Προς το περιεχόμενο

stf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

stf's Achievements

  1. stf

    Κινητα απο skroutz

    Αν διάλεγα απο τα φτηνότερα θα πήγαινα σε αυτά Kinitakias, Kaizer, Justech
  2. @odystam ευχαριστώ! Δεν ήξερα πως λέγεται αυτο το πρόβλημα. Τελικά, έφτιαξε...βρήκα οτι αν έχεις windows 7 και πας στο Personalize και επιλέξεις AERO Theme -> Windows 7 -> fixed
  3. Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα μια Dell U2417H. Και είδα οτι σχεδόν παντα όταν υπάρχει κίνηση (animation/video) υπάρχει αυτο το οριζόντιο distortion. Φταίει η οθόνη ή κάτι άλλο. Το ίδιο κάνει και στη παλιότερη μου οθονη (2407fpw), αλλα πρίν το έριχνα στο ήταν παλιά οθόνη. Παραδείγματα: https://imgur.com/a/YyKYKjs https://imgur.com/a/GyP9hdO https://imgur.com/a/D91CclZ
  4. Εχει κλείσει αυτο το ιστορικό μαγαζί...δυστυχώς
  5. Αυτές οι υπηρεσίες χοντρά χοντρά, σου προσφέρουν - Οργάνωση και παρακολούθηση του σταδίου που βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή - Καλύτερη επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεσαι σε κοινά project - Καλύτερη οργάνωση και εύρεση αρχείων και content γενικότερα που έχουν να κάνουμε με τη δουλεία σου ή τα στάδια αυτής. Στη δική σου περίπτωση μπορεί να μην σε βολέψουν τέτοια services. Αν είσαι μόνος σου μπορεί να έχεις ξεκάθαρη εικόνα μόνο με τη χρήση github και άντε κάποιο TO DO list app τύπου Wunderlist. Δεν είναι μόνο για companies, εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πως θέλεις να δουλέψεις.
  6. Trello και Planner έχουν διαφορετικό τρόπο οργάνωσης με σχέση το Asana. Εξαρτάται πως θέλεις να οργανώσεις το project σου. Το Planner αποτι φαίνεται είναι Trello με περισσότερα analytics και λογικά περισσότερα integrations me MS εφαρμογές. Υπάρχουν άπειρες τέτοιες εφαρμογές πλέον, αλλά όλες θέλουν να αφιερώσεις χρόνο και ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι που δουλεύετε μαζί, για να έχουν αποτέλεσμα. Ρίξε μια ματιά και σε Archmule.com είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα σαν ιδέα. Είναι πολύ πιο εύκολο και ο τρόπος που οργανώνεις ένα project είναι πιο άμεσος. Έχει και κάποια στοιχεία κοινωνικού δικτύου, σε περίπτωση που θέλεις να βρεις άλλες παρόμοιες δουλειές, άτομα ή να προωθήσεις τη δικιά σου δουλειά, θυμίζει github χωρίς κώδικα. Εμάς μας έχει βολέψει full γιατί θέλαμε να έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο οργάνωσης και να μη ψαχνόμαστε πως οργάνωσε ο καθένας το εκάστοτε project. Plus είναι free χωρίς limitation σε χρήστες ή projects.
  7. Καλησπερα! Ας το εξηγησω οσο μπορω καλυτερα. Εχω στο βασικο μενου μια κατηγορια με τρεις υποκατηγοριες. Οταν κλικαρεις σε καθε μια απο τις υποκατηγοριες ανοιγει σελιδα με ενα δευτερο μενου σε tabs. Η καινουργια σελιδα εχει το βασικο menu σταθερο απο πανω κ ενα δευτερο μενου με τρια tabs apo katw. Το καθε tab αντιστοιχει σε διαφορετικο anchor link. Θελω να κανω link την καθε υποκατηγορια στο βασικο μενου ωστε να ανοιγει αμεσως στο εκαστοτε tab. π.χ. κλικ στη δευτερη υποκατηγορια απο το βασικο μενου και ανοιγει αμεσως το συγκεκριμενο tab στη νεα σελιδα. -Βασική κατηγορια -πρωτη υποκατηγορια (http://www.example.com/βασικη/#πρωτη) -δευτερη υποκατηγορια (http://www.example.com/βασικη/#δευτερη) -τριτη υποκατηγορια (http://www.example.com/βασικη/#δευτερη) Το προβλημα μου ειναι στον safari. Ο μοναδικος τροπος που μπορω να το κανω να δουλευει ειναι να κανω call στον σερβερ καθε φορα με το "www" ετσι loadarei καθε φορα κ ανοιγει στο σωστο ταβ σε ολους τους browser εκτως safari. Το safari κανει rewrite το url και χανει το #anchor Υπαρχει καποια λυση?
  8. stf

    iphone 4s ή 5

    Ειμαι Ολλανδία. Προτιμάω για τελείως ακυρους λόγους να το πάρω απο ενα μαγάζι που έχει φυσική παρουσία κ ας μου πιάσουν λιγο τον πισινούλι όπως σωστα λες. Το απέρριψα απο το μυαλό μου το 4s...μου μπήκαν σκέψεις για 5s αλλά ανεβαίνει το budged σταδιακά ανοδικά (50+, 50+ 50....) και δεν έχει τρομερη διαφορα απο το 5. Anyway thanks for the replies, θα παω για το 5αρι μαλλον.
  9. stf

    iphone 4s ή 5

    Θα προτιμούσα να το αγόραζα καινουργιο απο φυσικο καταστημα και οχι απο web γιατι οπως είπα θελω να νιώθω έστω λιγη ασφάλεια απο θεμα aftersales. Στα γνωστα καταστηματα στην Ελλαδα η τιμη του: 4s 629€ κ του 5 740€ αντίστοιχα εξω το βρίσκω 4s 500€ κ του 5 680€ το 5s στην Ελλάδα όταν θα κυκλοφορήσει σιγουρα θα ξεπεράσει τα 800..
  10. stf

    iphone 4s ή 5

    απλα ειναι γνωστα μαγαζια κ οι τιμες ειναι οκ...συγκριτικά με τις τιμές στην Ελλάδα σε αντίστοιχα μαγαζιά. Κοιταζω εκεί για να μη κατσει καμια στραβή σε περιπτωση προβληματος, aftersales κλπ. σε σχεση με άλλα μαγαζιά που το εχουν πολυ φτηνα Υ.Γ. λάθος το iphone 5 είναι 680 κ oxi 690
  11. stf

    iphone 4s ή 5

    Ερώτηση παιδιά Είμαι εξωτερικό κ βρίσκω το iphone 4s 16GB 500 euro κ αντιστοιχα στο 5 16GB 690 680... Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι το 5 θα έχει περισσότερη υποστήριξη απο το 4s... να παω στο 4s με κλειστα μάτια ή 180 euro + κ no worries?
  12. stf

    Ψάχνω Ruby Developer

    Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω developer ruby on rails για να υλοποιησουμε μια νεα ιδεα. Ο σκοπός είναι να φτιαξουμε μια ομάδα για να δημιουργηθει μια startup ωστε να δουλεψουμε πανω σαυτο το εργο. Το μονο που χρειάζεται είναι: όρεξη και χρόνος. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου ενα στείλει pm.
  • Δημιουργία νέου...