Προς το περιεχόμενο

StringKIller-gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.806 προβολές προφίλ

StringKIller-gr's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 08:47 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Η φορητή οθόνη υπολογιστή G1 Game 15 της Arzopa έχει ανάλυση 1920x1080 και διαγώνιο 15.6 ίντσες. Εξοπλισμένη με IPS panel, αποδίδει ζωντανά χρώματα και έχει μεγάλες γωνίες θέασης. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video. Η Full HD ανάλυση σας επιτρέπει να δουλεύετε με άνεση και να παίξετε παιχνίδια ή να δείτε ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια. Έχει ρυθμό ανανέωσης 144Hz, που προσφέρει καθαρή εικόνα και λιγότερο motion blur στα παιχνίδια. Τέλος, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, οπότε δεν θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ηχεία υπολογιστή. Χαρακτηριστικά Τύπος Πάνελ: IPS Ανάλυση: 1920x1080 Ρυθμός Ανανέωσης: 144Hz Αντίθεση: 1000 : 1 Τύπος Σύνδεσης: USB-C, mini HDMI

    100 €

  2. Αν βρέθηκε κάποια λύση είμαστε πολλοί προβληματισμένοι..
  3. Εμένα πάλι μου κάνει ότι έρχεται σιγά σιγά το σύμπαν του "ready player one" οποίος το διαβάσει..... Το λατρεύει. Ernest Cline.
  4. Δεν έχει τίποτα.. μόνο τα προ εγκατεστημένα
  5. Αν βρεθεί με ενδιαφέρει γιατί έχω και εγώ ένα που κάθεται
  6. StringKIller-gr

    Vodafone TV - box -

    Καλησπέρα σας, Βρήκα στο πατρικό μου ένα vodafone Tv, είναι στην ουσία ένα TV BOX απλά είναι κλειδωμένο, έχει 4 εφαρμογές και vodafone tv ταινίες, οι εφαρμογές που έχει είναι: NETFLIX PRIME VIDEO VODAFONE TV KIDS YOUTUBE θα μου ήταν χρήσιμο ένα μποξάκι για μια παλιά τηλεόραση που έχω, σας λέω τι αντιμετωπίζω μήπως και έχει κάποιος καμιά ιδέα: έβαλα σε στικάκι να περάσω τα google play services αλλά δεν διαβάζει το στικάκι... Τώρα τι φταίει? είναι το στικάκι πολύ μεγάλο? 64γίγα, δεν νομίζω, παίζει να είναι λάθος το format, θα κάνω δοκιμές αύριο με άλλο φορμάτ -ntfs-fat32 και ότι άλλο σκεφτώ. Καμία ιδέα?? θέλω να περάσω βασικά το ΕΡΤFLIX, και εφαρμογές απο το play store, αλλά δεν...... έχει κανένας βρεί λύση? Ευχαριστώ προκαταβολικά, αν είμαι σε λάθος θέμα, παρακαλώ μετακινήστε με στο σωστό, ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα σας, Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια εδώ, αγόρασα κλιματιστικό από Leroy Merlin τον 5ο του 22, η απόδειξη με το χαρτί του σέρβις από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό για το σέρβις που γίνεται κάθε χρόνο ήταν στο ισόγειο που δυστυχώς πλημμύρισε και δεν έμεινε τίποτα απο τα πράγματα που ήταν εκεί. Το κλιματιστικό όταν το ανάβω βγάζει μήνυμα ΕΕ όταν πάει στο ζεστό, όταν το ανοίγω σε άλλη λειτουργία φαίνεται να δουλεύει. Με κάλυπτε η εγγύηση 2 ετών από το Leroy Merlin?
  8. Καλημέρα, τελικά κατέβασα το apk απο εδω και έγινε η δουλειά μου.για μεταφορά αρχείων και media εγώ δουλεύω το shareme, πολύ ωραία εφαρμογή.
  9. Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το mi mover, μου βγάζει σφάλμα, δοκίμασα εκκαθάριση play store, πάλι τίποτα. Καμία άλλη εφαρμογή να κάνει το ίδιο? Είμαι από Xiaomi Redmi note 9 pro σε Xiaomi 11T. Δηλαδή έλεος. Δεν μπαίνει η εφαρμογή στο παλιό. Κάπου είχα διαβάσει ότι παλαιότερα το mi mover το είχαν προεγκατεστημένο τα Xiaomi. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα μου είναι πολύ χρήσιμο.
  10. Καλησπέρα φίλε, η κάμερα σήμερα στα κινητά δεν έχει καμία σχέση με την κάμερα που είχαν κάποτε τα πρώτα κινητά. Θυμήσου λίγο τις πρώτες κάμερες σε κινητά.. Ο λόγος που φτάσαμε εδώ..... Μάντεψε.
  11. Καλησπέρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά. εχει κανένας εμπειρία με philips, είδα σκρούτζ, 70άρα με ambilight 825euro, αξίζει? Το ambilight νομίζω μετράει.
  12. Καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγώ για τηλεόραση και θέλω μεγάλη... 65άρα τουλάχιστόν, ταβάνι τα 700, έχω χαθεί απο τις επιλογές, είδε κανείς και αυτήν? https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/xiaomi-mi-tv-4s-65-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20399331 νομίζω ότι είναι καλή φάση. επίσης είχα πάει ένα φεγγάρι σε ένα φίλο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι είχε συνδέσει ακουστικά (tws bluetooth 5.0) με την τηλεόραση και απολάμβανε την ταινία του χωρίς να ενοχλεί κανένα. Συγνώμη για το -take over- του πόστ, αλλά νομίζω είμαστε στην ίδια μοίρα. η δικιά μου samsung είναι παλιό μοντέλο και δεν υποστηρίζει εφαρμογή iptv, έχει netflix, μέχρι εκεί, έχει και καμιά 40-50 εφαρμογές να κατεβάσεις από το samsung store. νομίζω ότι εκεί είσαι και εσύ zervinho.
  13. StringKIller-gr

    Mobilepoint.gr

    Παιδιά πείτε μου λίγο κάποιος τι σημαίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ? γνωρίζετε ότι μπορεί στο δέμα να έχει μισό κιλό αλεύρι? Το ξέρετε ότι οι μεταφορικές ΠΡΏΤΑ εισπράττουν και μετά δίνουν το δέμα! Το ξέρετε ότι στα ΕΛΤΑ, Γενική ταχυδρομική, speedex, ACS, και αλλού φαντάζομαι δεν δέχονται εντολή ελέγχου πριν την παράδοση. Το ξέρω από πρώτο χέρι, όταν τους λέω να το κοιτάξει το δέμα ο αγοραστής πρίν το πάρει μου λεν δεν γίνεται. Άιντε με τους άσχετους, αντικαταβολή και παραμύθια μπλέ.
  14. Η epic είναι παράδειγμα στο PC, εδώ κ κανένα 2μηνο.
  15. StringKIller-gr

    Ψάχνω για...

    Το νετφλιξ δεν παίζει σε πολλά μποξ, να ξέρεις.
  • Δημιουργία νέου...