Προς το περιεχόμενο

nk_surfer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.021
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πειραιάς

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.074 προβολές προφίλ

nk_surfer's Achievements

  1. Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία, ευτυχία και να δούμε τα ανεκπλήρωτα όνειρά μας να γίνονται πραγματικότητα!!!
  2. Όπου το βρεις διαθέσιμο αυτό που σε ενδιαφέρει (Πλαίσιο, You, iStorm, Public/Mediamarkt, Κωτσόβολος, κοκ). Από τη δική μου εμπειρία ο Κωτσόβολος φάνηκε να έχει καλύτερη διαθεσιμότητα στο μοντέλο που ήθελα.
  3. Η διαθεσιμότητα στο base model του Air είναι σχεδόν ανύπαρκτη και χειρότερη από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Air αλλά και από το Pro. Περίμενα ένα μήνα και τελικά παράγγειλα το μοντέλο με τον 512SSD και ήρθε σε 2 μέρες.
  4. Και εγώ παραγγελία από μέσα Δεκέμβρη σε Κωτσόβολο και είμαι σε αναμονή. Η βασική έκδοση αναμένεται τέλη του μήνα από ότι μου είπαν. Για αγορά από amazon.co.uk το σκεφτόμουν πρόσφατα γιατί έχουν διαθεσιμότητα αλλά αποφάσισα να μην το ρισκάρω με το θέμα του τελωνείου, δασμών και ΦΠΑ.
  5. Χρόνια Πολλά με αγάπη στις καρδιές μας, πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον!
  6. Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Αλλά ανακάλυψα ότι από 32" που έχω σε 34" ultra wide μου φαίνεται μικρότερη η οθόνη καθώς κερδίζεις σε πλάτος αλλά χάνεις σε ύψος. Το δούλεψα γύρω στα 30 λεπτά και η διαφορά από 60Hz στα 144Hz είναι όντως πολύ αισθητή. Ωραία χρώματα και πολύ ποιοτικό, αλλά αποφάσισα να μην το κρατήσω. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στις αγγελίες.
  7. @EliasGX καλοδούλευτο! Μπορείς να μοιραστείς εντυπώσεις από οθόνη (φωτεινότητα, χρώματα) και από γενικότερη ποιότητα κατασκευής;
  8. Το συγκεκριμένο 240€ δεν αξίζει με την καμία. Και τα 150-170€ πολλά είναι καθώς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Δηλαδή ΟΚ κάποιος θα παίζει τους δίσκους του, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόκειται να καταλάβει την ποιότητα του βινυλίου. Το πικάπ συμφωνώ και εγώ ότι σε καινούργιο θες τουλάχιστον 300€ για να πεις ότι παίρνεις κάτι που αξίζει.
  9. Από προσωπική εμπειρία έχω καταλάβει ότι στο τροφοδοτικό δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στην αγορά αλλά να παίρνουμε το ακριβότερο (και καλύτερο) που μπορούμε. Έχω ένα Corsair HX620 αγορασμένο πριν από 13-14 χρόνια και ακόμα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Και όχι μόνο δουλεύει αλλά ακόμα υποστηρίζει νέες κάρτες γραφικών ή και νέο σύστημα να φτιάξω (πχ. 2 8PIN για την GPU). Αν και το είχα χρυσοπληρώσει τότε, τελικά έχει αποσβέσει τα χρήματά του και ποτέ δεν είχα θέμα στους 4-5 υπολογιστές που έχει μπει.
  10. Πολύ καλή περίπτωση με μόνη ένσταση την πολύ περιορισμένη ρύθμιση που δίνει η βάση και τα 60Hz (αν και πρέπει να φτάνει 75Hz). Από την άλλη QHD ανάλυση και +30 ίντσες σε κάτω από 300€ δεν έχει ξαναγίνει. Η προτεινόμενη λιανική της θα παίζει γύρω στα 270€ από ότι διαβάζω. Το επίσημο φυλλάδιο με τα χαρακτηριστικά της εδώ: http://aocmonitorap.com/upload_files/brochure/Q3279VWF/853_Q3279VWF%EF%BC%8Dflyer.pdf
  11. Το έβγαλε σε Crazy Sundays το e-shop με τιμή 22,79€!
  12. To πληκτρολόγιο είναι ΑΨΟΓΟ. Όχι μόνο για τα χρήματα που κόστισε, αλλά και τα τριπλάσια να είχε. Πολύ καλή κατασκευή, ωραίο φινίρισμα παντού, ψηλά ποδαράκια, όλα είναι μια χαρά. Το μόνο που με ξενίζει είναι οι μπλε διακόπτες (πριν είχα μαύρους σε Coolermaster Trigger). Είναι πολύ ελαφριά η αίσθηση απαιτώντας πολύ μικρότερη πίεση. Ο θόρυβος είναι αισθητά πιο υψηλός επίσης (αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, συνηθίζεται).
  • Δημιουργία νέου...