Προς το περιεχόμενο

^_NikitaS_^

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    182
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ^_NikitaS_^

  • Ημερομηνία γέννησης 21/09/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

^_NikitaS_^'s Achievements

  1. Η ένδειξη καταμέτρησης εξαφανίζεται όταν η παροχή έχει ενταχθεί στην μηνιαία καταμέτρηση από τον δεδδηε. Δεν έχει νόημα ύπαρξης.
  2. Εννοείται. Όπως παλαιότερα. Μόνο η ΔΕΗ τα τίμησε τα σταθερά συμβόλαιά της.
  3. Να επειδή δε το λέει ήθελα απλά να το επιβεβαιώσω. Δε νομίζω να ήταν τόσο κακό.
  4. Ερώτηση για το νέο online. Η τιμή της κιλοβατώρας αλλάζει πάνω από τις 500 το μήνα ή μένει ίδια; Δε βλέπω κάτι στους όρους για κλιμακωτή χρέωση. Μόνο για ΚΟΤ έχει πίνακα. Δηλαδή είτε κάψει κάποιος μία είτε 600 η κιλοβατώρα θα χρεωθεί το ίδιο;
  5. Εμένα στο παλιό enter που ήταν 18 λεπτά η κιλοβατώρα που μετά έδωσε επιδότηση στο Γ1 και έβγαινε πιο φτηνό, είχα κάνει την αλλαγή σε Γ1 χωρίς να μου χρεώσουν ρήτρα. Δε ξέρω τι κάνουν τώρα.
  6. Τακτική του Ηρωνα. Και στο chat να μπεις θα δεις ότι ο πρώτος λογαριασμός ίσως καθυστερήσει ακόμα και 45 μέρες και μετά από τον δεύτερο και μετά τιμολογουν κάθε τέλος περίπου του μήνα, που το pdf εμφανίζεται αρχές του άλλου μήνα. Ο τελικός μπορεί να βγει ακόμα και ενάμιση μήνα μετά την διακοπή. Η τιμολόγηση του Ηρωνα ηταν ο λόγος που έφυγα από αυτούς. Ήταν γενναρης και μου έστελναν λογαριασμό για κατανάλωση Οκτώβρη. Ότι να ναι.
  7. Μόλις μου ήρθε μέιλ ότι το ebill γίνεται ακόμα καλύτερο και θέλει για κάθε χρήστη ένα μοναδικό μέιλ. Εγώ έχω δύο χρήστες με το ίδιο μέιλ. Τεσπα άλλαξα στον έναν χρήστη το μέιλ. Τώρα τι καλύτερο κάνει η ΔΕΗ στο ebill άγνωστο.
  8. Αυτό έκανα εγώ. Την πρώτη μέρα του 4all τους έστειλα παράπονα ότι είναι αδιανόητο να ενεργοποιούν κάτι που δε θέλω. Εννοείται δεν απάντησαν κάτι. Ακριβώς στο μήνα με το που έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός στέλνω αίτημα όπως είχατε πει εδώ και μετά από δύο μέρες μου έρχεται εισερχόμενο ότι προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα και μετά από 5 6 μέρες μπαίνω ebill και δεν υπήρχε η υπηρεσία. Να έχετε στο νου σας μη και η φόρμα επικοινωνίας γεμίζει άρα ποτέ δε βλέπουν τα αιτήματα. Το είχα πάθει παλαιότερα στον εφκα και όταν πήγα από κοντά μου λένε ότι έχει γεμίσει εισερχόμενα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μην διαβάζεται κανένα μήνυμα.
  9. Έτυχε μάλλον ρε παιδιά. Σιγά. Και εμένα δε με έτρωγε να το διακόψω όσο ήταν τσάμπα. Έστειλα το αίτημα αναφέροντας διακοπή και το άρθρο και απλά λογικά ο υπάλληλος μου το διέκοψε. Τι να σας πω. Δε θα καθομουν να σκάσω αν δε το διεκοπταν. Και για του λόγου το αληθές, δεν έχει το ebill το green pass ενώ είμαι στο 4all.
  10. Ήταν ο λόγος που γύρισα πίσω στους ακατανομαστους με τα τρία γράμματα.
  11. Ναι, το απέκτησα με το 4all και ακριβώς στον μήνα πάνω τους έστειλα όπως αναφέρεται εδω στο φόρουμ από τη φόρμα επικοινωνίας τους και μου το αφαίρεσαν. Είχαν γράψει το παρακάτω και το ακολούθησα. Ακόμα και το κείμενο το έκανα copy paste " για να διακόψεις το Green Pass πας: 1) https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/pliromes-rythmiseis-revma/ 2) Τέρμα κάτω πατάς το Χρειάζεστε βοήθεια; 3) Στην φόρμα που ανοίγει επιλέγεις το Διευκρινίσεις χρεώσεων πιστώσεων 4) Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και σαν συνοδευτικό μήνυμα γράφεις "Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass" Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Παράγραφο 7, περίπτωση β των Ειδικών Όρων Παροχής Ενεργειακής Υπηρεσίας Green Pass για οικιακούς πελάτες."
  12. Προσωπικά έχω απενεργοποιησει το green pass με τον τρόπο που είχαν πει εδώ μέσα. Με το που στέλνω στην φόρμα επικοινωνίας, μετά από δύο μέρες μου είπαν ότι το προωθούν στο αρμόδιο τμήμα και μετά από καμιά 5αρια μέρες μπήκα στο ebill και δεν υπήρχε. Έχω κανονικά 4all χωρίς green pass. Ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Με φόρμα επικοινωνίας.
  13. Βλακειες του υπαλλήλου. Εγώ δεν έχω. Έχω μόνο μία. Έχω φύγει και έχω γυρίσει στη ΔΕΗ τρεις φορές. Μόνο μέσω καταστήματος μια φορά πλήρωσα εγγύηση. Online τις άλλες δύο φορές δεν πλήρωσα τίποτα
  • Δημιουργία νέου...