Προς το περιεχόμενο

pontios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    78
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pontios's Achievements

  1. pontios

    Samsung Galaxy Fold 4 Black 512GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/03/2024 04:16 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε κατάσταση καινούργιου το Fold 4 512GB. Στο κουτί του και με απόδειξη αγοράς 09/22 από Πλαίσιο. Το τηλέφωνο επέστρεψε από το service της Samsung, καθώς εμφάνισε πρόβλημα στον μεντεσέ και δεν άνοιγε τελείως. Με ενημερώσανε, ότι ο μεντεσές έρχεται με την οθόνη καθώς και με άλλα εξαρτήματα, οπότε κρατήσανε μόνο την μπροστά εξωτερική οθόνη και το πίσω με την μητρική. Το τηλέφωνο είναι πάλι ολοκαίνουργιο και με τις ζελατίνες. Δεν έχει ίχνος γρατζουνιά ή σημαδιού. Η μπροστά οθόνη έχει και προστασία Zagg από τα public, με εγγύηση αλλαγής εφόρου ζωής. Το πουλάω, καθώς πήρα το 5, όσο περίμενα την Samsung να δώσει την έγκριση αλλαγής στο service (πάνω από εβδομάδα και έφευγα ταξίδι). Με ενδιαφέρουν ανταλλαγές μόνο με τα παρακάτω (και ανάλογες διαφορές, όπου προκύπτει). 1. Samsung flip 5 512GB 2. OnePlus Open 3. Drone DJ mini 4 pro 4. Denon AVC-X4800H home-cinema 5. Marantz Cinema 50 home-cinema 6. Sony Cyber-shot DSC-RX100 VII

    800 €

  2. Το να βγάλεις κάτι 2-3 χρόνια αργότερα, περιμένοντας να δεις όλα τα προβλήματα και τι βρήκαν οι χρήστες αυτά τα χρόνια, δεν είναι δύσκολο. Το να καινοτομείς, είναι. Ότι και να κάνει η Apple, θα έχει πάντα ένα μειονέκτημα για πολλούς, πλεονέκτημα για άλλους. Το τραγικό IOS και το κλειδωμένο οικοσύστημα της. Γούστα είναι βέβαια και τι ακριβώς θέλεις. Όπως και να περιμένεις 2-3 χρόνια, για να απολαύσεις μια τεχνολογία. Το να γύρισε κάποιος σε κλασσικό τηλέφωνο, είναι κατανοητό. Όπως το Note δεν ήταν για όλους, έτσι και το Fold. Για εμάς όμως που είχαμε το Note, δεν υπάρχει γυρισμός. Το Fold, με όλα τα προβλήματα της τεχνολογίας, είναι απλά το καλύτερο σοβαρό τηλέφωνο που υπάρχει και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Ενσωματομένο πενάκι να είχε μόνο και να γίνει πιο λεπτό στο μέλλον.
  3. pontios

    PlayStation Plus [PS Plus]

    https://www.trustpilot.com/review/eneba.com Προσωπικά, δεν έχω πάρει από εκεί πάντως.
  4. pontios

    PlayStation Plus [PS Plus]

    https://www.eneba.com/el/store?page=1&platforms[]=PSN&regions[]=greece&types[]=subscription Στα €49.15 η ετήσια.
  5. Εγώ δεν καταλαβάίνω γιατί κανένας δεν λέει για τα $29 που γίνανε €39 στο Ελλάδα. Στην Ευρώπη είναι €29 τουλάχιστον, εμείς γιατί πρέπει πάλι να πληρώνουμε την istorm κερατιάτικα?
  6. Στο Carphone warehouse (απο τις μεγαλύτερες Αγγλικές αλυσίδες) το έχει £579.99, δηλαδή €789 http://www.carphonewarehouse.com/phones/blackberry-priv
  7. Φίλε μου, σκέψου λίγο πριν γράψεις. Είναι δυνατόν να ανακοινώνεται το κινητό 15 Οκτώβρη και να μην είναι έτοιμο μήνες πριν? Περιμένανε τι θα βγάλει η Apple και τρέξανε να το προσθέσουν σε 1 μήνα? 5.9 ίντσες κινητό βγάζουν, όχι γκοφρέτα.
  • Δημιουργία νέου...