Προς το περιεχόμενο

Parapas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    497
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Parapas

  • Ημερομηνία γέννησης 01/09/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.232 προβολές προφίλ

Parapas's Achievements

  1. Parapas

    Horizon Forbidden West: Complete Edition [PC]

    Longleg γαιδουροσκάμπιλο ftw... στο NG+ Ultra Hard με πόνεσαν τα κ...μέρια μοu...
  2. Όπως προαναφέρθηκε, οπουδήποτε στη Γερμανία (μένω Βερολίνο), υπάρχει σχολείο, είναι γειτονιά, υπάρχει διάβαση ή... γιατί έτσι, αν υπάρχει πινακίδα που λέει Zone 30 ΠΡΕΠΕΙ να πας με 30. Έχω φάει πρόστιμο για 33 έξω από σχολείο με φορητό ραντάρ που είχε μπει εκείνες τις μέρες επειδή αρκετοί - γονείς και μη - περνούσαν μια απόσταση που κάλυπτε 2 παιδικούς σταθμούς με 35-40+. Επίσης έχετε υπόψη ότι σε κάποιες πόλεις της Γερμανίας (πιο μικρές συνήθως αλλά δεν αποκλείεται και σε μεγαλύτερες), κάτοικοι - απλοί πολίτες - μπορούν να πάνε και να πάρουν ραντάρ από την αστυνομία και να το τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό, το οποίο επίσης φλασάρει όποιον περνάει πάνω από το όριο (την έχω πάθει στην προηγούμενη πόλη που έμενα). Οι Γερμανοί στους νόμους είναι πολύ αυστηροί (συνήθως) αλλά γιαυτό το σύστημα δουλεύει. Στο Ελλαδιστάν δυστυχώς υπάρχουν νόμοι αλλά δεν εφαρμόζονται συνήθως με αποτέλεσμα ο καθένας να κάνει ότι του κατέβει. Σε συνδυασμό με την οδηγική μας Α-παιδεία, οι δρόμοι είναι ένα μπάχαλο.
  3. Parapas

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Όσο πιο πολλές φορές έχανα και ξεκίναγα από την αρχή τόσο πιο πολύ πείσμωνα να το τελειώσω και να κάνω και όλα τα achievements (ok αυτό δικό μου βίτσιο). Δες το. Αν έχεις και καλή οθόνη δες το ακόμα περισσότερο. Ή θα σου αρέσει από τις πρώτες ώρες ή θα το μισήσεις.
  4. Parapas

    Prince of Persia The Lost Crown

    Η εμπειρία έχει δείξει ότι όταν δίνουν demo και early reviews είναι κάτι τουλάχιστον καλό, αν όχι πολύ καλό, διότι σημαίνει ότι δε φοβούνται το κράξιμο. Δυστυχώς demo βλέπουμε σπάνια πλεόν... Θα τιμηθεί και από μένα όταν πέσει λίγο αν και δεν έπαιξα το demo ακόμα.
  5. Το texure streaming πάντως ακόμα και με unreal engine 5... εκεί... σταθερή αξία...
  6. Parapas

    Euro Truck Simulator 2

    Και τις εξώπορτες και τα aircondition. Μου άρεσε και η εικόνα στο τέλος με τη γέφυρα του Ρίου. Μια Lamborghini που περνάει σε κάποιο σημείο.... ε, οκ, ποιητική αδεία
  7. Parapas

    Assassin’s Creed Mirage [PC]

    Πέρα από κάποια (σπάνια) stutters (που προσωπικά δε με ενοχλούν ενώ είμαι "περίεργος"), τίποτα αξιοσημείωτο εδώ. Μια χαρά το παίγνιο. Edit: Τώρα ξαναδιάβασα και είδα ότι μιλάς για Benchmark. Δε το έχω τρέξει ποτέ. Παίζω με όλα δεξιά και DLSS. 2ο Edit: από ότι φαίνεται το benchmark είναι ένα χάλι για κάποιο λόγο (το custom στο Graphics Quality είναι γιατί έχω off το Motion Blur)
  8. Parapas

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Ξέχασες επίσης αυτά (και αν είσαι μερακλής και Robocop το Νοέμβρη)
  9. Parapas

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Άμα έχεις animal handling το πείθεις να πάει κατευθείαν στα γκολποστ μόνο του
  10. Parapas

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Το owlbear λες κότα βρε βλάσφημε??? Εμφανίζεται μετά από κάποια long rests και μετά από 2,3 συναντήσεις μένει μόνιμα.
  11. Parapas

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Αφού δεν ήταν κανένα mimic ψυγείο πάλι καλά να λες…
  12. Parapas

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Καλά φαφαρολόγος είναι δε το συζητάμε (έχει φάση που μπορείς να του αναφέρεις imaginary πράγματα να γράψει στο 3) αλλά θέλω να πω ότι δεν εμφανίζεται πρώτη φορά, ούτε είναι κανένας τυχαίος.
  13. Parapas

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Δεν είναι τυχαίος συγγραφέας πάντως https://baldursgate.fandom.com/wiki/Volothamp_Geddarm
  14. Parapas

    Alan Wake 2 [PC]☕

    Με epic exclusivity όλοι ξέρουμε τι θα πάρει 🤣
  15. Parapas

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Όχι! Είναι 2 normal npc που κλαίνε έναν 3ο που έφαγε το «σκουλήκι» στο μάτι και πεθαίνει και υπό κανονικές συνθήκες έχει side quest όταν τους συναντάς. Όταν είχα πειράξει τις παγίδες όμως μου την έπεφταν με το που εμπαινα σε visible range 🤷‍♂️ bug? Intended? No idea.
  • Δημιουργία νέου...