Προς το περιεχόμενο

ra62

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.uop.gr/~ra62

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    foithths

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ra62's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ra62

    αγορά από taobao

    Καλές ερωτήσεις gia τις οποίες δεν έχω απάντηση και την περιμένω από κάποιον που είχε κάποια συναλλαγή με το εν λόγω site. Πάντως βλέπω ότι υπάρχουν και agents που αναλαμβάνουν τη διαμεσολάβηση. ένα τέτοιο είναι το http://www.yoybuy.com
  2. ra62

    αγορά από taobao

    Για όσους δεν τον ξέρουν είναι μάλλον το μεγαλύτερο site για αγορές online στην Ασία. Είναι στα κινέζικα και ακόμα και με το google translate είναι πακέτο να κάνεις οτιδήποτε. Από την άλλη όμως έχει τα πάντα και σε τιμές ακόμα και στο 1/10 από αυτές που θα συναντήσεις σε ebay κλπ.. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει αγοράσει κανείς τίποτα από εκεί και αν ναι πως συνεννοήθηκε και ό,τι άλλες πληροφορίες μπορεί να είναι χρήσιμες.
  3. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να ποστάρεις ένα παράδειγμα για οποιδήποτε πληκτρολόγιο? με τις λέξεις που χρησιμοποίσησα για την αναζήτηση μου έβγαλε ρυθμίσεις του τύπου πόσο γρήγορα να αναβοσβήνει ο κέρσορας κλπ. δεν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημά μου. Εμένα είναι σα να στέλνει λάθος keycodes για κάποια πλήκτρα.
  4. Μιλάω για το λάπτοπ samsung qx510. Κάποια πλήκτρα σταμάτησαν να λειτουργούν αλλά ανταποκρίνονται κάτω από ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα το Caps Lock και το R δε λειτουργούν αλλά όταν πατάω Shift + Caps Lock + R τότε εμφανίζει το σύμβολο %. Στο xev έχει την ίδια συμπεριφορά, όταν πατάω μόνο του το R δεν εμφανίζει τίποτα, όταν πατάω τον τρελό συνδυασμό καταλαβαίνει το %. Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει? Το άνοιξα και καθάρισα τις επαφές αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι drivers?
  5. Εννοώ να γίνεται αυτόματα... Όταν ανοίγω gmail να σταματάνε έστω οι ειδοποιήσεις στο κινητο. Όταν κλείνω gmail να αρχίζουν πάλι κανονικα.
  6. Χαίρεται παιδιά, εψαξα στο φόρουμ αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό, ούτε με γούγλη. έχω το x10 mini pro με την official rom (2.1) γιατί βαριέμαι λίγο να μπλέκω... Ψάχνω τρόπο να απενεργοποιείται το gtalk στο κινητό όταν είμαι online στο gmail(k sto gtalk) sto pc. Είναι λίγο αστείο να είσαι στο pc και να σου έρχονται ειδοποιησεις στο κινητό. Αν ξέρετε κάποιον εύκολο τρόπο μέσα από τις ρυθμίσεις... δεν ψήνομαι να βάζω κωδικούς gmail σε 3rd party Ευχαριστώ!
  7. ra62

    Live co-authoring software

    Ξέρετε αν παίζει κάνα πρόγραμμα για αξιοπρεπές co-authoring? υποτίθεται ότι το word σε συνεργασία με το skydrive το κάνουν, αλλά το δοκιμάσαμε και δε μπορούσε καλά καλά να κάνει update το αρχείο που σώζαμε, και η λειτουργία share, κακήν κακώς και αυτή...
  8. Απλά να επιβεβαιώσω ότι αν έχεις hybrid nvidia με το bublebee θα δεις τρομακτική διαφορά στις θερμοκρασίες και στην αυτονομία. εγκατέστησε και το indicator-cpufreq για να βλεπεις και να καθορίζεις τον governor του επεξεργαστή.
  9. ra62

    Ψάχνω για...

    Α, παρόμοιο κοίταζα και εγώ, απλά το 1400ub που στο electroworld βγαίνει 66ε με το κουπόνι. Έχουν καμία διαφορά τα δυο τους? ολόιδια φαίνονται
  10. ra62

    Ψάχνω για...

    το παλιό ραδιο-cd τα 'παιξε οριστικώς και αμετακλήτως. Ψάχνω για ραδιο-cd-κλπ για το αυτοκίνητο αν έχετε κάτι στα υπόψιν, αν και μάλλον θα καταλήξω σε κάτι συνοικιακό για υποστήριξη... Δεν ψάχνω κάτι το καταπληκτικό, αρκεί να είναι 1-DIN και να έχει το δυνατό περισσότερες εισόδους (σίγουρα cd - που να μαθαίνεις τον πατέρα να περνάει mp3...). Η οροφή του budget τίθεται στα 80ήκοντα γιούρια.
  11. ra62

    Realtek hd σε win7

    Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τους συγκεκριμένους drivers. Η asus μητρική μου έχει πίσω τρεις θύρες. Μία ροζ, μια μπλε και μία πράσινη. Έχω συνδέσει απλά ηχεία στη μία έξοδο και ένα headset στο μικρόφωνο και την άλλη θύρα που o driver μπορεί να την κάνει είτε είσοδο, είτε έξοδο (έτσι λέει τουλάχιστον). Θέλω λοιπόν ό,τι ακούγεται από τα ηχεία να ακούγεται και από τα ακουστικά. Πράγμα το οποίο το καταφέρνω μέσα από τις ρυθμίσεις της realtek. Το πρόβλημα είναι ότι οι ρυθμίσεις αυτές χάνονται κάθε που σβήνει ο υπολογιστής και πρέπει να τις ξανακάνω. Δεν είναι βέβαια τίποτα πολύπλοκο αλλά ειναι εκνευριστικό. έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? μήπως μπορεί να γίνει κάποια manual ρύθμιση από κάποιο αρχείο? στο startup υπάρχει το realcpl64 -s
  12. ra62

    PSU 750 watt 17 gbp ebay

    είναι μάλλον παρακινδυνευμένο από αυτής της άποψης, ίσως για κάνα παλιό ενεργοβόρο μηχάνημα που δε σκας κιόλας γιατί αντίστοιχα επώνυμα είναι σε τετραπλάσιες τιμές. πάντως στο skroutz που κοίταξα πριν ποστάρω κάτι αντίστοιχο είναι αυτό http://www.pc-evolution.gr/7-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3/20-%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/2950-203062-NITROX-%CE%9D%CE%99%CE%A4-750W-PSU-POWER-SUPPLY-750W-%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F.html
  13. ra62

    PSU 750 watt 17 gbp ebay

    Συνήθως έτσι είναι, αλλά όχι πάντα. Ο καλύτερος τρόπος να το εξακριβώσει όποιος ενδιαφέρεραι είναι να στείλει ενα mail στο μαγαζί.
  14. ra62

    PSU 750 watt 17 gbp ebay

    Προσωπικά δεν το χρειάζομαι απλά το πέτυχα μπροστά μου και είπα να συνεισφέρω στην κοινότητα http://www.ebay.co.uk/itm/320789393789?item=320789393789 μου φάνηκε αξιοπρεπες μηχάνημα για 20e Δυστυχώς βέβαια δε λέει αν στέλνει Ελλάδα και πόσο αλλά αν κάποιοις ενδιαφέρεται δεν είναι τίποτα να ρωτήσει Επίσης, σε ότι αφορά τα watt των psu δεν έχω καταλάβει αν αναφέρονται σε κατανάλωση ή απόδοση. Αν καβουρδίζει καφέ δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση (αν και θα μυρίσει ωραία το δωμάτιο)
  15. Φιλαράκι, όλα κι όλα για τον Τόλη δε σηκώνω κουβέντα. Επένδυσε τα χρήματα σε μια ωραία γυναίκα. Παρέκαμψε, δηλαδή, το κράτος ώστε να επιστρέψει άμεσα τον πλούτο στην κοινωνία. Όσο για το 5ευρο που λες ειρωνικά, είναι το φαγητό της ημέρας (2 πιτόγυρα) όπως για κάθε φοιτητή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο της Αγάπης.
  • Δημιουργία νέου...