Προς το περιεχόμενο

wyldez

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

wyldez's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    Οι shaman έπρεπε να είναι πάνω απ'ολους σας στα healing meters, απλά και μόνο λόγω chain heal ;D Όταν raidarame στο guild οι τέσσερις πρώτες θέσεις στα healing meters καταλαμβάνονταν από 3 shaman και ένα tree (εκτός απο fights εξαιρέσεις πχ bloodboil), αμέσως μετά paladins και μετά ερχόταν και ο μοναδικός holy priest που είχαμε. Άλλωστε οι holy priest αυτή τη στιγμή δέν έχουν να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό healing wise στο raid, μόνο τα buffs τους. Καλύτερα shadow/mana battery!
  2. wyldez

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Έστειλα μήνυμα στην paypal μέσα απο ένα είδος web form που έχουν για θέματα βοήθειας. Η απάντησή τους θα σταλεί μέσα σε 2-3 μέρες. Τον λογαριασμό της τράπεζας τον έδωσα στην paypal όταν ξεκίνησα την διαδικασία του withdrawal (που δεν έληξε ποτέ).
  3. wyldez

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Ακολουθεί μια ιστορία που ακόμα είναι εν εξελίξει: Δημοσίευσα πριν λίγες μέρες την πώληση ενός account απο ένα online game που έπαιζα σε μερικά ξένα forum. Κάποιος αγοραστής μου έστειλε pm και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το account. Σημειώνω εδώ οτι η διαδικασία αυτή είναι εκτός e-bay, δεν χρησιμοποιήθηκε δηλαδή το site για την συνδιαλλαγή. Συμφωνούμε λοιπόν σε μια τιμή 1000 δολλαρίων και αρχίζουμε την διαδικασία πληρωμής μέσω pay-pal. Ο αγοραστής αυτός μου στέλνει τα 1000$ μέσω ενός unverified paypal account, οπότε αρχίζω να τον ρωτάω για ποιο λόγο είναι unverified και οτι δεν έχω σκοπό να του δώσω τισ πληροφορίες που θέλει παρα μόνο αν μπορώ να είμαι σίγουροσ πως τα χρήματα που πρόκειται να σταλούν θα φτάσουν και στα χέρια μου. Μου εξηγεί με μία ιστορία γεμάτη κενά για το τί υποτίθεται οτι συμβαίνει και εγώ καταλαβαίνω τα εξής: Ο τύπος αυτός είχε τουλάχιστον 2 paypal accounts, ένα verified και ένα unverified. Έστελνε λοιπόν χρήματα στον verified λογαριασμό του απο την τράπεζα ή την πιστωτική του και αμέσως μετά μετέφερε τα χρήματα στον unverified λογαριασμό απ'οπου έκανε και τις εκάστοτε πληρωμές. Για να μην τα πολυλογώ και να φτάσω στο ζουμί της υπόθεσης: Αφού έκανα εντέλει accept τα χρήματα που μου έστειλε του εξήγησα πως έπρεπε πρώτα να φτάσουν τα χρήματα στα χέρια μου μέσω της επιλογής withdrawal του pay pal και έπειτα θα του έδινα τις σχετικές με το πωλούμενο account πληροφορίες. Άρχισε λοιπόν αυτός να ωρίεται και μου στέλνει ενα χείμαρο απο mail λέγοντάς μου οτι προσπαθώ να τον εξαπατήσω και οτι δεν θα περίμενε μέχρι μία βδομάδα (όπως έλεγε το paypal οτι θα μπορούσε να διαρκέσει η διαδικασία withdrawal) για να πάρει το account. Κάνει λοιπόν έκκληση αμέσως στο paypal για dispute και αμέσως μετά το κάνει upgrade σε claim. (όλα αυτά σε ενα διάστημα μίας ώρας που εγώ έλειπα απο το σπίτι και δεν είχα δεί καν τί συνέβαινε) Το αποτέλεσμα και το κύριο πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής: Η Pay-pal έκανε reverse to transfer των χρημάτων προς την τράπεζά μου που βρισκόταν εν εξελίξει και έκανε hold τα χρήματα που ο αγοραστής μου είχε στείλει. Για να λύσω εγώ το claim, το pay-pal μου δίνει 3 επιλογές: 1. Full refund 2. Provide tracking number of item (για να αποδείξω ουσιαστικά οτι το αντικείμενο έφτασε στον προορισμό του και εγώ δεν ευθύνομαι για οιαδήποτε απώλεια. Το θέμα είναι οτι μιας και το "αντικείμενο" στην προκειμένη περίπτωση είναι άυλο δεν υπάρχει προφανώς tracking number) 3. Buyer has been refunded already and i have proof of this refund (κάτι που δεν έχει συμβεί) Αποφάσισα λοιπόν να κάνω full refund στον buyer βλέποντάς το ως τη μόνη λύση ουσιαστικά για να απαλλαγώ απο αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Το πρόβλημα είναι οτι μιας και το pay pal account μου τα μόνα χρήματα που είχε μέσα ήταν αυτά που μου είχε στείλει αυτός ο αγοραστής και η pay-pal έχει σε hold αυτά τα χρήματα, εγώ δεν έχω τρόπο να κάνω refund. Δεν είναι δυνατό να στείλει η paypal πίσω τα χρήματα που κρατάει; Τί μπορώ να κάνω σε μια τέτοια περίπτωση;
  4. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    Με πρόλαβαν Πάνω στο post του chill, στο guild που ήμουν στον Kazzak (EU), είχαμε έναν άραβα σείχη και έναν ο οποίος εργαζόταν στο υπουργείο εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, RL friend του πρώτου. Χωρίς να ξέρω απο πρώτο χέρι, μπορώ να υποθέσω οτι ο αγοραστής ήταν ο τύπος που σε ένα raid που είχα ξεμείνει απο flask μου είπε κατα λέξη "μη μου ζητάς flask σήμερα, περίμενε μέχρι αύριο να κάνω e-bay 10k gold και σου δίνω όσα θέλεις". Αν διαβάσετε τα post στο link που δόθηκε θα καταλάβετε την σχέση αυτών με το post που έκανε link o chill
  5. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    Απλούστατα, ένας enhancement shaman θέλει 2.6-2.8 weapon speeds, και στα 2 χέρια για να μπορέσει να κάνει viable dps σε raid, μιας και η blizz αποφάσισε να νερφάρει για άλλη μια φορά το WF καθιστώντας ένα γρήγορο off-hand (1.9, 1.4, 1.6 ότι θές πάρε, όσο μικρότερο speed τόσο χειρότερο) καταστρεπτικό για το dps του. Για main-hand δεν μιλάμε κάν γιατι ως γνωστόν όσο πιο μικρό speed, τόσο μικρότερο stormstrike damage και τόσο μικρότερο WF procrate. Έχουν όλα να κάνουν με το internal cooldown του WF. Όλα καταλήγουν στο οτι δεν πρόκειται να βάλει shaman 1.9 weapon sto MH του και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να το βάλει στο off-hand του, αφού νερφάρει εκκουσίως το ΜΗ weapon dmg του (αν υποθέσουμε οτι έχει ένα καλο slow weapon για ΜΗ)! Φυσικά και υπάρχουν όπλα με 1.4 και 1.6 speed αλλά εδώ μιλάμε για τη χρήση του απο enhancement shaman και όχι απο rogue!
  6. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    http://www.wowhead.com/?item=32471 Είναι one-hand που σημαίνει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως offhand, εκτός και αν μου λές οτι ο shaman θα χρησιμοποιήσει το 1.9 speed weap στο ΜΗ, κάτι που είναι απλά κακό! Όσο για το sword spec, ό,τι είπε η σκιά σύν του οτι τα procs δέν είναι πλέον guaranteed non-glancing.
  7. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    Και έστω οτι οι rogues δεν ήθελαν το dagger (αν και απο τη στιγμή που το sword spec έφαγε nerf, πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν spec daggers), ο shaman τί ακριβώς θα το κάνει. Μαγκιά του που το πήρε αλλά αν το χρησιμοποιήσει σε PvE encounters είναι ελαφρώς αστοιχείωτος απο τη στιγμή που ένα τόσο γρήγορο off-hand θα του μείωσει δραματικά το WF procrate του MH. Ελπίζω να ήταν απλά μια στιγμή "κρίμα να το κάνουμε shard"
  8. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    Τα encounters στο ΒΤ τουλάχιστον (όχι Mount Hyjal μιας και εκεί είναι παιδική χαρά) έχουν πολύ ενδιαφέρον, όσοι έλεγαν οτι το ΒΤ θα είναι το Naxx του TBC είχαν δίκιο. Αυτό που είναι ενοχλητικό ως κάποιο σημείο πάντως είναι οτι τα περισσότερα TBC raid encounters δεν συγχωρούν λάθη μεμονομένων raid members, σε αντίθεση με το vanilla wow όπου μπορούσες να έχεις και μερικούς παίχτες "τουρίστες", τουλάχιστον pre-Naxx. Γενικά ίσχυε περισσότερο relax/fun πρίν το expansion imo.
  9. wyldez

    World Of Warcraft Topic v1

    Πωλείται wow account, level 70 Orc Shaman + level 52 Undead Rogue. O shaman ήταν ο main char μου, είναι attuned με όλα τα raiding instances (incl. BT etc), όλα τα heroic keys φυσικά. ->3/5 Tier 5 ->2/5 Tier 6 ---Τα παρακάτω stats ισχύουν unbuffed---- ->2072 healing ->165mp5 ->8.5k HP ->10.7k MP ----------------------------------------- ->Exalted status με τις περισσότερες factions, συμπεριλαμβανομένων των Ashtongue Deathsworn ->Epic flying mount ->375 Enchanting/Alchemy (με αρκετά σπάνια/δυσεύρετα recipes) Με λίγα λόγια πρόκειται για έναν char με άψογο gear για PvE healing. Εκτός αυτού έχει αρκετά random epics apo SSC/TK/Karazhan για offspeccing, κυρίως για το enhancement tree. Για προσφορές ή ερωτήσεις pm me!
  • Δημιουργία νέου...