Προς το περιεχόμενο

smarag

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με smarag

  • Ημερομηνία γέννησης 18/10/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

smarag's Achievements

  1. smarag

    Αιμοροϊδες

    Ειμαι 10 μέρες μετά την επέμβαση και ειναι αρκέτα καλύτερα απο πριν. Βεβαια μαζεύει ακομα αλλά ειναι καμια σχέση με πριν την επεμβαση ήδη εχει αλλάξει η ποιότητα ζωής.
  2. smarag

    Αιμοροϊδες

    Γιατρός δεν είμαι. Το αποτέλεσμα της επέμβασης απο το γιατρό όμως ειναι αυτό που ισχύει. Τώρα σχετικά με τι ξέρει και ποιος πιστεύω οτι αυτός που το εξασκεί το εξελίσει σε σχέση με αυτόν που του ανακαλύπτει.
  3. smarag

    Αιμοροϊδες

    Οπως το αναφέρω είναι απο αναφορά γιατρού το laser LHP εφαρμόζεται για όλες τις μορφές (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες) και για όλους τους βαθμούς αιμορροϊδοπάθειας (και κυρίως 3ου και 4ου βαθμού).
  4. smarag

    Αιμοροϊδες

    Ο Γιατρός που έκανα την επέμβαση μου LHP μου είπε οτι φτιάχνει και της εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροιδές.
  5. smarag

    Αιμοροϊδες

    Τελικά μετα απο αρκετή ταλαιπωρια πήρα την απόφαση και έκανα και εγώ την LHP αιμοροιδοπλαστικη το αποτέλεσμα ειναι οτι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω και πολύ περισσότερο απο το 1ο 24ωρο δεν έχω κανέναν πόνο και ενόχληση. Στο χειρουργείο έκατσα 15 λεπτα με ελαφρυα μέθη δεν κατάλαβα τίποτα. Η γνωμη μου και ελπιζω να το δουν αρκετα ατομα αυτό ώστε να σωθουν από πονους και τσαμπα επεμβάσεις υποτροπές και επιπλοκές. Μην ταλαιπωρίστε άλλο να πάτε να το κάνετε όποιος χρειαστεί κάτι ή το γιατρό που με βοηθήσε να πάρετε την γνώμη του και να σωθείτε.
  6. Στην Ελλάδα τελικά είναι νόμιμο ή παράνομο; Ειχαν κατασχέση μερικά πριν 1 - 2 χρόνια.
  7. smarag

    Αγορά επαγγελματικού router.

    Θα συνδέσεις το Router του ote είναι μονο του σε bridge mode θα χρειαστείς τα username & password για την σύνδεση σου και στην συνέχεια με το MikroTik θα κάνεις δημιουργία PPPoE και θα φτιάξεις το setup έχει έτοιμο setup στο quickset είναι wizard που σου φτιάχνει το setup
  8. smarag

    Παρουσιολογιο

    το κάτι αλλό μπορεί να είναι μια εφαρμογή που κάνει αυτή την δουλεία αλλά μπορεί να κοστίζει πολλά χρήματα οπότε δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο
  9. smarag

    Αγορά επαγγελματικού router.

    μπορείς να βάλεις ενα MikroTik RB952 θα κρατήσεις το modem του παρόχου για να το κάνεις Bridge και με το MikroTik θα κάνεις το connection με PPPoE σε εκείνο το κατάστημα μπορούν να σε βοηθήσουν στο setup. Η Παραπάνω συσκευή έχει DualBand WiFi 2.4GHz & 5GHz.
  10. To προβλημα που αναφέρεις γίνεται μόνο σε 2 συσκευές συγκεκριμένα στο tablet κι το κινητό σου; Βγάλε το modem απο το ρεύμα και βάλε το οταν συνδεθεί στο internet μήν συνδέσεις κάτι αλλό στο WiFi και δοκίμασε αν παίζει το tablet και το κινητό σου, αν όχι δοκίμασε να διαγράψεις το δίκτυο απο τις συσκευές σου και να το καταχωρήσεις εκ νέου ξανά. κάνε τα παραπάνω και πές μας αποτελέσματα.
  11. Αν δεν έχεις οπτική επαφή και θέλεις πολύ την ζεύξη αυτή θα πρέπει να βρείς ενδιάμεσω σημείο που να μπορεί να βλέπει το πρώτο και το τελευταίο άκρο και στην συνέχεια να επιλέξεις εξοπλισμό που θα σου επιτρέψει να κάνεις την σύνδεση αυτή ανάλογα τα km απο σημείο Α <-> Β <-> Γ
  12. Καλησπέρα, Πρέπει να κάνεις ενα DST Nat θα πρέπει να πάς στο IP Firewall NAT να δημιουργήσεις ενα chain: dstnat με protocol tcp ή udp με dst-port την 51413 και στο action dstnat , ip & port Αν δεν έχεις κανένα άλλο firewall ή ip σου να ειναι κανονική public και όχι πίσω απο ΟΤΕ NAT θα παίξει κανονικά χωρίς πρόβλημα.
  13. Δες και αυτό ειναι πολύ καλό και φτηνό για να κάνεις την δουλεία σου MikroTik Routerboard SXTsq d SXTsq5
  14. Είδα το config σου, και πρόσεξα όπως θα δείς παρακάτω στα screenshot σου οτι το NAT που εχεις φτιαξει εχει για out interface το WAN που ειναι η θύρα που ακουμπάει στο modem σου. Προσεξε όμως δεν σε βγάζει αυτο το interface στο internet , αλλά στο internet σε βγάζει το PPPOE-OUT1 οπότε διόρθωσε το στο NAT out interface εκει θα πρέπει να έχει εκεί το pppoe-out1 και όχι το WAN. Λογικά όταν το κάνεις θα παίξει. Ενημέρωσε μας!
  • Δημιουργία νέου...