Προς το περιεχόμενο

alexx

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.029
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με alexx

  • Ημερομηνία γέννησης 05/02/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Νικήτη Χαλκιδικής

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.597 προβολές προφίλ

alexx's Achievements

  1. Καλησπέρα, στο αφμ μου έχω 2 ΚΑΔ, υπηρησίες που παρεχονται απο μπαρ και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στον 1ο ΚΑΔ έχω 2 POS τα οποία έχω συνδέσει επιτυχώς με τις ταμειακές μηχανές. Στον 2ο ΚΑΔ έχω πρόγραμμα για ΑΠΥ και web Pos. Επειδή το web POS είναι δύσχρηστο και με υψηλές χρεώσεις (3%) και δεν με βολεύει καθόλου , προμηθεύτηκα ένα ¨κανονικό¨ POS το οποίο θα χρησιμοποιείται για τα δωμάτια. Στη περίπτωση αυτή τι γίνεται, θα φαίνομαι ότι δεν συνδέθηκα και κινδυνεύω με πρόστιμο?
  2. alexx

    TCL TV γενική συζήτηση

    Καλησπέρα, που την βρήκες τόσο?
  3. alexx

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Λογικά το πήρε χωρίς φπα.
  4. alexx

    TCL TV γενική συζήτηση

    Καλησπέρα, ψάχνω 43άρα και κατέληξα σ αυτήν https://www.skroutz.gr/s/52032860/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C61B-HDR-2024.html αλλά δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες στο σαιτ της TCL. Για λάθος μου μοιάζει. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας βοηθήσει.
  5. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς σε pax A80 epay όταν ζητάω επαναφορά master key γιατί μου βγάζει κωδικό σφάλματος 101? Έχω κάνει κάνα 2 συναλλαγές και έκλεισα πακέτο επιτυχώς Τελικά έφτιαξε μετά μερικές αλλαγές ip,άνοιξε- κλείσε το μενού ααδε.
  6. Όσο εύκολα στελνουν τα μηνύματα ότι δεν διασύνδεθηκες άλλο τόσο θα στέλνουν τα 10000αρα. Και άντε τρέχα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!
  7. Καλησπέρα. Κλέισε την λειτουργία της ααδε και κάνε μια δυό συναλλαγές με την κάρτα για να δείς αν είναι οκ. Μετά κλείσε πακέτο και ξαναδοκίμασε. Σ εμένα κανα 2 pos έτσι παίξανε.
  8. Δεν έχεις θέμα. Σε όλους στέλνει. Δες και εδω https://www1.gsis.gr/tameiakes/myweb/esendN.php?FUNCTION=1. Αν βλέπεις τον πάροχο pos_aade λογικά θα είναι οκ. Ας μας πεί και κάποιος που ξέρει σίγουρα!!
  9. Μάλλον μόνο αυτός θα έχει λεφτά!!!
  10. Στο vx520 στο μενου ααδε έχει ανανέωση masterkey. Ναι και στο Pos (όχι σε όλα) αλλά και στην ταμειακή.
  11. Καλημέρα, έχω συνδέσει το move2500 της epay με ταμειακή norma. Επειδή δεν το χρησιμοποιώ τώρα σαν βασικό δεν ξέρω τι γίνεται με τυχόν αποσυνδέσεις. Πάντως όταν το σύνδεσα έκοψα 3-4 αποδείξεις χωρίς πρόβλημα.
  12. Καλησπέρα ,τώρα είδα και εγώ ότι είχα κάνει αίτημα απο τις 16.01.2024 αλλά δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. Πρέπει να κάνω κάτι? Στον εκκαθαριστικό που στείλαν ήταν να πάρω 312€ στις 22.01 αλλά αλόμα τίποτα!!
  13. Μάλλον δεν επικοινωνούν. Κανονικά όταν πατάς κάρτα πρέπει να στέλνει στο pos το ποσό.Τσέκαρε αν είναι στο δίκτυο και τα 2, αν έχεις βάλει σωστά IP κτλ, κάνε τεστ επικοινωνίας το pos, ξαναπάρε masterkey απο την ααδε. Επίσης δες στην ταμειακή αν έχεις βάλει σωστά IP DNS κτλ του Pos
  14. Καλησπέρα, μήπως θέλει να πατήσεις το 1 για να ανοίξει το λινκ με το POS?
  • Δημιουργία νέου...