Προς το περιεχόμενο

Wolfidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.950
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Wolfidis's Achievements

  1. Αν θελησω να βγω για τρεξιμο η ποδηλατο, σε τι αποστασεις πρεπει να κινηθω? Δεν εννοω να παρω το αμαξι κ να παω καπου πιο μακρια για να τρεξω, εννοω να ξεκινησω απο το σπιτι μου. Ποσο μακρια μπορω να φτασω δλδ?
  2. Το dvd player μου ορισμένα δισκάκια αρνείται να τα διαβάσει. Όταν βάζω μέσα το δισκάκι κάνει για λίγο κάτι ήχους ζορίσματος και μετά αφού σταματήσει, το δισκάκι δεν φαίνεται καν ότι είναι μέσα, δεν το βλέπει. Αν όμως πριν ανοίξω το pc έχω το δισκάκι ήδη μέσα στον player, όταν βάλω το pc σε λειτουργία, πάντα το βλέπει κανονικά μετα (με την προϋπόθεση ότι δεν θα ανοίγοκλείσω το πορτάκι γιατί μετά θα κάνει τα ίδια). Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό?
  3. Τα ίδια και εδώ... εχθές αγόρασα το Core και δεν μπαίνει στο ρουτερ μου... σε άλλα ρούτερς συνδέεται αμέσως. Απο την samsung μου είπανε ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι τηλεφώνου... Και αναμένουν update android. Δλδ πετάνε το μπαλάκι στην google. Τελικά ποιος ευθύνεται? Το Error είναι Authentication Error
  4. Tελικά αγόρα μια Ashura αλλά... η μητρική μου στο πίσω μέρος της έχει αυτό έδώ οπότε και δεν μπαίνει το στήριγμα για την ψύκτρα εφόσον οι βίδες δεν φθάνουν ξεβύδωσα την ψήκτρα της gigabyte λοιπον για να φθάσουν οι βίδες. Βέβαια το silent pipe που βλέπετε εδώ δεν πατάει πλέον καλά εφοσον έβγαλα τα βιδάκια που το κρατάνε. Ίσως να παρω κάνα παξιμαδάκι να τους βάλω. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα τώρα που την έβγαλα? Υπαρχει περίπτωση να βρω stud nuts με μακρύτερο σπείρωμα? Και φυσικά στο ίδιο ύψος? Χλωμό ε? Εννοώ αυτά που κρατάνε την βάση της ψήκτρας που μπαίνει πίσω από την μητρική.
  5. Exω πιασμένα τα 2 αλλά πιθανό να γεμίσω και τα άλλα. Ενδιαφέρουσα επιλογή αυτή που λες. Είχα δει και την Ashura. Αλλά ρε παιδί την ψάχνεις με το ντουφέκι να την βρεις επειδή από το κατάστημα eWorld στην Πάτρα έχω κάκιστη εμπειρία και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανα ψωνίσω από δαύτους. (παιδαριώδης συμπεριφορά). Θα δω και την Η80 που πουλάει το παλικάρι.
  6. Bασικά δεν θέλω να χάσω το 1 slot απο την Ram. Ο λόγος είναι οτι δεν θέλω να χάσω σλοτ από την μνήμη που θα μου κόψει μια ψήκτρα γουρούνι. Οι μνήμες μου είναι με ενσωματωμένη ψήκτρα οπότε έχουν αρκετό ύψος. Εχεις κάτι καλό υπόψη σου που δεν θα μου κόψει σλοτ?
  7. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η διπλή καταχώρηση στο site τους?
  8. Μπορεί να μπει σε s775? Στο ένα link λέει οτι υποστηρίζει (δείτε τα tech specs) http://www.corsair.com/hydro-series-h60-cpu-cooler.html Στο αλλο λεει οτι δεν υποστηρίζει (δείτε τα tech specs) http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-cooling-cpu-cooler/hydro-series-h60-high-performance-liquid-cpu-cooler.html Τι απο τα δυο ισχύει? Θέλω να πάρω μία για αυτό ρωτάω επειδή έχω 775 αλλά κάποια ελληνικά μαγαζία λένε οτι υποστηρίζει και άλλα όχι.
  9. Wolfidis

    NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

    Τους legends 80s, 70s και πίσω τους βγάλανε??? Μόνο west-east 2010 βλέπω.... (κλαψ)
  10. Wolfidis

    Battlefield 2

    Ναι τώρα τι να τα κάνουμε τα Βοοστερ... Με το BTF 3 τι γίνεται ???? (οχι ότι καίγομαι γιατί με καλύπτει μια χαρά το Bad Company)
  11. Οτι οπτικές και να μπουν αυτές θα πηγαίνουν μέχρι το καφάο, απο κει και πέρα χαλκός... θα σου έρχονται 100μβ και συ θα συγχρονίζεις στα 40....
  12. Wolfidis

    ARMA 2

    Να ρωτήσω, όταν ρίχνεις την ανάλυση πχ 1600χ1024 αλλά χωρίς να πειράξεις εφέ κτλ αλλάζει κάτι στα frames?
  13. Wolfidis

    ARMA 2

    Ti σου βγαζει? Για πες αναλύσεις, εφε, frames κτλ έτσι για να χλευάσουμε λίγο!
  • Δημιουργία νέου...