Προς το περιεχόμενο

sub

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sub

  • Ημερομηνία γέννησης 09/05/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.616 προβολές προφίλ

sub's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Βρηκα αυτο https://www.eevblog.com/forum/repair/ocz-vertex-2-ssd-firmware/25/ και κατεβασα και τα αρχεια που λεει. Εκανα τη διαδικασια αλλα μου βγαζει fail γιατι στο fw δεν εχει τις μνημες του Vertex 2E 60GB (29F32G08CBACA) που εχω.
  2. Εφτιαξα ενα desktop με used parts. Εκανα την εγκατασταση και επελεξα "δεν εχω κλειδι" χωρις να συνδεσω το πισι στο ιντερνετ. Οταν αγορασα κλειδι windows 10 pro, τον συνδεσα στο ιντερνετ αλλα μου ελεγε (χωρις να βαλω το κλειδι) "τα windows εχουν ενεργοποιηθει με ψηφιακη αδεια" ! Μα πως?! Οκ, αφου λεω εχω το κλειδι ετσι κι αλλιως αγορασμενο, θα το βαλω στο αχρησιμοποιητο Lenovo tiny desktop ενος φιλου. Ηταν απο καταστημα που εκλεισε αλλα ειχε win7 κλειδωμενα. Ε, κι εκει τα ιδια! "τα windows εχουν ενεργοποιηθει με ψηφιακη αδεια" Ειναι παλι δωρεαν τα windows 10?!? Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι που θα πουλησω το Lenovo tiny desktop. Αν (αφου δεν εβαλα κλειδι) σταματησουν να δουλευουν τα windows, τρεχα γυρευε!
  3. Εγω δεν ξερω απο java αλλα ηθελα να φτιαξω παιχνιδι για το google play. Δοκιμασα το Construct 2 και μου πηρε 2 μηνες να φτιαξω αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grid.tapacandy Φτιαχνει htnl5 παιχνιδια που μπορεις να τα ανεβασεις σε google play/ios/windows κ.α. Τωρα που εμαθα τα βασικα, μπορω να ανεβαζω 2D παιχνιδια ανα 15 μερες πιστευω.
  4. Δυστυχώς ειναι κολλημένη... Αν δεις το λινκ που εδωσε ο TheDevilMayCare, εχει 2 εκδώσεις και το δικο μου ειναι αυτο με την ενσωματωμένη μπαταρία. Εχει κατω απο τις ram, pins για cmos reset αλλα δεν άλλαξε κατι...
  5. Όταν παω να κανω εγκατάσταση windows, πιστεύεις οτι κολλάει γιατι παει να φορτώσει γραφικό περιβάλλον? Εδω που τα λεμε, αυτη ειναι και η μονη λογικη εξήγηση...
  6. Το Acer που εχω εχει μονο την μπλε κολλημένη μπαταρια που δείχνει ποιο κατω στο manual. Θα ελεγα πως μαλλον εχω το προβλημα που εχει ο τυπος στο 2ο λινκ αλλα μου φαίνεται περίεργο που το κατάφερα 2 φορες να δουλευει απροβλημάτιστα για 4-5 μερες και μετα να νεκρώνει ξανα!! Το ΗΡ οταν μπει σε safe mode δουλευει κανονικα αλλα οπως ειπα δε μπορω να του βαλω αλλο λειτουργικό και εκει ειναι που δε καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα! Σε hardware δοκίμασα αλλες μνημες, αλλο δισκο, αλλο τροφοδοτικο, εγκατάσταση απο εξωτερικό cd, απο bootable usb...παντα το ιδιο αποτέλεσμα... ΥΓ Σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις!
  7. Τα έχω κανει ΟΛΑ αυτα, γιαυτο μου ειναι δύσκολο να καταλήξω στο τι φταίει, αν φτιάχνεται η αν ειναι για ανταλλακτικά... Η μπαταρία ειναι κολλημένη και δε βγαίνει...Αν πάντως ειναι νεκρή, δεν θα έπρεπε το πρόβλημα να ειναι οτι απλα σε καθε επανεκκίνηση θα εχω bios defaults?
  8. Καλησπέρα. Εχω φτιάξει πολλα λαπτοπ αλλα σε αυτα τα 2 εχω κολλήσει... Ας τα πάρουμε με τη σειρά.. HP DV6000 Το πρόβλημα του ηταν υπερθέρμανση και οτι κατι ειχαν πάθει τα windows και κολλούσαν στο loading screen. Εγινε καθαρισμός και ολα οκ με τη θερμοκρασία. Έλεγξα και το δισκο για bad sectors, ολα οκ. Παω να κανω εγκατάσταση win7...loading files...windows logo....black screen with backlight on!!! Οσες φορες και αν δοκιμασα, εχω ακριβως το ιδιο αποτελεσμα! Btw, το win7 DVD που εχω δουλεύει μια χαρα σε οσα αλλα λαπτοπ εχω φτιάξει... Φαντάζεται κανεις τι μπορει να φταιει?!? ACER 5552G Αυτο άναβαν τα λαμπάκια, δουλευε fan, αλλα μαυρη οθονη χωρις backlight... flashαρα bios με fn+esc+power και ολα οκ.....σε 4-5 μερες ομος εκανε ακριβως τα ιδια! Ξανα την ιδια διαδικασία, παλι οκ, παλι ομως για 4-5 μερες και τωρα πλεον δε μπορω να το επαναφέρω... WTF?!?!?
  9. sub

    ZTE Tab S8Q

    Το πήρα κι εγω και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος. Δεν βρίσκω ομως θήκη! Ξέρει κανείς αν κάνουν οι θήκες απο ipad mini?
  10. sub

    Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

    ...γιαυτο και ρωτάω μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος σχετικός...
  11. sub

    Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

    ..σε Acer 6930G (P7350/4gb ram/9600m gt) γιατι δε δουλεύει vmware? Μου λεει δεν υποστηρίζει 64 μπιτ και συνεχίζει χωρις 64. Μετα λεει κατι για virtualization αλλα οκ και αυτο με το baypass. Τελος μου λεει πως καποιες συσκευες (webxam/usb κτλ) εχουν αποσυνδεθεί και απλα κλεινει το VM! Μπορω να κανω κατι?
  12. Τα εχω δοκιμάσει ολα αυτα. Αυριο θα παραγγείλω μια Motherboard diagnostic card να δω τι θα μου δείξει...
  13. Την δοκίμασα αλλου, δουλεύει.
  14. Πήρα ενα τροφοδοτικό απο αλλο υπολογιστή που δουλευει και βραχυκύκλωσα πράσινο μαυρο στο 24πινο και το συνδεσα στη μητρική (και στις 2) Δεν εγινε τιποτα αλλα αν βγαλω το 24πινο και συνδεσω ενα ανεμηστηρακι δουλευει. Με το προηγούμενο τροφοδοτικο (corsair cx430) που αναβόσβηνε το λαμπακι της μητρικής, αν το βαλω μονο του βραχυκυκλωμένο με ενα ανεμηστηρακι κανει ενα τακ-τακ (το ανεμιστιρακι) σαν να προσπαθει να ξεκινήσει. Ειναι δυνατόν ετσι απλα να καει και η μητρική και το καινούριο τροφοδοτικό?!? ΥΓ Αν αγοράσω μια motherboard diagnostic card θα μου δείξει τιποτα η αφου δεν ξεκινά καν ο υπολογιστής δε θα δουλέψει και αυτη?
  15. Δοκίμασα το τροφοδοτικό να δω αν δουλεύει μονο του (πράσινο μαύρο καλώδιο απο το 24πινο). Έβαλα ενα ανεμιστηρακι πανω του και δούλεψε. Δε ξέρω αν μας λεει κατι αυτο...
  • Δημιουργία νέου...