Προς το περιεχόμενο

vazelos_trelos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    172
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vazelos_trelos's Achievements

  1. Καλά, για τις τιμές είναι μεγάλο θέμα. Άλλος πουλάει όσο το μαγαζί (αν ήθελα να το αγοράσω όσο το μαγαζί θα το έπαιρνα από εκεί με απόδειξη στο όνομά μου, ο σκοπός που μπαίνω στη διαδικασία των αγγελιών είναι να γλιτώσω χρήματα), άλλος βαφτίζει αντικείμενο που δεν το παίρνουν ούτε στην ανακύκλωση "συλλεκτικό", λες και αποκτά αξία στα χέρια του καθενός και δε φθίνει από τη χρήση. Πρόσφατο παράδειγμα ένας τύπος που μου ζητούσε για μητρική όσο όταν είχε καινούρια!!! Λες και η 5ετής ή 3ετής χρήση στο pc του δεν είχε φτάσει τους πυκνωτές και τα κυκλώματα στα όριά τους , απλά επειδή "λειτουργεί άψογα" (με το μάτι), άλλος πουλάει την επιδότησή του 5€ φθηνότερα λες λέει κάπου ότι του χρωστάει σε cash η vodafone το συγκεκριμένο ποσό και πρέπει να το πάρει από μένα. Προσωπικά πήρα από άτομο μητρική για πλήρως λειτουργική και σε 2-3 μέρες παρέδωσε πνεύμα!
  2. Συμφωνώ, κι εγώ ασχολούμαι 12 χρόνια και σε αυτά έχω βρει και parts και συσκευές σε φίλους μου που είναι άσχετοι με το "άθλημα" των δημοπρασιών. Το να αναφέρεις ότι είναι φίλου δε σε κάνει άμοιρο ευθυνών, νομικά τουλάχιστον, να ξέρεις. Μπορεί να πας για εξυπηρέτηση και να μπλέξεις. Καλύτερα θεωρώ να φτιάχνουμε στους φίλους μας έναν λογαριασμό και να ποστάρουν ό,τι θέλουν
  3. Καλησπέρα. Εκφράζω μια απορία μου. Επειδή μου αρέσει να χαζεύω τις αγγελίες μήπως δω κάτι ενδιαφέρον, σχεδόν καθημερινά, παρατήρησα τον τελευταίο καιρό ένα ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο. Πολλοί, είτε για να αποφύγουν να δώσουν την απόδειξη αγοράς , είτε για τους χ , ψ, ύποπτους λόγους, αναφέρουν ότι: το κινητό, ή το λάπτοπ ή κάτι τέλος πάντων είναι "ενός φίλου". Δεν ξέρω αν αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει και θα ήθελα να ακούσω κι άλλες απόψεις.
  4. vazelos_trelos

    Οδηγιες για Port forwarding

    Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα με το Philips wireless router του connx. Το απέκτησα πρόσφατα για να αντικαταστήσω το απλό Sagem Fast 800 και να συνδέσω με ethernet 2 pc ταυτόχρονα. Από τότε το μtorrent μου βγάζει κάτω αριστερά το κίτρινο τριγωνάκι ή το κόκκινο θαυμαστικό και η θύρα μου βγαίνει ανενεργή και ασφαλώς η ταχύτητα από 100kbps/s έχει πέσει στα 15. Τι μπορώ να κάνω; Help please!!!!
  • Δημιουργία νέου...