Προς το περιεχόμενο

toxotis70

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.181
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με toxotis70

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα - ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

toxotis70's Achievements

  1. toxotis70

    SHG3060 WiFi 6 - Vodafone Station

    Ξέρει κάποιος πως μπορώ να τσεκάρω την ταχύτητα του δικτύου μέσω Wi-Fi, για ασύρματη μεταφορά δεδομένων στο τοπικό ασύρματο δίκτυο? Ταχύτητα μεταξύ desktop pc / Ethernet πάνω στο router και laptop με Wi-Fi Εχω κι εγώ το power station της Vodafone.
  2. δεν εχω αποδειξη... γι αυτο ρωτησα αν μπορω να δω υπολοιπο εγγυησης μεσω σειριακου ?
  3. ποση εγγυηση δινει η valve για το steamdeck ? Αν το δωσεις σε αλλον, μεταφερεται η εγγυηση ? Υπαρχει τροπος να δεις αν ειναι ακομα εντος εγγυησης με το σειριακο ?
  4. Εγώ πάντως που έδωσα στον ανιψιό να παίξει switch games, κράτησε λιγότερο από 2 ώρες και μερικά παιχνίδια είχαν θέμα στον ήχο που δεν λύνεται… είχαν distortion που ήταν ενοχλητικό… πχ το need for speed. στο oled switch το ίδιο παιχνίδι βγάζει άνετα 5 ώρες. ΥΓ… Κοιμαμι πια το πολύ 4 ώρες , δεν πάει άλλο! 😛
  5. Έχω φτάσει σε μια ηλικία, που παν απ όλα μετράει η απλότητα , η ευχρηστία κλπ Οι επιλογές , που θέλουν φυσικά και πολύ ψάξιμο και πολλές ώρες ενασχόλησης δεν είναι απλά για μένα πια. Δεν είναι κακό μηχάνημα, απλά δεν κάνει για μένα….δεν είναι όλα για όλους. αν ήμουν φοιτητής , μια χαρά θα ήταν..θα είχα άπειρο χρόνο για tweking…. τώρα είναι αλλιώς όμως. και ειδικά το θέμα της αυτονομίας δεν παλεύεται.
  6. εγω παλι δεν εχω την ιδια γνωμη... το εχω εδω και λιγο καιρο, αλλα δυστυχως δεν ειναι για μενα. Πρωτον πρεπει να βαλεις και windows για να παιξεις xbox game pass παιχνιδια και καποια ακομα που δεν παιζουν σε linux. Τα emulators δουλευουν σχετικα καλα, αλλα θελουν πολυ ψαξιμο... πχ πολλα παιχνιδια του switch δεν παιζουν καλα, ο ηχοσ σπαει κλπ Θελουν tweaking συνεχεια και ρυθμισεις . Αλλα το κυριοτερο ειναι η διαρκεια..οχι μονο του SD φυσικα , ολων των handheld. Το δινω σε παιδια, ανηψια κλπ στο σπιτι και το εξαντλουν σε 1 με 2 ωρες... αστεια αυτονομια. Μετα αναγκαζομαι να τους δινω tablet, το κινητο μου ή τελικα να τους ανοιγω τον υπολογιστη. Το ιδιο ισχυει και για μενα...επαιζα cyberpunk και ξεχαστηκα... σε ελαχιστο χρονο ηθελε φορτιση παλι! Τουλαχιστον το switch που ειχα κρατουσε κανα 6ωρο, πολυ πιο ελαφρυ, και δεν ηθελε καμια ρυθμιση.... Γι αυτο μπηκε και αγγελια το δικο μου SD τελικα...
  7. εμένα μέχρι τώρα η ΔΕΗ με χρεώνει έναντι και μετά εκκαθαριστικό στο τετράμηνο, αυτό θ αλλάξει τώρα ? θα πάει κάθε μήνα;
  8. Τρέχει το Fortnite σε steam os? απ ότι ξέρω μόνο σε windows τρέχει…
  9. Στο ASU’s Kai Lenovo είναι απλά τα πράγματα πάντως για game pass… απλά είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα και η μπαταρία κρατάει λίγο σχετικά.
  10. Για game pass μόνο windows… άρα είτε ASU’s είτε steam και βάζεις εσυ μετά windows. προς το παρόν απ ότι λένε στο oled δεν μπαίνουν windows… αλλά Μάλλον αυτό θ αλλάξει σύντομα. Δεν είναι και τόσο ευκολο γενικά το steamdeck αν θες έξτρα πράγματα, θέλει ψάξιμο και πειραματισμό. εγω δυσκολεύτηκα κι ακόμα έχω θέματα… αν θες windows καλύτερα να πας σε ASU’s, Lenovo κλπ
  11. οσο κι αν προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη με το steamlink , οποτε δοκιμασα μεσω nvidia game stream και moonlight και λειτουργησε μια χαρα!
  12. προσπαθω να παιξω μεσω streaming απο το pc μου στο σπιτι, το παιχνιδι αρχιζει κανονικα , αλλα δεν εχω καθολου τον ελεγχο των control, κανενα κουμπι δεν δουλευει, οτι και να δοκιμασα. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια απο το steam link/streaming στρο steam deck ?
  13. στο steamdeck μπορεις να προσθεσεις ενα μονο τιτλο και πως , οταν το εχεις ηδη στησει τη πρωτη φορα ?
  14. πως ? το playnite γιατι το εβαλες , που χρησιμευει?
  • Δημιουργία νέου...