Προς το περιεχόμενο

vali

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    510
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με vali

  • Ημερομηνία γέννησης 14/01/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.221 προβολές προφίλ

vali's Achievements

  1. Όλοι σχεδόν είχαν μικρές τσιμεντένιες ράμπες 25-30 εκατοστών από το κράσπεδο στο δρόμο. Στην ουσία μέσα στο δρομο, αλλά και ο ts για τέτοια ράμπα νομίζω μιλαει
  2. Στην δική μου γειτονιά όταν ήρθαν να στρώσουν καινούρια άσφαλτο, ξηλώσαν τις ράμπες συνεργεία του δήμου ή πιθανόν του εργολάβου που έκανε την ασφαλτόστρωση.
  3. Τα σύγχρονα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας είναι πολύ οικονομικά στο ρεύμα. Τα πλυντήρια στεγνωτήρια χρησιμοποιούν αντιστάσεις και καίνε πολύ περισσότερο. Σε ευρώ περίπου 0.25 ως 0.4 ευρώ παραπάνω ανά στέγνωμα.
  4. Υπάρχει κάποιος που έχει ενταχθεί στο ΚΟΤ Γ και να έχει πάρει λογαριασμό με κοτ γ; Εμένα αν και η αίτηση για κοτ γ εγκρίθηκε από 2 φεβρουαρίου, ο λογαριασμός που έβγαλε χθες η ελπεντισον με έχει ακόμη σαν κοτ β.
  5. Δεν αναφέρομαι σε χρέωση ενέργειας αλλά μόνο στις ΥΚΩ και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβω το όριο κοτ και μιας και η τιμή κιλοβατώρας είναι κοινή σε ημερισιο και Νυχτερινό στο choise της ζενιθ, θα έχω κάποιο όφελος αν προσπαθήσω να αυξήσω την κατανάλωση τις ώρες του νυκτερινό τιμολογίου;
  6. Μπο Μήπως μπορείς να μου υπολογίσεις το όφελος από τις ΥΚΩ σε παροχή με κατανάλωση 450kwh μηνιαίως με τις 150 στο νυχτερινό σε σχέση με να μην υπάρχει νυχτερινό; Επίσης αλλάζει κάτι αν η παροχή έχει κοτ;
  7. Τα μοντέλα με εισαγωγή φρέσκου αέρα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Το 99,9% των κλιματιστικων δεν εισάγει φρέσκο αέρα. Οπότε χρειάζεται να αεριζουμε τακτικά το χώρο μας. Σαν feature για τους περισσότερους είναι περιττό μιας και το ίδιο αποτέλεσμα έχεις αν αφήνεις κάποιο παράθυρο σε ανάκληση ή αν τα κουφώματα σου μπαζούν αρκετά.
  8. Το 0,095 είναι τιμή για τον μήνα Μάρτιο. Οι τιμές κιλοβατώρας των προηγούμενων μηνών και οι οποιές αφορούν το λογαριασμό σου ήταν ποιο ακριβές.
  9. Αν δεν έχει τουλάχιστον την μισή κατανάλωση σε νυκτερινό, λογικά θα χάνει το κοτ
  10. Αν κλειδώσεις για ένα διαστημα κάποιο νομισμά, η ανταμοιβή θα αρχίσει να μπαίνει από την μεθεπόμενη μέρα. Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικό.
  11. Παρομοίως και εγω, σε σπίτι 68 τμ με εξωτερική θερμομόνωση. Το 22αρι edge ζεσταίνει όλο το σπίτι. Ρυθμισμένο στους 21, στο σαλόνι έχω 22+ και στα υπνοδωμάτια 21. Από 15 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχει καταναλώσει 340 kwh.
  12. Εγώ πάντως είδα μεγάλη οικονομία στο λογαριασμό ρεύματος και νερού. Ξηλωσα τον θερμοσιφωνά και αγοράζω εμφιαλωμένο νερό το οποιό το ζεσταίνω στο πετρογκαζ για να κάνω μπάνιο.
  13. Αν ψήνεται κανείς για emura, για λίγη ώρα στον κωτσοβολο
  14. Κάτι παρόμοιο έπαθε και ένα Samsung που είχα πριν 15 χρόνια. Το επίσημο service είπε για αντικατάσταση πλακέτας με ασύμφορο κόστος. Τελικά το επισκεύασα μόνος μου, ένα ρελέ δεν πατούσε καλά στην πλακέτα και ήθελε κόλληση. Αν πιάνουν τα χέρια σου βγάλε την πλακέτα και πήγαινε την σε έναν ηλεκτρονικό. Το πιθανότερο είναι ότι θα μπορέσει να την επισκευάσει.
  • Δημιουργία νέου...