Προς το περιεχόμενο

orphaeus

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Σχετικά με orphaeus

  • Ημερομηνία γέννησης 28/12/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Iraklion, Crete
  • Ενδιαφέροντα
    IT Engineer

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Computers, Programming, Games
  • Απασχόληση
    IT Engineer

orphaeus's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

347

Φήμη

  1. Το Lumia 1520 έχει 2GB ram και fHD οθόνη. Και προς το παρόν δεν το αλλάζω για κανένα, μέχρι να δω κάτι αντάξιο του.
  2. Να και κάτι που δεν είχε διαρρεύσει και που πραγματικά ήταν έκπληξη. Πολύ καλό δείχνει. Και ναι... είναι η πρώτη γενιά από συσκευές που δείχνουν το μέλλον. Όσοι αρέσκονται να γκρινιάζουν μόνο και μόνο επειδή είναι Microsoft και όχι κάποια άλλη -αγαπημένη ίσως- εταιρία, θα το έκαναν ούτως ή άλλως για οποιοδήποτε προϊόν παρουσίαζε. Πολλά τα νέα σήμερα από το στρατόπεδο της MS. Περιμένω με ανυπομονησία την αναβάθμιση σε Windows 10.
  3. Να υποθέσω πως οι ίδιοι που κράζετε την ms για τα δωρεαν μαθήματα είστε οι ίδιοι που κράζετε οτιδήποτε αφορά την ms... από windows 8 έως windows phone, xbox, κτλ. Μπράβο από εμένα στην ms.
  4. Και κατηγορείς τα WP για αυτό; Ή απλά ψάχνεις δικαιολογία για να αλλάξεις κινητό; Τι σχεση έχουν τα WP με την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας σχετικά με τις αναβαθμίσεις; Αν επέλεξες να πάρεις κινητό με 4GB μνήμη δε φταίει η MS. Ούτε για το ότι οι Huawei/HTC δεν έχουν δώσει την αναβάθμιση σε 8.1 που επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στην micro-sd. Πάρε ΝΟΚΙΑ/MS κινητό, αν σου αρέσουν τα WP και θες να είσαι μέσα στις εξελίξεις.
  5. Μεσημέρι Πέμπτης είναι... η πιο δύσκολη ώρα στην πιο δύσκολη μέρα για εμάς που δουλεύουμε. Καλό είναι να χαλαρώσουμε λίγο και να γελάσουμε με τα σχόλια. Αφού είμαστε λαός του χαβαλέ... εδώ μας πείραξε; Και ένα άλλο ωραίο σχόλιο που διάβασα σε άλλο site: "Φαντάσου τι φωτογραφίες του πήραν από το iCloud και βγήκε να προλάβει"...
  6. Ρε 'σεις, κατάλαβα γιατί το είπε... Τόσο καιρό που δεν το έλεγε, αγανάκτισε ο άνθρωπος που δε μπορούσε να βγάλει σε παραγωγή iPhones, iPads, κτλ σε αποχρώσεις του ροζ... και λέει "δε γ...ται;" και το ομολόγησε. Τώρα πλέον είναι ελεύθερος να πάρει ότι αποφάσεις θέλει ως το μεγάλο αφεντικό. Να δείτε που θα βάψει τα νέα headquarters στο αγαπημένο του χρώμα. Άσε που όλοι οι γκέι από τώρα και στο εξής θα κυκλοφορούν με ένα iPhone στο χέρι ...το μεγάλο μοντέλο.
  7. Αυτό που λες είναι δικαιολογία και μόνο για να αιτιολογήσεις τις επιλογές σου. Άλλες οι εποχές τότε, που ο καθένας αγόραζε κινητό με βάση την εμφάνιση και την ευχρηστία που του έδινε το κάθε μοντέλο. Δεν ήταν η εποχή με τα super-duper κινητά όπως τώρα που μπορείς να επιλέξεις κινητό ανάλογα τα γούστα σου στην οθόνη, μνήμη, επεξεργαστή, λειτουργικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πλέον, όποιος αγοράζει ξεπερασμένη τεχνολογία είναι είτε επειδή δεν ξέρει είτε επειδή είναι κολλημένος, είτε επειδή δεν έχει χρήμα για να αγοράσει το τελευταίο μοντέλο. Το θέμα μας όμως είναι το όνομα Nokia στα κινητά και γιατί το καταργεί η Microsoft. Εφόσον στα συμβόλαια αποφασίστηκε έτσι, έτσι πρέπει να γίνει. Δεν είναι μαγαζάκι που αλλάζεις τους όρους από τη μια μέρα στην άλλη. Επίσης, κάποιοι δε θα έπαιρναν κινητό με Windows όπως και να λεγόταν ή από οποιαδήποτε εταιρία που δεν έχει πάνω ένα μήλο, ή δεν έχει Android, οπότε ποιος ο λόγος να σχολιάζουν στο θέμα που είναι καθαρά για Windows κινητά; Διοθρώνω ότι έγραψα απο πάνω γιατί δεν το διατύπωσα καλά. Δε λέω να μη σχολιάζουν την απόφαση, απλά να μην παίρνουν το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς, ειδικά αφού δεν τάσσονται υπέρ για καμμία από αυτές. Και εξάλλου, δεν υπάρχουν 2 πλευρές. Υπάρχει μόνο η Microsoft που αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομα Nokia από κάτι που δεν είναι Nokia.
  8. Όσοι από εσάς που κράζετε, πόσοι έχετε Nokia κινητό (smartphone εννοείται); Ή μήπως συμπαθούσατε τη Nokia γιατί αν κάποτε θα θέλατε μια δεύτερη συσκευή θα αγοράζατε μια των 20-30-40 ευρώ της Nokia και τώρα δε μπορείτε πλέον; Εμείς έχουμε Nokia κινητό και δεν έχουμε και κανένα πρόβλημα να λέγονται τα κινητά Lumia πλέον, μιας και αυτό που μας αρέσει είναι η ποιότητα κατασκευής και το λειτουργικό και όχι το όνομα. Άλλοι ειναι οι κολλημένοι με το όνομα και αγοράζουν ότι τους πλασάρουν.
  9. Ποιος τις χρειάζεται βρε τις οδηγίες; Όλοι ξέρουμε τι να κάνουμε σε περιπτωση έκτακτης ανάγκης, όλοι ξέρουμε που είναι τα σωσίβια, οι μάσκες και οι έξοδοι κινδύνου. Σιγά τώρα... παιδιά είμαστε; Πλάκα, πλάκα... το πιο ενοχλητικό πράγμα για μένα στην απογείωση είναι να λένε οι αεροσυνοδοί να κλεισουν οι ηλεκτρονικές συσκευές και να βλέπεις (και κυρίως να ακούς) τον άλλο να μιλάει στο κινητό. Και στην προσγείωση, πριν καν σταματήσει το αεροπλάνο να ακούς "μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ" από τα sms που έρχονται γιατί κάποιοι δε μπορούν να περιμένουν να σταθμεύσει το αεροπλάνο. Τώρα που θα τα επιτρέπουν κιόλας; Ούτε ένα δε θα μπαίνει σε κατάσταση πτήσης. Το πολύ-πολύ να το έχουν στο αθόρυβο.
  10. Για όσους κράζετε το παρόν τηλέφωνο, που αν μη τι άλλο έχει κάποια καινοτομία, θυμηθείτε σε μερικές μέρες που θα παρουσιασει η Εταιρία το δικό της τηλέφωνό χωρίς καμία ουσιαστική καινοτομία, να το εξυψώσετε και να το υμνήσετε σαν να ήρθε από το μέλλον. Εντάξει, είμαι WPάκιας αλλά το να κράζετε οτιδήποτε "μη φρούτο" έχει καταντήσει κάπως.
  11. Ομολογώ πως δε με ενδιαφέρει το παρόν θέμα εκτός από τον σχολιασμό του. Αυτός είναι όλα τα λεφτά. Και για να κάνω κι εγώ την πλάκα μου θα πω πως 9.9 = 4.7+5.2. Άρα, η δεύτερη συσκευή δεν θα είναι 5,5 ιντσών αλλά 5,2. (βρε λες να πέσω μέσα; )
  12. 12,9" με iOS. Με αυτό να ανταγωνιστεί το surface; Ναι, το ξέρω, δεν κάνει πωλήσεις το surface, αλλά μη μας βγει η apple και πει πως ανακάλυψε το κενό μεταξύ tablet και laptop και το παρουσιάσει σαν innovation. Χάλια το iOS σε μεγάλη οθόνη.
  13. Εφόσον θα κυκλοφορήσει το νέο πρότυπο USB Type-C το αμφίπλευρο USB που αναφέρεται στο άρθρο είναι αρχαία ιστορία ήδη. Εκτός και αν έχει καταθέσει πατέντα με τις λέξεις "αμφίπλευρο USB" και θέλει να βγάλει κέρδος τραβώντας στα δικαστήρια τους δημιουργούς του USB Type-C.
  • Δημιουργία νέου...