Προς το περιεχόμενο

kSiS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    675
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kSiS

  • Ημερομηνία γέννησης 29/01/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Για την ώρα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά έχει ξεραθεί εξωτερικά και αρχίζει να ξεγυμνώνεται.
  2. Όχι δεν έχω σπυράλ εδώ και 10 χρόνια περίπου. Πρώτη φορά το βλέπω. Εμένα έχει το 4πινο που έδειξα πιο επάνω και πάει επάνω στο ρούτερ.
  3. Που βρίσκουμε καλώδιο για σύνδεση του ict220 με το router? Είναι 4pin (πιο μικρό απο τηλεφωνικό) και καταλήγει σε ethernet.
  4. Τελικά εντόπισα το πρόβλημα στο γεγονός ότι είχα την ταμειακή επάνω στο ρουτερ ενώ το pos σε switch.
  5. Ακριβώς αυτό. Ναι εθνική έχω; Στην επιλογή αναβάθμιση μου βγάζει δεν βρέθηκε αναβάθμιση.
  6. Σε DCR all in one plus που έκανα μόνος την διασύνδεση με ict220 της εθνικής, στις μισές περίπου συναλλαγές παίρνω το σφάλμα επάνω στην ταμειακή "OS-ΑΠΟΤΥΧ. ΣΥΝΑΛ. ΠΙΕΣΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ". Το pos εν το μεταξύ έχει προχωρήσει την συναλλαγή και μου βγάζει απόκομμα επιτυχούς συναλλαγής αλλά η DCR δεν θέλει να ολοκληρώσει. Το έχω παρατηρήσει με κάρτες άλλης τράπεζας. Καμία βοήθεια μέχρι να βρω τον τεχνικό μου;
  7. Όχι. Κάνεις αντιστοίχηση την επιλογή κάρτα με το pos σου μέσα από τον προγραμματισμό. 11:08
  8. οχι. μεσα στον προγραμματισμο της ταμειακης , στο μενου etfpos, εχει "αντιστοιχηση". πατας μετρητα και γυρνας το καρτα 1 να παει σε eftpos. αυτα τα βηματα εκανα εγω εχθες στην δικη μου ταμειακη. μπορει να εχει αλλο μενου η δικη σου.
  9. πρεπει απο το μενου της ταμειακης να κανεις Αντιστοιχηση την Καρτα 1 στο eftpos1, εαν κ εφοσον εχουν γινει σωστα τα βηματα.
  10. Αφού δεν έβρισκα τον τεχνικό λόγω ημερών, έκανα μόνος την διασύνδεση Ict220 με DCR ταμειακή. Αφού βρέθηκε ο τεχνικός με ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσω να συνδεθώ στο ERP στο μέλλον επειδή βιάστηκα και συνδέθηκα. Ισχύει;
  11. Από Ροδόπη. Τελωνείο Μακάζα, πρώτο βενζινάδικο πριν το Κίρκοβο.
  12. Πέρυσι έκανα χρήση 100άρας βενζίνης από Βουλγαρία (Lukoil) χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιβεβαιωμένο με χρήση οργάνου για πυράκια (knock sensor) ανά κύλινδρο. Ίδια συμπεριφορά με την ελληνική 100άρα.
  13. kSiS

    Toyota C-HR II (2024)

    Υπάρχει δυνατότητα για YouTube στην οθόνη;
  • Δημιουργία νέου...