Προς το περιεχόμενο

alfista

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    357
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

alfista's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. alfista

    Λευκή οθόνη σε υπολογιστή

    Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το λαπτοπ ενός φίλου. Δυστυχώς το system restore σε εμένα δεν δούλεψε (αν και μου έφαγε 1 ώρα για να τελειώσει!!!) οπότε για να μην το παιδεύω πολύ έβγαλα το δίσκο και τον καθάρισα συνδέοντάς τον σαν εξωτερικό. Toν ξαναέβαλα κι όλα καλά.
  2. alfista

    PayPal

    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι καθότι με την αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Εφόσον η αγορά γίνεται από αγγλικό site και οι τιμές του είναι μόνο σε λίρες, η μετατροπή θα γίνει από το paypal από λίρα σε ευρώ; Πότε θα δω με ποια ισοτιμία ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος μετατροπής με κάποια αρκετά παλαιά άρα και σημαντικά υψηλότερη ισοτιμία;
  3. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Δεν είναι κακή ιδέα. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Προς το παρόν ξεμπλόκαρε μετά από λίγη ώρα. Το περίεργο είναι ότι για μια στιγμή κατάφερα να κατεβάζω και από τα 2 pc ταυτόχρονα μετά από κάμποσες προσπάθειες. Ψιλομπάχαλο κοινώς η κατάσταση.
  4. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    The premium account Χ is already in use within ip network Ψ. Please try again later.
  5. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Το rapidshare απαγορεύει πλέον το ταυτόχρονο downloading από 2 διαφορετικές ΙΡ; Το παρατήρησε και κάποιος άλλος; To χειρότερο είναι ότι ενώ έκλεισα το ένα pc εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω από το άλλο. Τα νεύρα μου!
  6. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    mavritanos αν μιλάμε για ένα-ένα λινκς απλά σβήνεις το πρόσθετο http ανονυμ πριν πατήσεις ΟΚ. Αν είναι πολλά κάντα paste σε notepad και σβήστα εκεί. Η προσφορά είναι παρόμοια με την περσινή, μόνο που τότε έπαιρνες ένα μήνα με 1000 ποντους ενώ φέτος με 3333. Με 6000 πόντους που έχω μαζέψει από τότε από τις 2 τρίμηνες ανανεώσεις μόνο ένα μήνα τσιμπάω. Κρίμα...
  7. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Δεν ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο download manager αλλά σε αυτούς που κατά καιρούς χρησιμοποίησα ήθελε να είχες κάνει login τα στοιχεία σου στη σελίδα του rapidshare σε internet explorer και όχι πχ σε firefox και φυσικά να έχεις κλικάρει το direct downloading στις επιλογές του rapidshare.com. Προσωπικά αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ flashget.
  8. Αν δεν χαλάω το τόπικ του φίλου, θα ήθελα να ρωτήσω πως λειτουργεί το scanner σε ένα πολυμηχάνημα όπως το Hewlett Packard Officejet 4355 που αναφέρθηκε παραπάνω. Απλά δηλαδή του βάζεις μια σελίδα και ουσιαστικά βγάζει αντίγραφο όπως οι συσκευές fax; Δηλαδή μια φωτογραφία από σελίδα ενός βιβλίου προφανώς δεν μπορεί να σκαναριστεί αν δεν σκίσουμε τη σελίδα, έτσι;
  9. Πριν από κάμποσες μέρες είχε πέσει το συγκεκριμένο λάπτοπ του κουτιού στα χέρια μου, ας πούμε σαν λάπτοπ αντικατάστασης. Στην αρχή βέβαια κι αφού είχαν εγκατασταθεί όλοι οι drivers η οθόνη έδινε παραμορφωμενα χρώματα χωρίς κάποια λογική εξήγηση. Αυτοεπισκευάστηκε μετά από κάμποσα λεπτά χρήσης. Ίσως να το είχε βαρέσει κατακούτελα το πολύ κρύο εκείνων των ημερών. Στο ζουμί το λάπτοπ ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό για τα λεφτά του. Προσωπικά πλέον με κούρασε το ίδιο design στα λάπτοπ της acer εδώ και καναδυό χρόνια, αλλά πέρα από αυτό δεν βλέπω λόγο για να μην το πάρει κάποιος. Η 14,1 οθόνη δεν με ενόχλησε σαν μέγεθος ενώ όσον αφορά την επέκταση εγγύησης, δεν ξέρω αν αξίζει για ένα λάπτοπ που κοστίζει κάτω από 500 ευρώ. Για τα λεφτά του θα το έπαιρνα χαλαρά.
  10. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Το είδα κι εγώ σήμερα το πρωί κι ετοιμαζόμουν να ρίξω καντήλια στο φίλο μου με τον οποίο μοιραζόμαστε το account. Τελικά είδα ότι μας την έκανε πάλι τη λαδιά το rapidshare. ΟΚ λογικό για να κρατηθούν οι τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Αυτοί όμως που έχουν προπληρώσει με τις παλιές τιμές γιατί να υπόκεινται στα νέα μέτρα; Εγώ βέβαια τη συνδρομή την επέκτεινα μέχρι τον Ιούλιο στο τζαμπέ χάρη στην προσφορά που είχε στην αλλαγή του χρόνου αλλά και πάλι σπάστηκα. Πόσο μάλλον αυτός που πλήρωσε γι αυτήν.
  11. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Προσωπικά χρησιμοποιώ μια παλιά έκδοση του DAP που είχα εγκατεστημένη στο pc κι όλα καλά. Ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Κι επειδή ελέω προβληματικού ρούτερ χάνει συχνά το σήμα, συνεχίζει το κατέβασμα των αρχείων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
  12. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    dancer το έχουμε πει πολλάκις ότι αυτό είναι γνωστό, αλλά μάλλον ψαρωτικό ή έστω για να είναι καλυμένοι σε περίπτωση που θελήσουν να αλλάξουν πολιτική. Μέχρι στιγμής αρκετοί εδώ μέσα μοιραζόμαστε το account χωρίς κανένα πρόβλημα. tonypapadovic λογικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά πληρώνεις και κάνεις extend. Τουλάχιστον οι τιμές παρέμειναν καλύτερες από παλαιότερα.
  13. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Εμένα δεν μου φαίνεται απίστευτο γιατί ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ με τους 9000 πόντους μου, αλλά κάτι παρόμοιο έκαναν κι άλλοι όπως είδα στην προηγούμενη σελίδα. Πέρα από την πλάκα μια χαρά μας έκατσε!
  14. alfista

    Οδηγός Rapidshare

    Φίλε η προσφορά όπως ξέρουμε έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό. Επιπλέον ψάξε πρώτα να δεις αν τα λινκς για το rapidshare.de που έχεις είναι ενεργά γιατί αρκετά από αυτά είναι παλιά και έχουν απενεργοποιηθεί. Μην βγάλεις τσάμπα τον λογαριασμό. Εγώ τη σύνδεση στο com τη μοιραζόμουν με ένα ακόμα φίλο, αλλά πλέον έχουμε δώσει το username/password και σε ένα τρίτο αφού δεν κατεβάζουμε πάνω από 1-2gb ο καθένας ημερησίως. Οπότε η φράση μάλλον ψαρωτική ή και για να σου ξεκαθαρίσουν ότι άμα αλλάξουν πολιτική έχουν το δικαίωμα να στην κόψουν. Για τις ταχύτητες δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Προσωπικά κι εγώ είμαι λίγο πεσμένος τις τελευταίες μέρες αλλά φταίει ο ΟΤΕ αφού το πρόβλημα εντοπίζεται κι εκτός RS.
  • Δημιουργία νέου...