Προς το περιεχόμενο

__D3mIaN__

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    425
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με __D3mIaN__

  • Ημερομηνία γέννησης 17/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    ask me...
  • Τοποθεσία
    A8hna, foititis sta Xania
  • Ενδιαφέροντα
    drums,music,movies,pc
  • Απασχόληση
    ...

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

__D3mIaN__'s Achievements

  1. __D3mIaN__

    Black Desert Online

    αν εχει μεινει σε καποιον guest pass θα ηθελα ενα για να δοκιμασω και εγω το game
  2. __D3mIaN__

    Official Lineage 2 Topic

    Ο σερβερ αυτος δεν ειναι official. Νομιζω το εχετε καταλαβει απλα το λεω και για οσους παρακολουθουν τα τελευταια ποστ μου περι L2 Classic EU. Ο σερβερ που αναφερω εγω ειναι official client με προτοβουλια της Innova ΚΑΙ της NCsoft. Και το φορουμ του (ξαναδειχνω) ειναι αυτο https://4gameforum.com/ Οσοι ψηνονται για το official classic εγχειρημα, να δηλωσουν συμμετοχη εδω https://eu.4game.com/lineage2classic/
  3. __D3mIaN__

    Official Lineage 2 Topic

    Τι εννοεις "failare" ο σεβερ? Και τι εννοεις "..θα ανοιγε χτες" ? Για τον l2c αναφερεσαι η για καποιον αλλο? Και by the way που διαβασες οτι 10 του μηνα εχει open-beta? Ο GM στα φορουμ εχει πει καμποσες φορες οτι η επισημη ανακοινωση θα ειναι 21 Μαιου και θα αφορα το ανοιγμα ή μη, του σερβερ. Μεχρι τοτε, τα μονο επισημα updates ειναι αυτα του registration count. Και θα εχουμε επισημο post παλι αυριο Τριτη. Δεν νομιζω οτι εχει κανεις αναφερει τπτ για open beta. Εδω δεν εχει βγει η ανακοινωση για το ανοιγμα ακομα. Θα πανε σε beta? Και τι να το κανουν το beta, ο σερβερ αυτος εχει τρεξει επιτυχως σε Κορεα και Ρωσσια. Σχεδον 1 χρονο τωρα. Ας περιμενουμε το αυριανο post για το ποσό των registration που θα χουμε ως αυριο. Και 59χιλιαδες registration να πουν οτι εφτασε ο σερβερ αυριο, πριν τις 21 Μαιου μη περιμενεις ανακοινωση για opening. Ειπαν οτι θα εξαντλησουν το timeline που βαλανε μεχρι τις 21 για να δουνε ποσο θα φτασει το counter των registrations. Οποτε.. 10 days left.
  4. __D3mIaN__

    Official Lineage 2 Topic

    Οι αλλοι σερβερ που εχουν ανοιξει (κορεα ρωσσια) εχουν καμποσες χιλιαδες κοσμο. Ο ευρωπαικος αισθανομαι οτι θα χει αρκετο λαο, πολλα χιλιαρικα. ΔΕΝ θα ειναι fp2, αλλα p2p. 7 ευρω το μηνα αν θυμαμαι καλα. Αυτο θα βοηθησει λογικα να μεινει ο σερβερ ανοιχτος για πολυ καιρο. Θα ειναι χ1 κατι που τον καθιστα σουπερ δυσκολο και ΜΟΝΟ με constant parties θα δειτε προκοπη. Το σολο εδω δεν υφισταται. Παρα μονο για τους ορεξατους. Στις 21 Μαιου θα γινει η επισημη ανακοινωση για το opening λογικα τοτε θα μαθουμε πιο πολλα. Δεν νομιζω να ανοιξει το χειμωνα.. Αισθανομαι οτι θα γινει νωριτερα. Ισως κ μεσα στο καλοκαιρι. Για να δουμε. Πιστευω αξιζει να μπει ολος ο παλιος καλος λαος απο BnB, Eglobal κλπ. Να ξανασυναντηθουμε εκει μεσα παλαιοι gamers l2
  5. __D3mIaN__

    Official Lineage 2 Topic

    Ναι γνωριζω τα εξης. Χτες με επισημη ανακοινωση GM ειπε πως ο αριθμος των votes ηταν 13800 και κατι ψιλα.. οποτε μεχρι τις 21 Μαιου θεωρω οτι ο στοχος θα εχει επιτευχθει εαν οχι ξεπεραστει. Τον σερβερ τον "Στηνει" επισημα η Innova ΜΑΖΙ με την NcSoft. Ειναι official c1/c4 client με μονταρισμα στα latest graphics. (ολα δλδ λειτουργουν, skills,areas Κλπ) Ειναι μια back 2 back κινηση της Innova για να θυμισει στους νεους και να "κερδισει" τους παλαιους.. στο πως ηταν παλια το l2 που ο καλυτεροτερος ζητημα να ειχε b grade items. Για την ωρα ο Κορεατικος και ο Ρωσσικος σερβερ λειτουργουν μια χαρα. Υπαρχουν πολλα στιγμιοτυπα στο Youtube. Το ονομα του ρωσσικου σερβερ ειναι Gran Kain. Ο ρωσσικος σερβερ ανοιξε τον Οκτωβριο του '14. Το ονομα του κορεατικου που ειναι και ο παλαιοτερος, δεν το γνωριζω. Οποτε ψηστε κανα κοσμο να μπει να κανει κανα register εδω https://eu.4game.com/lineage2classic/ να δουμε μπας κι ανοιξει. Νομιζω θα χει φαση.
  6. __D3mIaN__

    Official Lineage 2 Topic

    Γεια οσους δε το ξερουν, η εταιρια Innova μαζι με την NCSoft ανοιγουν τον ευρωπαικο classic l2 server. Εγινε εδω κι ενα χρονο η αρχη με τον κορεατικο σερβερ, ακολουθησε ο ρωσσικος. Τωρα "μαζευουν" υπογραφες για να δουν αν αξιζει να κανουν και ευρωπαικο. Χρειαζονται 15χιλιαδες registrations σε αυτο το site https://eu.4game.com/lineage2classic/ μεχρι τις 21 Μαιου. Αν πιασουν τον στοχο θα ανοιξουν τον σερβερ. Πληροφοριες για τον σερβερ κλπ μπορειτε να δειτε στο εξης φορουμ https://4gameforum.com/categories/lineage-2-classic-discussion.475/'>https://4gameforum.com/categories/lineage-2-classic-discussion.475/ η εδω https://4gameforum.com Οσον αφορα τον σερβερ, θα ειναι old school. Για οσους επαιζαν L2 πριν περιπου μια δεκαετια καταλαβαινουν τι εννοω. Rates x1, C1/C4 client αλλα με μονταρισμενα updates στα latest graphics. Θα χει πλακα οσοι παιξαμε το game τοτε (εποχες bnb, e-global και τα σχετικα) να ξαναδουμε κατι παρομοιο με τις παλιες γνωστες Clan και ισως με ελληνικες συμμαχιες αυτη τη φορα, μιας και θα ειναι πανευρωπαικος αλλα θα ειναι open και για παιχτες απο νοτια Αμερικη. Πολυς κοσμος. Αρα οσοι πιστοι.. register & vote στο λινκ αυτο https://eu.4game.com/lineage2classic/
  7. __D3mIaN__

    Das Fitness Thread #1

    Το είπες και μόνος σου, θέλεις να προσθέσεις περισσότερη αεροβική. Επομένως αύξησε τις προπονήσεις σου στην αεροβική άσκηση και λιγότερο στα βάρη. Το να συνδυάσεις σε μία μέρα και βάρη και κολύμβηση δεν είναι καλή ιδέα, μπορείς να προκαλέσεις ζημιά στους μύες σου, παν μέτρον άριστον. One thing at a time. Η βδομάδα έχει 7 ημέρες, τις 2 απο αυτές θα πρέπει να κάνεις rest, θα δεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς Δευτέρα (στήθος + δικέφαλα) - Τρίτη (πλάτη τρικέφαλα) να κάνεις βάρη, τετάρτη rest, Πέμπτη (ώμους πόδια) βάρη, Παρασκευη + Σάββατο μόνο αερόβια (τρέξιμο κολύμβηση). Κυριακή ξεκούραση. Ο όγκος στα χέρια επιτυγχάνεται με πυραμιδωτές ασκήσεις. Οι επαναλήψεις σου θα είναι 10 - 8 - 6 - 4. Ο στόχος είναι η πρώτη δεκάδα να βγει με κιλά που τα έχεις, medium effort. Η οχτάδα να σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω, (αν πχ σήκωσες 10kg σε κάθε χέρι στην πρώτη 10άδα, τότε στην οχτάδα πιάσε 12kg σε κάθε χέρι.), στην εξάδα 14kg και στην 4αδα 16kg. Τα κιλά είναι δικό σου θέμα, βάλε όσα εσύ μπορείς να διαχειριστείς με ασφάλεια. Σημασία έχει να βγουν τα σετ, ούτε παρακάτω ούτε παραπάνω απο ενθουσιασμό, αυστηρά 10-8-6-4, να βγουν. Η γράμμωση επιτυγχάνεται με περισσότερες επαναλήψεις σταθερών κιλών, όχι ιδιαίτερα δύσκολων. Γύμνασε τις μυικές ομάδες σου με 3 σετ απο 15-20 επαναλήψεις σε νορμαλ κιλά, να έχεις effort αλλά να μη ξεπατώνεσαι δε πας για όγκο. Σημαντικό επίσης, γράμμωση σημαίνει μικρός δείκτης λίπους στο σώμα. Επομένως, διατροφή... πρόσεχε τι τρως, και μακρυά από βραδινές καταχρήσεις... περιόρισε γλυκά όσο πιο πολύ μπορείς καθώς και τηγανιτά ή πολύ λιπαρές τροφές και πίνε πάρα πολύ νερό και γενικά και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου.
  8. E μη το κουραζεις κ πολυ. Νομιζω Nikon D3200 κ καθαρισες. Θ σου λεγα να ψαξεις και την D3100 σε μεταχειρισμενη η και καινουρια γιατι βγαινει ακομα πιο φθηνα καπου στα 330 η κατι τετοιο. Παρολαυτα για τη δουλεια που θες εσυ, η Nikon θα σου κανει την δουλεια μια χαρα.
  9. Καλησπερα φιλε. Αν θελεις πες μας γιατι την θελεις. Φωτογραφια κυριως ή και βιντεο; Ειχα το ιδιο budget κι εγω και ψαχτηκα πολυ πριν αγορασω. Επειδη εκανα αρκετα μεγαλη ερευνα θα σ πω τι βρηκα εγω και τι αγορασα τελικα. Υπαρχουν αρκετα καλες μηχανες γυρω στα 400. Αρχικα στα λεφτα ακριβως αυτα, βρισκεις την Sony SLT A58 η οποια έχει ταχεία απόκριση λήψης σε αντίθεση με τις dslr (μιας κι αυτη ειναι Dslt) οπου χαρη στην τεχνολογια ημιδιαπερατου καθρεπτη δεν υπαρχει κινουμενο κατοπτρο και αντιδρα γρηγοροτερα στις ληψεις. Η συγκεκριμενη εχει και autofocus και στα βιντεο της. Ειναι αρκετα καλη. Μετα με λιγο budget παραπανω, κατα μεσο ορο τα 425 ευρω, παιρνεις την Nikon D3200 που ειναι παρα παρα πολυ καλη μηχανη. Ειδικα αν την θελεις για φωτογραφιες κυριως, εχει 24,7 MP. Επισης ειναι "ονομα" κατι που προσφερει πληθωρα περιφεριακων οπως φακων, φλας, μικροφωνων κι ενα σωρο αλλα. Αρκετα καλη για τα λεφτα σου. Τελος παμε στην 3η επιλογη οπου ηταν και η δικη μου τελικη επιλογη. Προσωπικα εκανα υπομονη μαζεψα αλλα 88 ευρω στο μπατζετ των 400, και τελικα πηρα την Canon 600D. Ειμαι υπερβολικα χαρουμενος με την επιλογη μου. Η καμερα εχει απειρες δυνατοτητες, ειναι ευχρηστη, εχει οθονη που περιστρεφεται κατι που βοηθαει απειρα στα βιντεο στην περιπτωση που αυτα σε ενδιαφερουν. Και το τελευταιο καλο της, ειναι οτι μπορεις να της περασεις το firmware, "Magic Lantern" το οποιο και τι δεν εχει μεσα.. Μπορεις να το Googlαρεις και θα καταλαβεις. Συνοψιζοντας, αυτες οι 3 μηχανες μετα απο δικο μου ψαξιμο πανω στα δικα μου κριτιρια και "θελω", ηταν οι φιναλιστ για αγορα value for money. Και για τις τρεις θα βρεις πληθωρα video review στο youtube απο απλους χρηστες. Και λεω απλους χρηστες γιατι συνηθως τα promo video των ιδιων των εταιριων υπερτονιζουν τα προιοντα τους χωρις να εχει ο μεσος χρηστης το ιδιο αποτελεσμα. (Οι ιδιες οι εταιριες στα σποτακια τους χρησιμοποιουν πολυ ακριβους φακους, τελειες συνθηκες φωτισμου ακομα κ με προσθηκη φωτων για μεγιστη αποδοση εικονας και αρκετο editing ενδεχομενως.) Οποτε να ψαχνεις review απο απλους χρηστες. Ευχομαι να βοηθησα λιγακι! Καλη αγορα!
  10. Δεν εχει τα καλυτερα review ως προς τι? Την χρειαζομαι για συγκεκριμενη δουλεια. Εχεις να μου παραθεσεις μερικα απο τα reviews?
  11. Ναι εχεις δικιο φιλε. Θα παω για την Canon 600D τελικα. Η περιστρεφομενη οθονη μαζι με το magic lattern ειναι +.
  12. Συμφωνω εδω. Σιγουρα το bokeh με εντυπωσιαζει. Ομως περα απο αυτο αν δεις στο βιντεο που παρεθεσα του κιθαριστα εκεινου, δες την αναλυση της εικονας στην κιθαρα, στα δακτυλα του τυπου. Καταλαβαινεις οτι προκειται για κλασης ανωτερη εικονα. Καμια επαφη με το αποτελεσμα της δικιας μου καμερας. Οριστε ενα δικο μου βιντεο τραβηγμενο σε ηλιολουστη μερα ακριβως μπροστα απο την μπαλκονοπορτα. http://www.youtube.com/watch?v=M2iRECjACwc Παρατηρησε τον "θορυβο", αισθανομαι την ελειψη ευκρινειας και διαυγειας. Και δεν ειναι μονο το bokeh effect που μου λειπει στην προκειμενη.
  13. Παρατηρω στα video test της 3200 που βρισκω στο youtube οτι τα βιντεο εχουν ενα ελαφρο tearing. Αυτο ειναι λογω fps? Ειναι λιγα τα 30 μπροστα στα 60 σε 1080i της Sony A58?
  14. Εδω λεει οτι η 3200 τραβαει 20 λεπτα βιντεο http://www.imaging-resource.com/PRODS/nikon-d3200/nikon-d3200VIDEO.HTM Διαβαζω κ γω τωρα μερικα πραματα για το firmware. Δειχνει εντυπωσιακο.
  • Δημιουργία νέου...