Προς το περιεχόμενο

platongr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    799
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με platongr

  • Ημερομηνία γέννησης 02/12/1979

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.hosthouse.eu

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αγρίνιο

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αγρίνιο

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

platongr's Achievements

  1. Έναν μηχανολόγο ή ηλεκτρολόγο μηχανικό που να ασχολείται με το θέμα. Τα fancoils τα βάζεις σε κάθε δωμάτιο όπως τα σώματα καλοριφέρ. Έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση γι'αυτό και δεν σου τα υπολογίζω στο συνολικό κόστος κατανάλωσης. Τα φίλτρα θέλουν καθάρισμα ναι, είναι μισή ώρα δουλειά και το κάνεις μια φορά στο τόσο (κάθε 1-2 μήνες πχ), ανάλογα με την σκόνη που μαζεύεται στο σπίτι. Υπάρχουν fancoils που είναι εντελώς αθόρυβα. Εμείς στα υπνοδωμάτια έχουμε βάλει τέτοια, τα οποία έχουν και μεταλλική επιφάνεια οπότε το χειμώνα ζεστένονται μόνο και μόνο από την κυκλοφορία του νερού, χωρίς καν να τα ανοίξεις (olimpia splendid).
  2. Αντλία θερμότητας με ΚΑΛΑ και επώνυμα fancoils. Διαμέρισμα ~160τμ, με μέτρια μόνωση, τον χειμώνα με την αντλία ανοιχτή 24/7 η αύξηση στον λογαριασμό είναι 80-100€ παραπάνω. Όταν βάζαμε πετρέλαιο, το κόστος ήταν τουλάχιστον x4. (το καλοκαίρι λιγότερο) Βρες μηχανικό να σου κάνει σωστή μελέτη, όχι στα τυφλά και ότι να'ναι.
  3. Που τα βρήκες ? Τα δούλεψες, τα κέρδισες, τα μάζεψες απο χαρτζιλίκι ? Τι ξέρεις να κάνεις ? Γενικά, ρίξτα σε κάτι που ξέρεις να κάνεις και βγάζεις χρήμα από αυτό. Μην περιμένεις από τον τζόγο και δουλειές του ποδαριού να τα αυξήσεις. Αν έχεις κάποια δουλειά, ρίχτα σε αυτήν. Είτε αναβαθμίζοντας κάτι (ένα εργαλείο?) είτε με διαφήμιση, είτε εκπαιδεύοντας τον εαυτό σου με κάποιο σεμινάριο, είτε κερδίζοντας εμπειρία από κάτι (μία επίσκεψη σε έκθεση του εξωτερικού). Αυτό θα σου φέρει κόσμο και θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου + ένα ποσοστό κέρδους. Αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, επειδή το ποσό είναι μικρό για να ξεκινήσεις να κάνεις τώρα κάτι, πήγαινε μερικές ημέρες διακοπές να σου φύγει η φαγούρα από την τσέπη και συνέχισε να μαζεύεις μέχρι να βρεις κάτι που θα σου αρέσει.
  4. www.stepup.gr αλλά βλέπω δεν δουλεύει, δοκίμασε πιο μετά
  5. Και εδώ έρχεται ο έλεγχος του κράτους και η μηχανοργάνωση... Κύριε έχεις αγοράσει 10 κατσαρόλες αυτόν τον μήνα, αφού δεν τις πούλησες γιατί αγοράζεις άλλες 10 τον επόμενο ? Ή αν δεν τις πούλησες, που είναι να τις δω ?
  6. platongr

    Jazler Internet file updater

    Ρώτα στο support, θα σου πουν
  7. Δες το .dk domain τι dns έχει δηλωμένους. Βρες σε ποιον ανήκουν αυτοί οι dns και επικοινώνησε μαζί τους. Προφανώς όταν χτυπάς το .dk δεν σου ανοίγει κάποιο site αλλά απαντάει το ip σου. Το πιο πιθανό είναι το .dk domain να είχε αλλού dns hosting και αλλού την σελίδα του. Την σελίδα την είχε στο ίδιο dc με εσένα και προφανώς είχε το ip που πήρες εσύ. Άρα έχουν μείνει οι εγγραφές στον external dns, το ip είναι το ίδιο, η .dk εταιρεία δεν ασχολήθηκε οπότε καταλήγει πάλι σε εσένα.
  8. Σκέψου να πήγαινες μετά από 1-2 χρόνια να πάρεις αυτό που έχεις αφήσει εκεί και τους πιάνει χώρο και να έβρισκες το κατάστημα κλειστό... Μετά θα έγραφες ότι έκλεισαν και δεν ειδοποίησαν
  9. platongr

    3g/4g router

    Έχω μία "φορητή" εγκατάσταση με 3 υπολογιστές και ένα ipad. Θέλω εκεί που πηγαίνω να μπορώ να κουμπώσω πάνω στο switch μου την dsl που θα βρω έτοιμη εκεί και να παίξω ή αν δεν βρω, αν κουμπώσω το 3g/4g στικάκι μου και να παίξω από εκεί. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να είναι και switch μαζί η συσκευή που ψάχνω (βάζω ένα extra switch, απλά βολεύει για να μην κουβαλάω κάτι ακόμη). Έχω δει το TP-LINK TL-MR3020 αλλά δεν ξέρω αν μπορεί ταυτόχρονα να παίζει σαν 3g AP και να μοιράζει και στο υπόλοιπο lan ή (άλλο σενάριο) να παίρνει internet από μία dsl και να μοιράζει στο ap. Από αυτά που γράφει νομίζω κάνει μόνο μία δουλειά. Μια βασική λεπτομέρεια, να είναι συμβατό με τα στικάκια των εταιρειών γιατί παίζω και με τις 3 εταιρείες, ανάλογα τι σήμα θα βρω. Thx !
  10. Άκυρο σεμινάριο μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιεί εργαλείο το frontpage. Θα μάθεις δηλαδή html με ένα παλιό εργαλείο και θα χάσεις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε σήμερα. Θα σε μάθουν δηλαδή να κάνεις τι.. σελίδα με frames ? Για μένα επέλεξε το σεμινάριο με το dreamweaver.
  11. O vpn client δεν είναι στο pc σου ? Αν κατάλαβα καλά την τοπολογία σου, θα πρέπει στο client pc (που είναι και vpn client) να κάνεις ένα route add ώστε να βγαίνει από το vpn gateway και όχι από το 192.168.0.0. Για το syntax: route add /?
  12. Σε πιο νησί θα γίνει η βάπτιση ?
  13. Το αν θα πας σε reseller ή σε vps έχει μεγάλη διαφορά. Το βασικότερο είναι ότι διαφορετική διαχείριση έχει το πακέτο reseller από ένα vps. Στην πρώτη περίπτωση ασχολήσε με την υποστήριξη των πελατών σου, να τους φτιάξεις τα email τους και διάφορες άλλες "ελαφριές" εργασίες, ενώ για τα δύσκολα θα μιλήσεις με την εταιρεία που το έχεις πάρει. Στην δεύτερη περίπτωση, αν πάρεις ένα unmanaged vps, είσαι μόνος σου. Να το στήσεις, να κάνεις την συντήρηση, να το υποστηρίξεις, να υποστηρίξεις τους πελάτες σου. Πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις και να το υποστηρίξεις σε κάποια στιγμή που θα σου τύχει κάτι σοβαρό. Άντε και βρίσκεις κάποιον να στο στήσει, ξέρεις και μόνος σου 5 πράγματα. Μία φορά θα σου τύχει η στραβή. Θα μπορέσεις να καλύψεις τους πελάτες σου ? Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να κοιτάξεις είναι το πελατολόγιο σου. Θα σε καλύψει να βγάλεις τα ετήσια έξοδα και να έχεις και κέρδος ?
  14. Το AD δεν είναι wizard. Από την στιγμή που είναι ένα μηχανάκι μόνο, δώσε πολύ βάση στον σωστό σχεδιασμό του AD γιατί θα τον βρεις μπροστά σου σε ότι και να κάνεις. Το να τα θέλουν όλα γρήγορα - φτηνά - λειτουργικά χωρίς να υπάρχει σχεδιασμός είναι μεγάλο λάθος. Από την στιγμή που υπάρχει ήδη υποδομή που παίζει, δεν βρίσκω τον λόγο που βιάζονται. Και γιατί 2008 και όχι 2012 ? Ακολούθησε την τακτική με τα VMs που προτάθηκε πιο πάνω. Θα βγεις κερδισμένος, έστω και αν χάσεις λίγο σε performance.
  15. Άρα δεν κάνουμε συμβόλαιο και παίρνουμε τα λεφτά από την τράπεζα - τα δύο μέρη είναι εντάξει μεταξύ τους - την εφορία την γράφουμε κανονικά γιατί δεν δηλώνουμε τίποτα και είμαστε κομπλέ
  • Δημιουργία νέου...