Προς το περιεχόμενο

sYn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    944
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sYn

  • Ημερομηνία γέννησης 24/11/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ξάνθη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ξάνθη
  • Απασχόληση
    Ηχητικά Συστήματα/Network and Telecommunications Engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.403 προβολές προφίλ

sYn's Achievements

  1. Ε και που βγήκε το voucher δε λέει κάτι. Ραντεβού για αναβάθμιση της ταμειακής έχω στις 29/02. Όσο για τη διασύνδεση.. κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο. Πρόστιμα και κουραφέξαλα..
  2. Ακολούθησα σήμερα αυτές τις οδηγίες και έκανε ενημέρωση και πλέον εμφανίζει το μενού ΑΑΔΕ. Τώρα όταν κάποια στιγμή αποφασίσουν να βγάλουν το voucher, θα αναβαθμίσω την ταμειακή και έπειτα θα προσπαθήσει ο τεχνικός να συνδέσει το Vx520…
  3. Στο δικό μου το Vx520 πάντως που το αναφέρει ως αναβαθμισμένο και έχει έρθει και το email επιβεβαίωσης της ΑΑΔΕ, δε λειτουργεί το F6 για να εμφανίσει κάποιο menu ΑΑΔΕ..
  4. Όχι, δεν έχουν βάλει ακόμα επιλογή για ενεργοποίηση IRIS
  5. Αυτό που λέτε για επιλογή προσωπικού ή επαγγελματικού είναι λογικά για ατομική επιχείρηση. Η ΟΕ έχει άλλο ΑΦΜ.
  6. Έχω την εντύπωση ότι σε ΟΕ, δε μπορείς ακόμα να ενεργοποιήσεις IRIS. Τουλάχιστον σε μένα, δε βρίσκω κάποια επιλογή στους επαγγελματικούς μου λογαριασμούς.
  7. MacBook Pro 13” Retina Late 2013 αγορασμένο τέλη Δεκέμβρη 2013. Ενημερωμένο με τις τελευταίες ενημερώσεις. Δείχνει στο φόρτωμα κάποιων εφαρμογών την ηλικία του, αλλά δεν με προβληματίζει. Το μόνο «πρόβλημα» ήταν η αλλαγή μπαταρίας που του έκανα Δεκέμβρη του 2020, επειδή είχε φουσκώσει. Αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ενημερώσεις-συμβατότητα σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ στη δουλειά, θα συνεχίσει άνετα 2-3 χρόνια ακόμα.
  8. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω laptop για την δουλειά μου. Σίγουρα θέλω δυνατό CPU, 32GB RAM και μια αξιοπρεπής GPU. Μέγεθος οθόνης βολεύομαι με 15’’. Τρέχω προγράμματα για επεξεργασία επαγγελματικού ήχου και φωτισμού. Μήπως να περιμένω την σειρά 4000 από Nvidia;
  9. Εγώ πάλι δεν έχω από χθες γραμμή. Πήρα τηλέφωνο και αφού με σύνδεσαν μετά από τρίτη προσπάθεια με τεχνικό, μου ανέφερε ότι υπάρχει συστημική βλάβη την οποία θα την λύσουν οι ανώτεροι του. Πιθανότητα επίλυσης βλάβης είναι η 27 Ιουλίου και ακόμα δεν μπορούν να μου εξηγήσουν τον ακριβή λόγο.. Παράλληλα μένω χωρίς internet στην επιχείρηση με ότι προβλήματα μου παρουσιάζει (POS, MYDATA) και προφανώς δεν συγκινούνται..
  10. Μου ερχόταν κανονικά κάθε μήνα εδώ και πολύ καιρό. Τελευταίος είναι στις 11-10 και θα έπρεπε 11-11 να μου έρθει. Η ανανέωση στο ΚΟΤ έγινε μέσα Σεπτέμβρη..
  11. Καλημέρα! Έχει γίνει κάτι με τις εκδόσεις λογαριασμών του ΚΟΤ; Τον έχω μηνιαίο και σε λίγο κλείνω δίμηνο και δεν έχει εμφανιστεί στο e-bill.. Και φυσικά τηλέφωνο στην ΔΕΗ, δε σηκώνουν.
  12. sYn

    Flash memory for MBP 13" 2015

    Δοκίμασες να εγκαταστήσεις τα Windows μέσω Bootcamp;
  13. Καλημέρα, Σκέφτεται ένας φίλος μου για αγορά laptop. Η κυρίως χρήση του θα είναι browsing, office και ίσως καμιά ταινία. Θέλει όμως να έχει τη δυνατότητα (περιστασιακά) να παίζει αξιοπρεπέστατα και κάνα παιχνίδι (PES, NBA2k). Επίσης, θέλει να το κρατήσει αρκετά χρόνια. Το ποσό που μπορεί να διαθέσει φτάνει και τα 1000€.
  14. Είχα στείλει 3 μηνύματα και λέω ας το δοκιμάσω και αυτό και δούλεψε
  15. Το μήνυμα που έστειλα, απλά στην αρχή είχε και το Μετακίνηση.
  • Δημιουργία νέου...