Προς το περιεχόμενο

teo78

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    106
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με teo78

  • Ημερομηνία γέννησης 11/03/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

teo78's Achievements

  1. teo78

    Logitech z520 speakers

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 03:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα εν λόγω ηχεία χωρίς πρόβλημα. Με πιτσιλιές από μπογιές. Οποίος ασχοληθεί βγαίνουν εύκολα. 40 ευρώ. Θεσσαλονίκη Θοδωρος.

    40 €

  2. Γράφει ότι είναι πρόβλημα τροφοδοσίας αλλά είναι κλασσικό αυτό λόγω του ότι το κλείνω από το power button μετά αναγκαστικά.
  3. Τον άλλαξα τον δίσκο με νέο και νέα εγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Τα ρεύματα στην cpu node είναι νορμαλ τόσο μεγάλα ? Τώρα άλλαξα τροφοδοτικό έβαλα ένα κτήνος να δώ πως θα πάει.
  4. Ασε μου έχει βγει η ψυχή όπως λες. Το πήγα σε έναν και επειδή κατάλαβε την δουλειά δεν ασχολήθηκε. Νομίζουν ότι επειδή στην ουσία θελω διάγνωση δεν θα μπορούν να χρεώσουν. Μάλλον αν δεν βγάλω άκρη πολύ σύντομα θα το πάω με την λογική "λύσε τα όλα κάνε σταδιακή αντικατάσταση βρες τι φταίει και πες μου πόσα θέλεις"...... Το κακό είναι ότι είναι αγορασμένα απο εξωτερικό και αν φταίει κάτι πρέπει να είμαι σίγουρος για να το στείλω πίσω.
  5. Για την γραφικών μου βγάζει μήνυμα λάθους στο τέλος ότι πιθανόν να χρειάζεται κάποιο update το λειτουργικό. Χθες πέρασα κάποια πριν κολλήσει το pc θα δοκιμάσω ξανά σήμερα να τους ξαναπεράσω και να κάνω και άλλα update.
  6. Ναι έχω κάνει. Οι drivers της amd δεν μπορούν να περαστούν όλο error βγάζει η κολλάει με μήνυμα ότι πιθανόν κάποια ενημέρωση των win λείπει. Update win δεν μπορώ να κάνω κολλάει μονίμως.
  7. Την μνήμη ενα ντιμ των 8 είναι την έχω βάλει και στα δυο διαθέσιμα σλοτς και τα ίδια. Με live cd δεν δοκίμασα ακόμη. Αν δεν κολλήσει τι πάει να πεί ? Τα άλλαξα αυτά και στο power mode και στο balanced Το κατέβασα το πρόγραμμα σωστές φαίνονται οι τάσεις των 12 . Τι άλλο να βλέπω και υπο ποιές συνθήκες ? Έκανα bios update αλλά πάλι τα ίδια. Το πήγα και σε έναν μάστορα να το δει και κατευθείαν χωρίς να ασχοληθεί μου είπε στείλε πίσω τον επεξεργαστη...... Εγώ έχω win10 όποτε δεν καταλαβαίνω αυτά που έκανες. Θα δοκιμάσω στο bios να δουλεύουν όλα στην τσίτα. Ευχαριστώ σε όλους.
  8. Σε όλα τις τελευταίες εκδόσεις που βρήκα. Έκανα update bios . Αυτό που λες μέσω της διαχείρισης των win είναι ? ASUS PRIME A320M-K
  9. Καλησπέρα. Έχω στήσει ένα νέο pc με ryzen 2200g(artic freezer 12) , 8gb ram, asus prime , samsung 860 500gb, Corsair Builder Series CX600. Έχω περάσει δέκα διαφορετικά win10 και σε λίγη ώρα κολλάει το σύστημα ότι και αν κάνω σαν εργασία . Είτε θα αντέξει 1 ώρα είτε 4-5 αλλά θα κολλήσει. Έκανα κάποια stress test και τα πέρασε όλα με νορμαλ θερμοκρασίες . Δοκίμασα μνήμες άλλες πάλι τα ίδια. Σκληρό άλλον πάλι τα ίδια. Στο admin tools είδα το error που βγάζει ειναι το kernel power 41 (63) Ψάχνοντας βρήκα ότι πιθανόν είναι θέμα τροφοδοσίας . Είναι δυνατόν να μην μπορεί το 600 τροφοδοτικό να αντέξει τον ryzen και χωρίς κάρτα γραφικών χωριστά και ούτε πολλά πολλά στο pc. Πριν αρχίσω και αντικαθιστώ τροφοδοτικά θέλω να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος ιδέα τι συμβαίνει. Ευχαριστώ.
  10. Οι ΧΕΟΝ είναι φτιαγμένοι απο υλικά πολύ μεγαλύτερης αντοχής για να αντέχουν 24/7 επι χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι καραμέλες. Τα περι ryzen είναι αστεία για όποιον ξέρει τι ζόρι τραβάνε οι ΧΕΟΝ σε βιομηχανίες και workstations
  11. Οι χρεωστικές μας επειδή είναι mastercard για αυτό δεν περνάνε για να στείλουμε χρήματα στο coinbase πχ ? Μόνο με έμβασμα πλέον ?
  12. Με τις χρεωστικές πιστωτικές τι έγινε και δεν τις δέχονται πλεόν ? Θα αλλάξει αυτό σύντομα ? Από web banking που το στέλνω το έμβασμα ?
  13. Ναι εννοείται έχεις δίκιο απλώς η όλη αρχική ιδέα δεν ήταν κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Επιτήδειοι υπάρχουν πάντα. Όπως και πάρα πολλοι εκμεταλεύονται την όλη φάση για ξέπλυμα χρήματος κτλ κτλ
  14. Εχετε δίκιο θέλει υπομονή και όχι μεγάλες φιλοδοξίες. Άλλωστε τα νομίσματα δεν φτιάχτηκαν για κερδοσκοπικούς λόγους απλώς θέλουμε να εκμεταλευτούμε την περίοδο καθιέρωσης τους .
  15. χαχαχααχα ας προσέχαμε . Εμεις τρωμε απο τα απομεινάρια αν αφήσουν τα τσακάλια ....
  • Δημιουργία νέου...