Προς το περιεχόμενο

cassidy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    903
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

cassidy's Achievements

  1. Αυτό λέω, αν το φανταστικό μέρος του μιγαδικού είναι 21, το μέτρο του z (η απόσταση από την αρχή των αξόνων δηλαδή) δεν μπορεί να είναι λιγότερο από 21.
  2. |z| = sqrt(a^2+b^2) -> |z|^2 = a^2 + b^2-> a = sqrt(|z|^2-b^2) ο a+21i δεν μπορεί να απέχει 0.01 από την αρχή των αξόνων
  3. Hipmunk.com μ'αρέσει το κριτήριο "agony" στις αναζητήσεις όπως και η αναζήτηση pricegraph που έχει για να σου βγάλει τιμές για ένα ολόκληρο μήνα, στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η τιμή περισσότερο από τις ημερομηνίες. Άλλο γνωστό site είναι το vayama.com edit: τώρα είδα το δεύτερό σου μήνυμα, συνδυασμούς που δεν μου έχουν βγάλει άλλα sites έχω πετύχει στο http://whichairline.com
  4. Γνωρίζει κανείς αν εκτός από branded είναι και κλειδωμένο στο δίκτυο της Cosmote; Ευχαριστώ
  5. cassidy

    Συντήρηση σε Mac!

    Δες οδηγίες εδώ. Θέλει υπομονή και να σημειώνεις που ανήκει η κάθε βίδα.
  6. Από Γαλλία (Παρίσι σίγουρα) έχει φθηνές πτήσεις για Κανάριες Νήσους, νομίζω RyanAir. Έχω πάει Τενερίφη κι έχει πολλά πράγματα να δεις πέρα από παραλίες, πχ το Site: Teide . Αλλιώς από νότια Γαλλία πας δυτική Ιταλία (Λιγουρία) ή αν πας δυτικά προς Ισπανία πχ Cadaqués. Το πρόβλημα με αυτά είναι ότι θυμίζουν αρκετά Ελλάδα...
  7. cassidy

    κυβάκι ζωμού DIY

    1 και 2 μετά βάλ' τα σε παγοκύστες
  8. Σε 45' με αυτοκίνητο, φτάνεις στο Portofino. Έχει ένα μεγάλο πάρκο (Parco Naturale Regionale di Portofino) και γενικά όλα τα χωριά που θα συναντήσεις στη διαδρομή από Rapallo ως εκεί είναι πολύ γραφικά (πχ Santa Margherita Ligure, η προτεινόμενη διαδρομή google maps genova->portofino περνάει απ' όλα αυτά). Σε 1.30' φτάνεις στο Portovenere και το εθνικό πάρκο Cinque Terre, 5 χωριά στα οποία πολύ δύσκολα φτάνεις με αυτοκίνητο. Μετακινείσαι από το ένα στο άλλο είτε με τα πόδια (πανέμορφα τα μονοπάτια δίπλα στη θάλασσα) είτε με τρένο. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να περάσεις ένα σαββατοκύριακο εκεί κι αν το επιτρέπει ο καιρός να κάνεις καμιά διαδρομή με τα πόδια. Ειδικά αν δεν νοικιάσεις αυτοκίνητο, είναι ιδανική εκδρομή.
  9. Πάνω στην Site: αίτηση λέει "Αποδεικτικό 30 € για την εκτύπωση: 3. Η προµήθεια του αποδεικτικών γίνεται από ∆ηµόσιο Ταµείο ή µε τη διαδικασία του e-παραβόλου ." Άρα δεν χρειάζεται να πας στην Εθνική.
  10. Και με το imagemagick (open source) μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες. Με μια εντολή μπορείς να του πεις να κόψει μια εικόνα σε πολλές άλλες, ρίξε μια ματιά. Cropping into roughly Equally Sized Divisions Tile Cropping, sub-dividing one image into multiple images Από command prompt το χρησιμοποιείς, οπότε με λίγη προσπάθεια μπορείς να το βάλεις σε ένα loop και να μη χρειαστεί να το κάνεις για το κάθε αρχείο χωριστά. Χρήσιμο εργαλείο γενικά, αξίζει να ασχοληθείς μαζί του.
  11. cassidy

    Ipad 1 32 gb jailbreak 5,1,1

    Φταίνε τα 256 MB μνήμης που έχει το πρώτο ipad, απ' όσο ξέρω είναι συνηθισμένη συμπεριφορά στο iOS 5. Αν μπορείς να κάνεις downgrade σε iOS 4 (αν έχεις δηλαδή κρατήσει τα SHSH blobs με tiny umbrella), θα δεις διαφορά.
  12. Ναι, χρησιμοποιείς τα λεφτά που είναι ήδη μέσα για να αγοράσεις πακέτα. πχ 5 ευρώ για 1GB ή 5 ευρώ για 200΄ ομιλίας. Πέρα από τα πακέτα που αγοράζεις με τα λεφτά που έχεις ήδη μέσα, παίρνεις κι ένα bonus κάθε φορά που ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου. Πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε α) free2talk = 300' ομιλίας κάθε με ανανέωση 10 ευρώ και πάνω β) free2surf = 500MB για ανανέωση 10-19 ευρώ, 1.5GB για ανανέωση 20 ευρώ και πάνω πχ έχω free2talk ενεργοποιημένο, κάθε φορά που βάζω 10 ευρώ, μου δίνει 300' ομιλίας. Από αυτά τα 10€, ξοδεύω τα 5 και παίρνω 1GB internet. Οπότε καταλήγω με 300' ομιλίας, 1 GB internet και 5€ στο λογαριασμό μου για κάτι άλλο.
  13. Τίποτα Μόνο θυμήσου να επιλέξεις το default bonus f2go που θες (free2talk ή free2surf) ΠΡΙΝ βάλεις credit, αλλιώς παίζει να χάσεις το bonus. καλές γιορτές
  • Δημιουργία νέου...