Προς το περιεχόμενο

thanasis00

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.785
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με thanasis00

  • Ημερομηνία γέννησης 07/04/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

28.516 προβολές προφίλ
  1. thanasis00

    Bleutouth speakers

    Εγώ πήρα ένα JBL Flip 5, και έχει πολύ ικανοποιητικό ήχο. Ακούς και μπάσα από αυτό, και τα πρίμα του δεν "ξύνουν" σε δυνατές εντάσεις.
  2. thanasis00

    Πρώτη μηχανή

    Αν πας να βγάλεις Α2 δίπλωμα θα μάθεις σε 400άρα μηχανή (το μέγιστο για το δίπλωμα που βγάζεις). Οπότε μπορείς να δεις και εκεί πως σου φαίνεται και αν σου φαίνεται δυνατή κλπ. Προσωπικά πιστεύω ότι αφού θα πας για Α2, μη πάρεις κάτι μικρότερο από 300-400 κυβικά. Και εγώ προτείνω φουλ μεταχειρισμένη, αν βρεις καμία καλή περίπτωση με ενημερωμένο βιβλίο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ακόμα καλύτερα. Αλλά γενικά με τις μηχανές πιστεύω πως πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα 1-2 είδη για να βρεις ποια σου αρέσει, οπότε μην επενδύσεις εξ αρχής πολλά λεφτά σε καινούρια.
  3. thanasis00

    Quefrency rev1 split kb με keycaps

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 02:51 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, πωλείται το Quefrency rev1 split kb, αγορασμένο και φτιαγμένο από candykeys, με ελάχιστη χρήση, καθώς τελικά προτιμώ ortholinear layout. Έχει cherry MX brown switches, led underglow, και δίνεται μαζί με trrs και usb cable. Έχει γίνει lube το ένα stabilizer γιατί δεν έκανε επαναφορά το switch, αλλά πλέον λειτουργεί μια χαρά. Θα δοθούν μαζί και τα star wars themed keycaps. Τιμή 180 ευρώ, περιοχή Ζωγράφου, Αθήνα. Δεκτές ανταλλαγές με άλλα split kb κάτω από 60% μέγεθος. https://keeb.io/products/quefrency-60-65-split-staggered-keyboard Δεκτές ανταλλαγές με εξοπλισμό ήχου (κάρτες ήχου ή ηχεία surround) ή φωτογραφίας (τρίποδο, βραχίονας, φώτα) ή εξοπλισμό fpv drones.

    120 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 02:50 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, πωλείται το πληκτρολόγιο Drevo Tyrfing v2 UK TKL Outemu Brown Switches USB σε άριστη κατάσταση, το οποίο διαθέτει brown switches που το κάνουν πολύ αθόρυβο, per key RGB, hot swappable switches (οπότε αν κάποιο χαλάσει απλά το αντικαθιστάτε), braided καλώδιο, πολλά media κουμπιά στο FN και πολλές επιλογές για τα rgb. Διαθέτει και λογισμικό για windows για παραπάνω παραμετροποίηση. Είναι σε άριστη κατάσταση, το χρησιμοποίησα για λίγο καιρό και μετά έμεινε στην άκρη, γιατί πήρα άλλο είδος πληκτρολογίου (split). Δίνεται χωρίς κουτί, συνάντηση Ζωγράφου ή στο μετρό Μέγαρο Μουσικής. Επειδή δεν υπάρχει κουτί, δε μπορεί να αποσταλλεί με μεταφορική. Τιμή 55 ευρώ. Περιγραφή προϊόντος: https://www.drevo.net/product/keyboard/tyrfing-v2 Δεκτές ανταλλαγές με εξοπλισμό ήχου (κάρτες ήχου ή ηχεία surround) ή φωτογραφίας (τρίποδο, βραχίονας, φώτα) ή εξοπλισμό fpv drones.

    50 €

  5. Αν σε παίρνει να πάρεις Steam Deck, μπορείς εκεί να κάνεις emulate τα πάντα (εκτός ps4/ps5 αν θυμάμαι σωστά), και να παίζεις και στη TV αν θες. Το δοκίμασα για κάποια περίοδο και έπαιζε πολύ καλά. Εγώ επειδή έχω πρόσβαση σε παλιότερες κονσόλες, και σαν συλλέκτης, θα ήθελα να βρω έναν καλό τρόπο να παίζω με τις παλιές.
  6. Καλησπέρα, αναβιώνω αυτό το thread, γιατί έχω ήδη στη κατοχή μου ένα PS1, και ελπίζω σύντομα να έχω και ένα NES, οπότε θα ήθελα να βρω γενικά έναν αντάπτορα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες κονσόλες. Ποια είναι η επικρατέστερη επιλογή σήμερα; Για τηλεόραση έχω μια LG OLED 55" 4K, αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα ήθελα να πάρω τον καλύτερο upscaler, και σε 1080p θα ήταν μια χαρά, ίσως και λιγότερο αν πρόκειται για κάτι πιο οικονομικό. Βλέπω στο ίντερνετ προτείνουν Retrotink ή OSSC, αλλά δεν είναι προφανές από που θα μπορούσαν να αγοραστούν χωρίς δασμούς ή υψηλά μεταφορικά. Υπάρχει καμιά άλλη λύση;
  7. thanasis00

    Διπλωμα -προστιμο

    Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει διαλειτουργικότητα που να φαίνεται στην αστυνομία αν έχει πληρωθεί ή όχι το πρόστιμο. Πιθανολογώ ότι αν μπορείς να πάρεις πχ δάνειο και αποπληρώσεις το πρόστιμο (έχοντας πλέον μόνο με τη τράπεζα να κάνεις με το δάνειο), θα μπορείς να πάρεις πίσω το δίπλωμα.
  8. Βάλτε στη λίστα σίγουρα τα ford puma, Citroen c3 aircross, Toyota Yaris cross, Hyundai kona, Peugeot 2008, Opel crossland. Τουλάχιστον να δείτε τα περισσότερα σε αυτά τα χρήματα.
  9. thanasis00

    new auto

    Μπες εδώ και ρίξε μια ματιά για κάθε αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει τις διαστάσεις του και τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών. https://www.automobiledimension.com/ πχ το Vitara και το Stonic έχουν από τους πιο μικρούς χώρους.
  10. Παρόμοια περίπτωση με σένα, απλά εγώ δεν είχα καν ίντερνετ... Δήλωση βλάβης από τη πρώτη μέρα, για κακή μου τύχη εγώ είχα vodafone και το δίκτυο της περιοχής ήταν του ΟΤΕ, οπότε κάθε αίτημα που έκανα είτε σε vodafone είτε η vodafone σε ΟΤΕ, είχαν αναμονή 3 εργάσιμες μέρες. Μας πήρε 1 μήνας με αλλεπάλληλες επισκέψεις για να διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι στο διαμέρισμα/πολυκατοικία, και άλλον ένα μήνα για να διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο εδάφους που έρχεται από το ΚΑΦΑΟ στη πολυκατοικία, και μετά σε μία βδομάδα έγινε η αλλαγή. Οπότε προσωπικά πιστεύω ότι έχεις αρκετό δρόμο ακόμα.
  11. Γενικά είναι πρόβλημα η έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών για τέτοια έργα υποδομής. Απ'ότι διαβάζω, οι εταιρείες που κάνουν έργα στους δρόμους, δεν παίρνουν άδεια από τον δήμο για κάθε δρόμο, αλλά παίρνουν γενικά άδεια για όλο το δήμο, οπότε ίσως φταίει και αυτό που δεν εξασφαλίζονται πιο μεθοδικές διαδικασίες ενημέρωσης των πολιτών. Αναρωτιέμαι αν υπήρχε κάποια πλατφόρμα που υποχρεωτικά όλες οι εταιρίες δήλωναν ας πούμε 2 βδομάδες πριν τα έργα τους δρόμους που θα εργαστούν, θα έμπαιναν έγκαιρα οι πολίτες για να ενημερωθούν; Ή πάλι θα είχαμε τα ίδια ζητήματα;
  12. thanasis00

    E-pass διοδίων

    Καλησπέρα, επειδή δεν μου είναι προφανές από τη σελίδα του e-pass, μπορείς να ανανεώσεις τα χρήματα όποτε θες από το app, ή πρέπει αναγκαστικά να περνάς από διόδια της αττικής οδού για να το γεμίσεις;
  13. thanasis00

    Citroen c3 aircross VS Peugeot 2008

    Αν με έπαιρνε οικονομικά εγώ θα πήγαινα στο C5, κανονικό SUV με τρομερούς χώρους και πιο ωραία σχεδίαση. Αλλά στα λεφτά αυτά το C3 με τον 110hp κινητήρα είναι πιο ελαφρύ, όποτε οδηγικά θα σου είναι πιο ωραίο από το Peugeot. Αν κοιτούσες για πιο δυνατό κινητήρα στο Peugeot θα το συζητούσαμε παραπάνω. Σχεδιαστικά εξωτερικά ναι το Peugeot είναι πιο πάνω, αλλά γενικά το μέσα βλέπουμε περισσότερο σαν οδηγοί, και το μέσα του 2008 είναι πιο μέτριο.
  14. thanasis00

    Citroen c3 aircross VS Peugeot 2008

    Κινητήρες ίδιοι και στα 2; Εγώ προσωπικά κατέληξα εν τελει στο aircross, μέσα μου άρεσε παρά πολύ, και δεδομένου ότι σαν οδηγός κυρίως το μέσα βλέπεις, προτίμησα αυτό. Η διαφορά στο μέγεθος δυστυχώς δε φαίνεται πολύ στους χώρους μέσα και στο πορτ μπαγκαζ, και από κοντά για κάποιο λόγο το c3 aircross μου φάνηκε ένα κλικ πιο άνετο. Αν νιώθεις ότι είσαι οκ με τους χώρους και με τα 2, πάρε αυτό που σε τραβάει περισσότερο, έτσι κι αλλιώς μηχανικά είναι ίδια και τα 2, όποτε αυτό δε σε απασχολεί.
  15. Αν είναι με hot swappable switches, θα μπορούσες να αγοράσεις απλά άλλα switches και να βρεις αυτά που σου αρέσουν/σε βολεύουν. Αν είναι το form factor και το layout, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει εκεί κάτι.
  • Δημιουργία νέου...