Προς το περιεχόμενο

Yngwiedis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Yngwiedis's Achievements

  1. Χρειάζεσαι την εφαρμογή Alpha Mobile για να δεις τα στοιχεία της κάρτας. Εκεί κάνεις login με τα στοιχεία ebanking. Και μετά περνάς την κάρτα είτε στην εφαρμογή Alpha Wallet, είτε στην εφαρμογή Google Wallet (πρώην Google Pay).
  2. Μια χαρά την είχα περάσει την κάρτα. Δυο άυλες κάρτες είχα περάσει πιο συγκεκριμένα. Τέλος πάντων. Θα προσπαθήσω ξανά χωρίς σύνδεση αν μου δώσουν το fuel pass 2 και πάω να το εξαργυρώσω.
  3. Εγώ όταν πήγα στο βενζινάδικο και προσπάθησα να κάνω την συναλλαγή το gpay ζητούσε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Προσπάθησα χωρίς σύνδεση αλλά η συναλλαγή δεν ολοκληρωνόταν. Μόνο όταν άνοιξα τα δεδομένα ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν οι συναλλαγές με το NFC. Απλά την εμπειρία μου παραθέτω.
  4. Για να λειτουργήσει η συναλλαγή μέσω του gpay όμως, είναι υποχρεωτική η ανταλλαγή δεδομένων μέσω διαδικτύου. Οπότε κατά κάποιο τρόπο δεν είναι "υποχρεωτική" η SIM;
  5. Τα χρήματα λογικά έχουν μπει ήδη στον τραπεζικό σας λογαριασμό, 2-3 ημέρες μετά την έγκριση της αίτησης σας. Ελέγξτε τις κινήσεις του τραπεζικού σας λογαριασμού.
  6. Ναι έχει. Αλλά για να δεις αυτά τα στοιχεία χρειάζεσαι την εφαρμογή της Viva ή της Alpha. Αναλόγως ποια από τις δύο θα σου εκδώσει την κάρτα.
  7. Αυτό στο βγάζει όταν προσπαθείς να ενεργοποιήσεις το myalpha code; Δηλαδή όταν προσθέσεις αριθμό κινητού στα στοιχεία σου στο e-banking, από browser;
  8. Το myalpha code μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω του myalpha web. Δηλαδή αν συνδεθείς στο ebanking από browser. Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω της εφαρμογής. Κι εγώ έτσι το ενεργοποίησα. Ίσως σε βοηθήσει κι αυτό το link: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/asfaleia-kai-kodikoi/allaksa-arithmo-kinitou-tilefonou-pos-lamvano-myalpha-code-sto-neo-kinito
  9. Πες τα. Έχουμε κουραστεί πια.
  10. Εσύ προφανώς είχες NFC στην συσκευή σου. Τυχερέ...
  11. Συμφωνώ! Δυστυχώς είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον υπάλληλο να σου δώσει 3-4 λεπτά παραπάνω από τον χρόνο του. Δυσανασχετούν.
  12. Δεν μπορούν να μεταδοθούν σε μια στιγμή ούτε οι γνώσεις που έχουν κάποιοι, ούτε η χαζομάρα που έχουμε εμείς οι χαζοί. Τι να κάνουμε τώρα; Θα συζητάμε πολύ ώρα τα ίδια και τα ιδια; Αν ναι, συγγνώμη αλλά εγώ αποχωρώ για σήμερα.
  13. Πες ποιο μοντέλο κινητού έχεις και το αργότερο σε 5 λεπτά θα σου πω σίγουρα αν έχει NFC ή όχι. Δεν χρειάζεται να καλέσεις κανένα τηλέφωνο. Δεν ελέγχεται. Τα χρησιμοποιείς όπως θες.
  14. Δεν είπα κανέναν χαζό. Εγώ είμαι χαζός και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ.
  15. Δεν είμαι εδώ μέσα για να διαφωνώ και να κάθομαι να τσακώνομαι. Εχω κι άλλες δουλειές να κάνω. Αν έχεις πρόβλημα με το που κάνω ή δεν κάνω like, βρες τρόπο να το λύσεις μόνος σου. Εγώ δεν μπορώ να στο λύσω.
  • Δημιουργία νέου...