Προς το περιεχόμενο

Deadlock7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    143
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Deadlock7's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Αν και δεν έχει σχέση με την υπάρχουσα προσφορά, καθώς είχα προβεί στην αγορά του NordVPΝ πριν λίγο καιρό θα θελα να προσθέσω μόνο το εξής. Έκανα κανονικά την αγορά μέσω shoop, τα χρήματα φάνηκαν εντός 24ώρου και δήλωσα λογαριασμό κατάθεσης. Έμεινα επαναπαυμένος και ξεχάστηκα. Στην προσπάθειά μου να μπώ στο λογαριασμό πριν λίγες μέρες βλέπω ότι έχει διαγραφεί! Έστειλα email και καμια ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν έχετε ανάλογο θέμα, αλλά καλό είναι να ξέρουν όσοι κάνουν την αγορά μέσω shoop για να προσέχουν μην την πατήσουν.
  2. Πολύ όμορφο και το μπλε στην ίδια τιμή και τον ίδιο μηχανισμό. https://www.amazon.fr/Invicta-Automatic-Analogue-Stainless-Bracelet/dp/B00HLVH1GW Να αναφέρω επίσης, πως η προσφορά υπάρχει σε όλα τα amazon που τσέκαρα.
  3. Καλησπέρα! Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το εν λόγω λαπτοπ για να μου πει γνώμη; Το βρίσκω μέσω φίλου στα 400€, αλλά διαβάζω άσχημα σχόλια, ειδικά για το πληκτρολόγιο και τη μέτρια ποιότητα οθόνης μεταξύ άλλων. https://www.samsung.com/uk/computers/galaxy-book/galaxy-book-15inch-i3-8gb-256gb-np750xda-kdcuk/ Ψάχνω κάποιον εύχρηστο φορητό για γενική χρήση γραφείου και αναπαραγωγή HD υλικού. Ίσως είναι υπερβολικός γι'αυτά που ψάχνω και κάποιο Chuwi που προτάθηκε στις προσφορές να ταν αρκετό, αλλά η τιμή είναι δελεαστική για τη διαφορά στον επεξεργαστή κυρίως.
  4. Γνωρίζετε αν το παραπάνω πρόγραμμα ισχύει για περιαγωγή;
  5. Μήπως πρέπει να μπεί "Τέλος" στον τίτλο; Δε βλέπω την ίδια τιμή, εκτός αν παίζει κουπόνι που δε βρίσκω.
  6. Σ'ευχαριστώ πολύ! Επομένως υπάρχει root για Pie τουλάχιστον (μόνο για Oreo είχα βρεί) και beta custom rom Q. Μια χαρά για την τιμή του!
  7. Γνωρίζει κάποιος τι υποστήριξη έχει; Παίρνει κάποια αναβάθμιση android; Root; Για custom rom ζητάω πολλά, οπότε αρκούν τα προηγούμενα. edit: Φαίνεται να υπάρχει μια beta custom rom, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει root ακόμα. Maximum Pie βλέπω, οπότε καλό hardware, αλλά ελάχιστη υποστήριξη προς το παρόν.
  8. Επειδή είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτού και του προηγούμενου μοντέλου που αναφέρεις. Έχεις διαπιστώσει διαφορές ως προς τη λειτουργία/θόρυβο; Απορώ γιατί το παλιότερο μοντέλο δείχνει να έχει καλύτερες κριτικές (βέβαια ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια) κι αντίστοιχα υψηλότερη τιμή. Θα εκτιμούσα τη βοήθειά σου και πάλι. 🙂
  9. Απόλυτα κατανοητό αυτό που γράφεις. Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι πως ο χώρος με το σαλόνι κλειστό θα ναι κάπου 30τμ και γι'αυτό πιστεύω πως ο 16αρης θα ναι υπερβολικός. Βέβαια σήμερα βλέπω υγρασία 76-80%, που σημαίνει πως χρειάζεται κάτι πιο δυνατό. Επομένως καλύτερα να ακούσω την συμβουλή και των δυο σας. Σε 16αρι βλέπω τα εξής μοντέλα σε παραπλήσια τιμή από Toyotomi: Toyotomi TDEH16U , Toyotomi ZEN2 TDE-16TND18 , Toyotomi TDE-16DTI. Υπάρχει κι ο 18αρης Toyotomi TDE-18JI Sento ενδιάμεσα βέβαια. Μπέρδεμα 😯
  10. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Dare-Devil, όπως και τα υπόλοιπα μέλη για τη βοήθεια. Σίγουρα ο 16αρης θα είναι πιο αποδοτικός, απλά η επιφάνεια θα μειώνεται αρκετά, αφού το σαλόνι μένει σχεδόν πάντα κλειστό. Επομένως πέραν της κατανάλωσης, που λογικά θα είναι περισσότερη με τον 16αρη στο φουλ πιστεύω πως ο 12αρης αρκεί. Απλά μεταξύ των 2 μοντέλων που ανέγραψα πιο πάνω ή άλλων εταιρειών πιο θα προτείνατε; Απλή χρήση, δίχως wifi. Ευχαριστώ και πάλι.
  11. Χαιρετώ την παρέα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση αφυγραντήρα για σπίτι 53τμ με υγρασία 60-70%. Θεωρώ πως ένας 12ρης θα αρκεί καθώς δεν είναι μεγάλοι οι χώροι και μάλιστα λίγοι από αυτούς χρησιμοποιούνται. Λόγω ότι έχω καλή εμπειρία από τα κλιματιστικά τους, αν και δεν είναι τόσο βάσιμο σαν επιχείρημα σκεφτόμουν να κοιτάξω σε Toyotomi. Δυο μοντέλα διακρίνω Toyotomi TDE-12DTJI και Toyotomi Kibo TDE-12TNV18 σε παραπλήσια τιμή. Ποιό θα προτείνατε παρακαλώ πολύ; Βλέπω παρόμοια χαρακτηριστικά επίσης, Αν πιστεύετε πως αξίζει να κοιτάξω άλλη μάρκα σε αυτήν την κατηγορία τιμής (<150€) θα μουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ για την όποια βοήθεια...
  12. Deadlock7

    Επιλογή TV 32''

    Φίλε μου μήπως έχεις την συγκεκριμένη; Βλέπω αρκετούς να την προτείνουν και θα θελα μια γνώμη για το panel της, καθώς δε βρίσκω πολλές πληροφορίες στο ιντερνετ. Πιθανολογώ πως θα ναι το ίδιο με αντίστοιχες Full HD από άλλες μάρκες (vestel)..
  13. Επειδή κι εγώ ψάχνω κάποια 32" (max δυστυχώς) έχω καταλήξει στην F&U FLS32217H στα 169€. Φυσικά αυτό διότι με ενδιαφέρει λίγο το smart κομμάτι. Πολύ καλή είναι κι η Toshiba 32L2863DG που είχε προταθεί σε άλλο θέμα. Δε γνωρίζω αν φοράει καλύτερο πάνελ, καθώς θαρρώ πως όλα είναι vestel σε αυτήν την κατηγορία. Ίσως κάποιος κάτοχος μπορεί να μας διαφωτίσει. Στην περίπτωσή σου, αν σε καλύπτει το HD Ready (όπως κατάλαβα δεν έχεις πρόβλημα) θα διάλεγα τη φθηνότερη έκδοση. ;)
  14. Χαχα...ωραίες στιγμές. Μου θύμισες το 2005 που πειραματιζόμουν με phase change. Περασμένα μεγαλεία. Το "μικρόβιο" έφυγε μεν, αλλά ποτέ τελείως. 😉 Να 'στε καλά παιδιά και πάντα με κέφι. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό Block για s2011 θα το εκτιμούσα 😊 Θα περιμένω και τα αποτελέσματα από το ανωτέρο κινέζικο.
  • Δημιουργία νέου...