Προς το περιεχόμενο

Darthvader

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.283
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Darthvader

  • Ημερομηνία γέννησης 22 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.610 προβολές προφίλ

Darthvader's Achievements

  1. Εχεις δίκιο….Ειναι ομως πιο ευκολο να φτιαξεις hardware παρα software. Επιπλεον το ρισκο, σε οτι αφορα το software, ειναι πολυ μεγαλυτερο. Ο ευκολος δρομος ηταν να βαλουν x86 και να βγαζουν τα παντα unoptimized και οταν δεν τραβαει αντι να βελτιωσουν τις μηχανες software, να δημιουργουν mid gen consoles και να μετακυλύουν το κοστος στον τελικο καταναλωτη. Εδω δεν εκμεταλλευονται τον nvme του ps5 γιατι δεν θα μπορουν να κανουν πορτ τα παιχνιδια στις αλλες πλατφορμες, τι συζηταμε τωρα…
  2. Μια χαρά η MS! Να βάλει και η αστυνομία κορδέλες έξω από τα καταστήματα για να μην ποδοπατηθουν οι υποψήφιοι αγοραστές!
  3. Μπά, δεν είναι γεράματα... Απλά από μια ηλικία και μετά έχουμε τόσες ασχολίες και υποχρεώσεις, που στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο, γυρνάμε πάλι στα απλά πράγματα!
  4. Οι MS και Sony πήγαν προς AMD γιατί ήταν πιο εύκολο να "συννενοηθούν". Προφανώς και η AMD έδωσε και δίνει ακόμα το πιο ευνοϊκό περιβάλλον από τις τρεις. Για όσους θυμούνται Intel και nvidia είχαν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε MS (xbox original) και Sony (PS3) σχετικά με το manufacturing process και το customization. Επιπλέον, nvidia και intel επι της ουσίας δεν έχουν ανταγωνιστικό x86 soc (η nvidia είχε μόνο τα σάπια - tegra που δεν μπορούσε να τα διώξει στα smartphones και τα έδωσε στη Nintendo, ενώ η intel τώρα άρχισε να το παλεύει που τρώει ξύλο από AMD, έχασε την Apple κλπ). Δύσκολο να δώσει η intel soc στο νέο xbox. Εκτός αν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα που κατασκευάσουν soc με τα standards της MS και το διαθέσουν σε "τσάμπα" τιμή. Μακάρι οι next gen κονσόλες να έχουν Custom ARM αρχιτεκτονική.
  5. Η MSI γενικά δεν τα παει και τοσο καλα με την AMD. Οπου μπορει να την αποφυγει το κανει. Λογικα ναι, αλλα MS ειναι αυτη πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι…
  6. Παίδες, ότι και να λέμε το ψηφιακό μέσο δεν αποτελεί ιδιοκτησία για τον χρήστη και όποτε θέλει οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να ανακαλέσει οποιαδήποτε άδεια. Το ότι δεν το κάνουν τώρα δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουν στο μέλλον. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για πώληση του ψηφιακού video game σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ιδιοκτησία. Και όλα αυτά σε έναν κλάδο δίχως κάποια κανονιστική ρύθμιση προς όφελος του τελικού καταναλωτή - χρήστη, με κράτη και διεθνείς οργανισμούς να έχουν αφήσει τις εταιρείες να φτιάχνουν μονοπώλεια με τα store τους. Επομένως μέχρι να υπάρξει κάποια μελλοντική νομοθετική ρύθμιση, όποιος "αγοράζει" ψηφιακή άδεια ενός video game πρέπει να ξέρει ότι νοικιάζει και δεν αγοράζει την άδεια, με την εκάστοτε εταιρεία, Sony,MS, Nintendo να μπορεί να έχει την ευχέρεια να κάνει ότι θέλει με τον λογαριασμό των χρηστών. Από εκεί και πέρα και με εξαίρεση το xbox (στα x/s - smart delivery), τα περισσότερα physical games σε sony και nintendo παίζουν απο δισκάκι- cartridge (έστω και δίχως βελτιώσεις - patch) και δίχως διαδίκτυο, επομένως υπάρχει ακόμα η έννοια της ιδιοκτησίας.
  7. Darthvader

    Ψησταρια Υγραεριου

    Παιδιά καλησπέρα, Αν μπορεί κάποιος με Weber να βοηθήσει έναν νέο υποψήφιο αγοραστή της συγκεκριμένης ψησταριάς. Μεταξύ των Weber Spirit II E-210 GBS με 2 καυστήρες και Weber Spirit II E-310 GBS με 3 καυστήρες, ποια θα επιλέγατε, δεδομένου ότι έχουν κάποια διαφορά στο μέγεθος, αλλά όχι σοβαρή διαφορά στην τιμή; Οι περισσότεροι καυστήρες βοηθούν σε πιο ποιοτικό ψήσιμο ή αφορούν μόνο στη ποσότητα των ψητών; Επίσης, μιας και η ψησταριά θα τοποθετηθεί στο μπαλκόνι διαμερίσματος και πιθανόν να την χτυπά ο ήλιος κάποια διαστήματα της ημέρας, υπάρχει πρόβλημα με το γεγονός ότι η μπουκάλα με το υγραέριο είναι στο πλάι και εκτεθειμένη; Αν ναι, θα βοηθούσε ένα καλό κάλυμμα;
  8. Darthvader

    iPhone 16 rumors

    Και μέχρι να είναι διαθέσιμο το 16 θα βγει το 17!😃
  9. Ξέρει κανείς αν θα ξαναφέρουν spiderman 2 cover για το PS5?
  10. Darthvader

    Υπερθέρμανση iPhone 15 pro

    Βρε παιδιά τι θέση να πάρει; Είναι δυνατόν σε mobile chip σε κινητό, με passive cooling, να μην κάνει throttling σε stress test μετά από 20 λέπτα; Εδώ κάνει το MacBook Air .... Μην κάνουμε την τρίχα, τριχιά... Ολα αυτά τα άρθρα είναι clickbait
  11. Darthvader

    Υπερθέρμανση iPhone 15 pro

    Στο 15 pro max εσπασε μόνο το πίσω τζαμι. Η συσκευή δεν λύγισε. Στο 15 pro δεν έγινε κάποια ζημιά.
  12. Μα εχουν συμφωνησει ολοι στο «δεν θα εχεις τιποτα και θα εισαι ευτυχισμενος». Προφανως και ολες οι εταιριες εχουν μεγαλυτερο κερδος με το να σε χρεωνουν καθε μηνα αντι να περιμενουν ποτε θα δεησεις να αγορασεις κανα παιχνιδι ( αν δεν το παρεις δωρο απο τον θειο…). Απο εκει και περα μιας και ακριβαινουν τα ειδη πρωτης αναγκης, το hardware σιγα σιγα θα απευθυνεται σε ολο και περισσοτερο niche αγορα ( ηδη συμβαινει με τις high end gpu´s) με εξωφρενικες τιμες. Επομενως οι εχοντες θα πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους για hardware ενω η πλεμπα για συνδρομη και χειριστηριο με 99 ευρω.
  13. Darthvader

    Xbox Series X Topic v4

    Νομιζω οτι τα παραειπαν για ευνόητους λόγους. Απο την αλλη πλευρα η πορεια του xbox δεν ειναι ζήτημα επιβιωσης οπως ειναι για sony και Nintendo και με βαση το παρελθον εχουν δειξει οτι μπορουν να εγκαταλείψουν με μεγαλη ευκολια καποιο project που δεν ικανοποιει τους μετοχους.
  14. Darthvader

    Xbox Series X Topic v4

    Η πραγματικότητα ειναι πως καμια απο τις δυο δεν χρειαζεται midgen upgrade διοτι ακομα και σε αυτο το σεναριο τα “pro” μοντελα παλι με fsr και sub 4k θα τρεχουν τα games. Χρειαζεται μεγαλο αλμα τοσο σε gpu οσο και σε cpu για 4k/60 (εδω ζοριζονται high end pc’s), οποτε θα ειναι μια αρπαχτη.
  • Δημιουργία νέου...