Προς το περιεχόμενο

TechnoState

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.381
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με TechnoState

  • Ημερομηνία γέννησης 11 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    BooCkiChi JPN

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Wanted! dead or alive
  • Τοποθεσία
    劇場第際芸術祭参加
  • Ενδιαφέροντα
    ./
  • Απασχόληση
    FinTech

Πρόσφατες Επισκέψεις

18.274 προβολές προφίλ

TechnoState's Achievements

  1. Λογικά: Ειδοποιήσεις συσκευής και εφαρμογών> προβολή πάνω απο άλλες εφαρμογές>Επιτρέπεται> κ απο εκεί κλείνεις τις εφαρμογές που σου χαλάνε το σενάριο.
  2. TechnoState

    Vivo x90 pro

    ...δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα ...όπως και παρα πολλές συσκευές, με κυκλοφορία απο 2023 εως κ σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχει διαθέσιμο σε ευρωπαϊκά online καταστήματα (με ευρωπαϊκή εγγύηση - 2 έτη) ή ευρωπαϊκές αποθήκες με τυπική εγγύηση (1 έτος). Φυσικά, κ εγώ θεωρώ πολύ καλή στο θέμα της φωτογραφίας την συσκευή της google (pixel 8 pro) αλλά όχι για την Ελλάδα.... Ακόμα δεν υπάρχει ουσιαστική υποστήριξη (ακόμα υπάρχουν χαμένες κλήσεις σε αρκετούς χρήστες).
  3. TechnoState

    Vivo x90 pro

    ... είναι μια συσκευή του 2022 έτσι??!! (Έχουν κυκλοφορήσει ήδη κ τα Χ100Pro, x100Pro+ απο την εταιρεία). ...Στις περισσότερες συγκρίσεις νομίζω το S23 Ultra είναι η καλύτερη επιλογή, απο όσα αναφέρθηκαν.
  4. TechnoState

    Samsung Galaxy SmartTag2

    Ultra wideband δίκτυα. Στο μενού συνδέσεις/connections ψάξε την επιλογή (λογικά 5η σε σειρά) Ultra-Wideband (UWB) ανοίγει-κλείνει από εκεί, ανάλογα τι θέλεις να κάνεις.
  5. ....oppo reno 10, nothing phone 2 επίσης (εκτός κ αυτά που κοιτάς ήδη). .... Φαντάζομαι, απο το Plaisio κ λόγω έκπτωσης (κουπονιού) έρχονται στο budget που διαθέτεις.
  6. .... είχα την εντύπωση (χωρίς να ασχολούμαι παρά ελάχιστα με τον συγκεκριμένο χώρο) ότι η RED ήταν cutting edge of technology στην επαγγελματική κινηματογραφία. Με λίγο διάβασμα διαπίστωσα ότι είναι απλά μέτρια απέναντι σε κατασκευαστές όπως ARRI, URSA, Canon, Panasonic, Panavision, etc). Οπότε μάλλον αυτή η εξαγορά θα βοηθήσει την εταιρεία να βελτιώσει περαιτέρω τα προϊόντα της. (Φαντάζομαι η τεχνογνωσία της Nikon μονο αμελητέα δεν είναι.... παρόλο που η κινηματογραφία δεν είναι το δυνατό της χαρτί).
  7. ...πωπω διάβασα ολόκληρο το σεντόνι κ καρδούλα για το κουράγιο σου! Τι να πω, με ένα ταπεινό OnePlus (περνώντας απο sybian σε nexus ύστερα κ πολύ cyanogen κ μετα ...ένα κάρο mid και high end συσκευές) είμαι κ εγώ που ευτυχώς παρόλο τον ξεκλειδώτο bootloader το GPay κ γενικα ότι απαιτεί nfc λειτουργεί κανονικά κ απροβλημάτιστα.
  8. ....απόρριψη και στην ανακύκλωση και αγορά νέου...τόσο απλά!
  9. ...δες την συσκευασία (κ αναζήτησε τις διαφορές με την αυθεντική συσκευασία-αν υπάρχουν). Μέτρησε το με ένα usb tester για να δείς αν καλύπτει τις προδιαγραφές που δίνει η apple. Ακόμα κ τα μαϊμού καλώδια πλέον είναι πανομοιότυπα με τα αυθεντικά. Συνήθως, όταν εμφανίσει βλάβη η συσκευή ή υπάρχει αφύσικη συμπεριφορά κατά την φόρτιση... καταλαβαίνεις ότι την πάτησες. Στα παραπάνω, φυσικά θεωρώ ότι ο φορτιστής είναι αυθεντικός ή ποιοτικός και ασφαλής, τουλάχιστον.
  10. ... δικαίωμα στην επισκευή. Δικαίωμα στην αναβάθμιση...απο τον χρήστη. Χαμηλό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα. Αρκετά χρόνια αναβαθμίσεων. Περισσότερα εδώ: https://www.fairphone.com/en/story/ και εδώ https://www.fairphone.com/en/impact/
  11. ...το δοκιμάσανε κ άλλοι στο παρελθόν (Nokia, εποχές gsm) και δεν περπάτησε. Ειδικά τώρα, που τα smartwatches βελτιώνονται συνεχώς (υπάρχει ανταγωνισμός κ στην τιμολόγηση), μπορούν να είναι standalone (esim) με τουλάχιστον 2 ήμερες αυτονομία (στην χειρότερη) ... γιατί να περπατήσει τώρα?
  12. ...το θέμα της εγγύησης στα μη μηχανικά μέρη κ εκτός κινητήρα κυρίως ...δηλαδή σύστημα infotainment, οθόνες, πάνελ χειριστηρίων , κουμπιά αφής, ψηφιακό καντράν, πάνελ κλιματισμού κλπ (τα πιο ευαίσθητα δλδ)...οι ελληνικές αντιπροσωπείες δεν το αναγνωρίζουν κ βγάζουν εκτός, αυτοκίνητα που παρουσιάζουν πρόβλημα. Το αναφέρω διότι τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν και αν τα αυτοκίνητα μείνουν εκτεθειμένα για ώρες σε έντονη ηλιοφάνεια (κ χωρίς προστασία) περνάνε ισχυρό stress test . (συμβάντα σε peugeot, opel, nissan, ford, vw) Τα παραπάνω δεν είναι αστικός μύθος ούτε ράδιο αρβύλα. Εγώ και συγγενικά, οικογενειακά, φιλικά πρόσωπα είμαστε παθόντες. Λόγου χάρη, περιστατικό με θέμα κάλυψης εγγύησης σε ολοκαίνουργιο opel insignia (ελάττωμα στο infotainment κατά την αναπαραγωγή μουσικης-ήχου) έφτασε στα δικαστήρια (ναι μεν υπήρξε κάποια αποζημίωση...όχι αυτή που περιμέναμε πάντως και σίγουρα ανεπαρκής μπροστά στα έξοδα, την ταλαιπωρία και τις χρονοβόρες διαδικασίες που χρειάστηκαν).
  13. TechnoState

    Wifi link speed...

    ... επανέρχομαι με screenshot απο το 2.4G του σπιτιού μου:
  14. TechnoState

    OnePlus 12 Review

    ... είχε το απίστευτο vfm αυτή η συσκευή. Πόσο μετανιώνω κάθε φορά που σκέφτομαι ότι δεν μπόρεσα να κρατήσω (έστω κ στην αποθήκη του hardware μου) το δικό μου ... ήταν η καλύτερη δυνατή μετάβαση που μπορούσα να κάνω μετά τα nexus Στα του review...ip65 rating έχει....ip68 δεν έχει.
  • Δημιουργία νέου...