράπεζα Πειραιώς, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Viva.com και Optima bank." Πηγή: https://www.dias.com.gr/el/gia-katanalotes/iris-ameses-metafores-hrimaton-se-filous/
  11. l3ft3r1s

    Ερώτηση για youtube premium

    Η Revolut σου είναι Visa, right? Κάποια στιγμή μπάναραν όλες τις Visa εκτός Αργεντινής. Βάλε mastercard.
  12. l3ft3r1s

    Google Wallet + Visa Πειραιώς

    Προσπάθησες μήπως πρώτα να την διαγράψεις από την παλιά συσκευή? Να μπεις δηλαδή στο wallet, να επιλέξεις την κάρτα, και να πατήσεις remove payment method.
  13. l3ft3r1s

    Πηρωμές RF

    Γιατί δε χρειάζεται να τηρεί λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες ώστε να αποφύγει πιθανά έξοδα εμβάσματος, και επειδή μπορεί να αυτοματοποιήσει την παρακολούθηση των εισπρακτέων, χωρίς να έχει άνθρωπο να τσεκάρει κάθε μέρα όλους τους λογαριασμούς τι πληρωμές έγιναν. Επίσης, μειώνονται (ή ακόμα και μηδενίζονται, υπό προϋποθέσεις) οι πιθανότητες λάθους (δεν εναπόκειται στην αμέριστη προσοχή του πληρωτή πχ ώστε να βάλει το σωστό reference number στα σχόλια). Τέλος, είναι και λίγο πιο εύκολο για αυτόν που πληρώνει.
  14. l3ft3r1s

    Skroutz Plus

    Αναφέρεις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Το όριο των 5 / χρόνο και 2 / παραγγελία, αφορά μόνο την κατηγορία της υπαναχώρησης, δηλαδή το "αλλαξα γνωμη", και ισχύει είτε έχει skroutz plus είτε όχι.
  • Δημιουργία νέου...