Προς το περιεχόμενο

polydoroskatharakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    236
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με polydoroskatharakis

  • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1965

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ιστοσελίδα

  • Skype
    katharakis

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Rethymno

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.954 προβολές προφίλ

polydoroskatharakis's Achievements

  1. Καλά, τι hate είναι αυτό που βγάζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα... Να σας πάρει ρε παιδιά η Apple να της δείξετε πώς να φτιάξει το λειτουργικό! Για να πουλήσει και κανένα τηλέφωνο εδώ που τα λέμε...
  2. Πιστεύω πως - και μόνο για τα exvlusives που δεν είναι λίγα - τελικά θα τα αγοράσεις. Gamepass είναι το ατού το XBOX που αν κι εσύ όπως κι εγώ δεν έχεις πολύ χρόνο, δε μετράει ιδιαίτερα. Λίγα και καλά είναι αυτα που θέλουμε στο τέλος.
  3. Καλύτερα χώριζε την παράγραφό σου σε περιόδους - προτάσεις χρησιμοποιώντας τελείες. Αλλιώς δε βγάζει εύκολα νόημα το γραπτό σου.
  4. Σήμερα που η φωτογραφία στα smartphones είναι ως επί το πλείστον θέμα software, είναι φανερό πως η Leica μόνο το όνομά της πουλάει...
  5. Αν αυτό το "ντελιβερόπουλο" κατάλαβες από το παιχνίδι φίλε μου, ή δεν το έπαιξες καθόλου ή δεν είναι για σένα. Παίξε καλύτερα κάτι άλλο... Παιχνιδάρα είναι έτσι κι αλλιώς. Και τα 5 μύρια που πούλησε, λίγα είναι...
  6. Γενικά το νόημα είναι παρεμφερές αλλά όχι ίδιο. "Workaround" σημαίνει να ξεπαράσεις ένα πρόβλημα ή περιορισμό μέσω αποφυγής ή παράκαμψης. Εξάλλου, αν επιμένεις να γράφεις μόνο στα ελληνικά χωρίς να παρεμβάλλεις καμμιά αγγλική λέξη, πρέπει να γράφεις και σωστά ελληνικά. Με κόμματα, τόνους και τα λοιπά.
  7. 1. Άλλο λύση κι άλλο workaround. 2. Η αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιό μου γίνεται με caps lock. :)
  8. Φαντάζομαι πως θα βρεθεί workaround και θα πάρει το Big Sur κανονικά..
  9. Μια χαρά δούλευε -χωρίς jailbreak- το πρώτο iPhone εδώ στην Ελλάδα, έτυχε να το αποκτήσω από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του και το έχω ακόμα φυσικά.
  10. Η διατύπωση, η κακή ορθογραφία και το νόημα με μπέρδεψαν... Καλό πάντως. Σόρι, φίλε μου!
  11. Μάλλον έχει κάποιο άλλο πρόβλημα το χέρι ή το πόδι σου (τα "παράσιτα" που λες) γιατί αποκλείεται η ακτινοβολία από κινητό να έχει αυτά τα συμπτώματα. Ψάξ' το λίγο, πάρε κανένα παρασιτοκτόνο από το φαρμακείο.
  12. Εσένα αν δεν είναι RPG δε σου λέει τιποτα... Μόνο τέτοια παίζεις;
  • Δημιουργία νέου...