Προς το περιεχόμενο

chrisde

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.238
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chrisde

  • Ημερομηνία γέννησης 18/12/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Γαλάτσι, Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.619 προβολές προφίλ
  1. Σε νοιώθω 100%. Δεν θα πω ποτέ καμία κακή κουβέντα για ένα τέτοιο παιχνίδι που θεωρείται (και είναι) masterpiece. Απλά αποδέχτηκα ότι δεν είναι για μένα. Το ίδιο είχα πάθει και με το πρώτο. Δεν είναι κακό, δεν χρειάζεται να εξαναγκάζουμε τους εαυτούς μας να μας αρέσει κάτι επειδή αρέσει σε άλλους, ούτε να το θάβουμε επειδή δεν είναι του γούστου μας.
  2. Τουλάχιστον 4080 ή 7900XT για Native 4Κ είναι μια χαρά νορμάλ απαίτηση αν και όλα αυτά είναι τελείως τυπικά χωρίς ιδιαίτερη σημασία, δεν έχει νόημα να τα κοιτάμε. Είναι προφανές ότι με κάποιες παραμετροποιήσεις στις ρυθμίσεις (μερικά high αντί για ultra χωρίς ουσιαστικές οπτικά διαφορές) και ειδικά με τη χρήση των upscalers και του fg που ειδικά σε 4K είναι must λόγω μικρών διαφορών στην ποιότητα της εικόνας αλλά μεγάλων στα fps, θα μπορούν και πιο αδύναμες gpu να ανταπεξέλθουν. Όσο και αν γκρινιάζουν κάποιοι, το Pc gaming είναι στα καλύτερα του και η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη.
  3. Κοίτα αν εσένα σου αρέσε, πάσο είναι και θέμα γούστου στην τελική. Παρόλο που λατρεύω Hdr και παίζω πλεον σχεδον όλα τα παιχνίδια έτσι, όσον αφορά ταινίες και σειρές, θα συμφωνήσω με τα παιδιά από πάνω, αν δεν έχει native hdr, δεν... Παρόλα αυτά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, είναι ωραίο να υπάρχουν επιλογές και ο καθένας να διαλέγει αυτό που θεωρεί καλύτερο.
  4. Να αγιάσει ο στόμας σου . Γιατί, οι εξωγήινοι του Star wars έχουν σχέση με τους πραγματικούς; Μάλλον θα πρέπει να το διορθώσουν και αυτό, να τους κάνουν πιο ρεαλιστικους😁. Όποιος πάντως θέλει real life simulator, του έχω το καλύτερο παιχνίδι, μαντέψτε ποιο...
  5. Εσύ είπαμε θα πάρεις του ακοινώνητου. Είναι θέμα ιεραρχίας και πειθαρχίας.
  6. Αυτό τώρα μας το δείχνεις για ωραίο, πρότυπο, μοντέλο δηλαδή; 😂 No fucking way. Ας την κράταγε όπως ήταν στην αρχή, μια χαρά ήταν, αλλά όχι έπρεπε να την κάνουν πιο αρρενωπή because... ;
  7. Δείτε τα αρχικά τρέιλερ που ήταν μια χαρά συμπαθητική θηλυκή φατσούλα (κανείς δεν ζήτησε και καλά μοντέλο στυλ Stellar Blade) και δείτε το αμάγαλμα Clint Eastwood και Kirk Douglas με περούκα που την καταντήσανε... Άμα θέλανε να την κάνουνε αρρενωπή, γιατί δεν την κάνανε άνδρα να τελειώνουμε; Ρητορική η ερώτηση. Για να δούμε τι θα κάνουνε μετά το κράξιμο που τρώνε. Στην περίπτωση της ταινίας Sonic οι συντελεστές άκουσαν το κοινό και γύρισαν μπούμεραγκ την κατάσταση. Τούτοι θα φανούν εξίσου έξυπνοι; Και πάλι ρητορική η ερώτηση...
  8. chrisde

    Joker (2019)

    Καλά ρε παιδιά chill, όποιος προβληματίζεται δεν είναι ανάγκη να τη δει day1 χωρίς να διαβάσει reviews πρώτα. Στο 2024 είμαστε, μέχρι να πάμε να τη δούμε θα ξέρουμε τα πάντα για αυτή άμα θέλουμε με ή χωρις spoilers. Τα teasers είναι απλά μαρκετινίστικα κόλπα για να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να κάνουν ντόρο, όχι για να σου δώσουν πληροφορίες.
  9. Ξέρω ότι οι περισσότεροι την έχουν ξεγραμμένη ως "μουσικαλ" αλλά εγώ ανυπομονώ και έχω μεγάλη περιέργια για το πως θα βγει, έχω εμπιστοσύνη στους συντελεστές της, δεν την ξεγράφω έτσι απλά (η σκηνή στο τέλος με το κραγιόν στο γυαλί είναι απίστευτη). Από την άλλη βέβαια 15 τραγούδια ίσως είναι a little too much, αλλά θα δείξει.
  10. Ακόμα καλύτερος ο συνδυασμός https://github.com/EndlesslyFlowering/AutoHDR-ReShade με https://github.com/EndlesslyFlowering/ReShade_HDR_shaders/ από reshade για όταν δεν υπάρχει καλό native hdr. Επίσης το auto hdr των windows "διορθώνεται" με αυτό το προφίλ: https://github.com/dylanraga/win11hdr-srgb-to-gamma2.2-icm, θέλει όμως προσαρμογή όσον αφορά το peak luminance διότι τα συγκεκριμένα αφορούν τις lg oled που είναι στα 800.
  11. Και συνεχίζει... https://www.asus.com/supportonly/prime x470-pro/helpdesk_bios/ PRIME X470-PRO BIOS 6223 Version 6223 15.35 MB 2024/04/08 Update AGESA version to ComboV2PI 1.2.0.Ca. Fix AMD processor vulnerabilities security.
  12. chrisde

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Καλύτερη διαφήμιση εντωμεταξύ δεν μπορούσαν να κάνουν. Ακόμα και εγώ που δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους action παιχνίδια, ψήνομαι να το παίξω ή έστω να το δω.
  13. chrisde

    Alienware AW3423DWF

    BTW εγώ προτιμώ αναλογία 3840x1800 αντί για 1600 (1646 για την ακρίβεια για 21:9), παραείναι "στενό" κατακόρυφα το 21:9 σε παιχνίδια, γνώμη μου πάντα.
  • Δημιουργία νέου...