Προς το περιεχόμενο

karasouli

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

karasouli's Achievements

  1. Ας ανοίξει άλλο θέμα για εκείνη την προσφορά.
  2. Να κλείσει το θέμα παρακαλώ, 24.95 ευρώ κάνουν πλέον στο ΜΜ + 2.99 έξοδα αποστολής http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_CRYSTAL-AUDIO-OVEAR-b-EN,99452,2364133.html?langId=-18
  3. Το ίδιο μοντέλο Surface Pro 3 βλέπω ότι υπάρχει στο γερμανικό Microsoft Store έδω http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Surface-Pro-3-fur-Studenten/productID.304585900?icid=StudentR_SurfacePro3_27082014 με φοιτητική έκπτωση και πηγαίνει στα 773,10 €. Μεγάλη ευκαιρία τώρα που επιστρέφουν και οι «αιώνιοι» (γκούχου γκούχου) στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα. Από ότι βλέπω και με τα λίγα γερμανικά που ξέρω υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πιστοποιήσεις ότι είσαι φοιτητής είτε με email πανεπιστημίου, International Student Identity Card ή και να στείλεις έγγραφα.
  4. karasouli

    Lenovo miix 3 10 64gb

    Πήγε στα 349 τώρα. Εγώ να πω πως θεωρώ μειώσεις της τάξης του 8-10% σε τεχνολογικό προϊόν καινούργιο που έχει ζήτηση και ειδικά από κάποιο κατάστημα που δεν χρεώνει μεταφορικά και έχει διαθεσιμότητα ότι ΕΙΝΑΙ προσφορά. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λογίζουμε μόνο ως προσφορές το ξεστοκάρισμα (πολλές φορές σαβούρας), ανύπαρκτα σε διαθεσιμότητα προϊόντα (βλ. γερμανοσ, voda κτλ) και λάθος τιμές που δεν αναγνωρίζονται από τα καταστήματα.
  5. Το Destiny για ps3 το δειχνει 34,90 στο site. Υπαρχει περιπτωση να κανει 19,90 στο καταστημα;
  6. Καλή τιμή είναι για την Ελληνική αγορά, βέβαια σε tablet Asus Nexus δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για αγορά από ελληνικό κατάστημα. Η εγγύηση είναι on site και κανένα μαγαζί δεν ασχολείται μαζί σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, απλά παίρνεις τηλ και έρχεται η courier σπίτι σου για να το στείλουν Τσεχία για έλεγχο. Η όλη διαδικασία μέχρι την επιστροφή συνήθως δεν κρατάει πάνω απο μια βδομάδα. Μάλιστα τα εδώ μαγαζιά όλα μιλάνε για εγγύηση 12 μηνών στα συγκεκριμένα tablet όταν η επίσημη Asus σε καλύπτει κανονικά για 24 μήνες!
  7. Το πήρα και πλήρωσα κανονικά, χοντρικά στο 26% βγαίνει όλο μαζί (ΦΠΑ + εκτελωνισμός). Απλά αν δεν τους ενοχλούσα αρκετές φορές ενώ είχε ήδη 1 μήνα που είχε φτάσει Ελλάδα το πακέτο και από το τελωνείο μου λέγανε ότι δεν υπάρχει κάτι εκεί μπορεί να μάζευε ακόμη σκόνη σε καμιά αποθήκη. Μετά απειλούσαν κιόλας ότι θα πλήρωνα έξτρα γιατί το κρατούσαν πολύ καιρό
  8. Δεν ξέρω πόσο καλά κάνουν την δουλειά τους στο τελωνείο της Θεσσαλονίκης, αλλά πρέπει να είναι χαλλλλαρά τα πράγματα. Εδώ για ανταλλακτικά από Αμερική που ήταν να πάρουνε περίπου 300€ κανονικά δηλωμένα όλα και είχα πληρώσει και 100 δολλάρια για να έρθουν (σ)εξπρές, τα είχανε πάνω απο μήνα κάπου πεταμένα και δεν τα βρίσκανε... Μου την είπανε κιόλας απο πάνω με έντονο ύφος επειδή τα έψαχνα
  9. http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-131129.html newsletter link με κωδικό προσφοράς
  10. Και εγώ παρήγγειλα τον προαναφερθέντα Dell 3521 σε 18 άτοκες για τον αδερφό μου και καβάτζωσα τον σκληρό αλλά νομίζω ότι το θέμα μας είναι να βάζουμε καινούργιες προσφορές για όποιον ενδιαφέρεται που να είναι σε ισχύ και όχι να αναλωνόμαστε για το πόσο προσφορά ήταν κάποια παλιότερη που ίσως να μην ξαναβγεί ποτέ ή 50 σελίδες για το τι θα κάνουμε με το προϊόν που πήραμε. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με εγγύηση από e-shop και για κλείσιμο ακούγεται αρκετά χρόνια όπως αναφέρθηκε. Πάντως όταν δεν θα έχει εγγύηση και γίνει κάτι, ξέρω ότι θα προτιμούσα να ανοίξω τον Toshiba παρά τον Dell.
  11. Εδώ: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904908 Μου φαίνεται τίμιο laptop στα 369, με μπόλικη ram επεκτάσιμη στα 16gb και αξιοπρεπή επεξεργαστή. Τα windows είναι αγγλικά και η εγγύηση "e-shop". Στα συν ότι τα Toshiba Satellite είναι αρκετά επισκευάσιμα σε σχέση με πολλά άλλα laptop. Είναι από το newsletter οπότε μπορεί να μην εμφανίζει την σωστή τιμή.
  12. http://www.plaisio.gr/Campaign/20131120-late-night-s4-active.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131120-late-night-offer-S4-active&NewsLetterActivate=001CC494BA801EE394A2C6149F3B5262 Το πλαίσιο μας κάνει τη χάρη να δώσει το κινητάκι αυτό λίγο κάτω από την χαμηλότερη τιμή στον skroutz για 12 μόνο ώρες όπως γράφει δίνουν και μέχρι 50 άτοκες
  13. Στο περίφημο Public το έχει από 159€ ΜΟΝΟΝ 149€ «προσωρινά» εξαντλημένο
  14. Το συγκεκριμένο πακέτο το δίνουν τζάμπα σε όσους το συνδυάσουν με το 2play economy της forthnet για 12 μήνες http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=781 , επίσης όσοι είχαν πάρει το nova επίγεια in a box με 49€ για 3 μήνες το προσφέρουν με 14,90€ το μήνα χωρίς δέσμευση ακόμα και αν δεν είσαι συνδρομητής forthnet. Θα ήταν πραγματικά καλό αν το novasports 1 είχε περισσότερες μεταδόσεις και δεν επέλεγαν να βάζουν κονσέρβες ενώ έχουν ζωντανό πρόγραμμα στα άλλα novasports. Επίσης το Disney XD που βάζει το πρωϊ μέχρι το μεσημέρι είναι άθλιο.
  15. UP TO 3.5MB/s write speed γράφει, που αν το υπολογίζω σωστά θέλει ένα 5ωρο για να γεμίσει. Μόνο για ειδικές περιπτώσεις και απ'ότι βλέπω κυκλοφορούν 64αρια στικάκια στο Ηνωμένο Βασίλειο με 30 ευρώ πολύ γρηγορότερα (usb 3.0).
  • Δημιουργία νέου...