Προς το περιεχόμενο

ghost73

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.412 προβολές προφίλ

ghost73's Achievements

  1. ghost73

    Android Box

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/04/2024 01:29 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται σε άριστη κατάσταση ΚM8 pro 35 e Beelink 50 e Περιοχη Αθηνα

    50 €

  2. ghost73

    Microsoft Flight Simulator 2020 [PC]

    Καλησπέρα μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? όταν ξεκινάω το παιχνίδι μου βγάζει αυτό /// error not translated // και σταματαει ... έψαξα google και δεν είδα κατι που να βοηθάει ... είμαι με Xbox game pass ευχαριστώ
  3. ghost73

    ακύρωση δημοπρασίας ebay

    Εγώ τα χρήματα μου θα τα πάρω από το paypal .... (δεν έχω παραλάβει απλά το πακέτο ). .. Ο πωλητής όμως αν είχε ασφαλίσει το πακέτο κατά την αποστολή δικαιούται αποζημίωση από την DHL . H ακόμα και αν δεν το έχει ασφάλιση λογικά θα έχει κάποια αποζημίωση . Δεν το ξέρω αυτό ... Η DHL σε σχέση με έμενα δεν έχει κάτι να μου αποζημιώσει (από την στιγμή που δεν έχω παραλάβει τίποτα ). Η Dhl εδώ στη ελλάδα έχει ενημερωση εσωτερικά την Dhl γερμανιας για την κλοπή .
  4. ghost73

    ακύρωση δημοπρασίας ebay

    Δεν με πάει καθόλου αυτή η αγορά ... Με τα πολλά μου έστειλε το laptop ... Ήταν να το παραλάβω χθες αλλά με ειδοποίησε η DHL ότι έγινε κλοπή στο φορτηγό και ΠΑΠΑΛΑ .. Θα μου στείλουν σε αγγλικά την έκθεση της αστυνομίας για να την στείλω στον πωλητή . Καλά κρασιά δηλαδή .
  5. ghost73

    ακύρωση δημοπρασίας ebay

    Καλημέρα .. μου απάντησε New message from: thmindaclub (214) The Shipping is more than 4,50€ το κόστος που πλήρωσα όμως για το shipping είναι 13,99 (Και αυτό του απάντησα) Condition:For parts or not working Ended:14 Jan, 2020 15:08:39 GMT Winning bid:EUR 35.51 Approximately £30.36 [ 13 bids ] Postage: EUR 13.99 Standard Delivery Item location: FELDKIRCHEN 5143, Austria
  6. ghost73

    ακύρωση δημοπρασίας ebay

    Όχι ακόμα . Του έχω στείλει μήνυμα με ύφος (τι είναι αυτά που λες ... η δημοπρασία έληξε και σε έχω πλήρωση ) δεν μου έχει απάντηση .... Απλά δεν ξέρω αν κάνει cancel (χωρίς προειδοποίηση )αν μπορώ μετά να ανοίξω case .... Δεν μου έχει προκύψει ξανά τέτοιο πρόβλημα ....
  7. ghost73

    ακύρωση δημοπρασίας ebay

    όχι δεν μου βγάζει μήνυμα να πληρώσω κάτι .... (ότι ήταν το πλήρωσα στο τέλος της δημοπρασίας + έξοδα αποστολής ) Κοιτά ....το πιο λογικό είναι να μην το στείλει ... να πάρω τα χρήματα πίσω ... και να του κάνω κακή αξιολόγηση ..
  8. Καλησπέρα. Πριν 2 μέρες κέρδισα μια διμοπρασια στο ebay .,, Πλήρωσα κανονικά ... μπήκε στην λίστα μου με τα Items και σήμερα μου έστειλε ο πωλητής αυτό το mail .. Δεν είχε reserve price ... τι σύστημα είναι αυτό ... ? Αν δεν του κάνει η τιμή άπλα ακυρώνει την δημοπρασία ? New message from: thmindaclub (214) Hello, I can not send the item for this price, you can send me the missing amount. or else I have to cancel the transaction Kind regards Thomas H.
  9. Δηλαδή ο κοτσοβολος δεν ξέρει τι πουλάει ? του είπε ο προμηθευτής, πάρε αυτά και πουλά στην μίση τιμή του ανταγωνισμού και όλα ΟΚ . Όταν θες να έχεις μόστρα προσφορές πρέπει να ξέρεις τι πουλάς. Αλώστε κανείς δεν σου λέει ότι ο κοτσοβολος δεν ήξερε ότι έχουν πρόβλημά. Και στην τελική αφού προέκυψε τέτοιο πρόβλημα με τόσα πολλά θα μπορούσε να το αποσύρει την προσφορά και να μην διαθέσει ελατωματικο προϊόν
  10. έκκεντρο και σε μένα .. απαράδεκτος ο κοτσοβολος
  11. ghost73

    AOC Q3279VWFD8

    Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες ρύθμισης της οθόνης για καλύτερη απόδοση στα χρώματα (έχω την εντύπωση πως έχει πολύ λευκό)
  12. ghost73

    Turbo-X WiFi Modem/Router N300 W300D v2

    Ενω βλέπει κανονικά την ADSL γραμμή δεν περνει ip απο τον provider .. το έχει αντιμετώπιση κάποιος αυτό ? Ευχαριστω
  13. https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Dell-Laptop-Inspiron-15-3576-2555-244-94-DENI3576C.htm
  14. Εχει εδω και 15 ωρες στο " running consistency check for application exchange " Εχει κανεις καμια ιδεα ? Ευχαριστω !
  • Δημιουργία νέου...