Προς το περιεχόμενο

filetos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    334
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

filetos's Achievements

  1. filetos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Γνωρίζει κάποιος αν στις καινούργιες extra και premium συνδρομές θα ισχύει κανονικά το share account; Δηλαδή με μια συνδρομή θα μπορεί να κατεβάζει και ο δεύτερος που μοιράζομαι το account , τα game τις λίστας του εκάστοτε tier;
  2. Ακριβώς το ίδιο έγινε σε εμένα . Δεν λειτουργούσε το αριστερό ακουστικό. Με το που το κάνω αποζευγοποιηση από το κινητό δεν συνδέονταν με τίποτα μετά. Ούτε καν άναβε άσπρο λαμπάκι. Ευτυχώς αυτό έγινε ένα δεκαπενθήμερο πριν την λήξη του δεύτερου χρόνου εγγύησης . Έγινε αντικατάσταση της θήκης μέσω της εγγύησης .
  3. filetos

    iMac 2021

    Όταν βρεις χρόνο γράψε μας και αλλά ( μέγεθος και ποιότητα οθόνης, λειτουργικό, ευχρηστία και γενικά αν αξίζει τα 2000 χιλιάρικα)
  4. filetos

    iMac 2021

    Είναι ιδέα μου ή δεν υπάρχει πλέον πουθενά για αγορά? (με 16GB ram και 8-Core GPU) Όλα τα site το μόνο που λένε εδώ και πολύ καιρό είναι "Αναμένεται..." Μέχρι να προβούμε σε αγορά θα είναι ήδη ένα χρόνο παλιό και θα έχει βγει το 27αρι. Τραγικό!
  5. Το ρολόι χρειάζεται επίσης σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi ....... Αυτό τώρα είναι offline mode?
  6. Για άνοιγμα καινούργιου λογαριασμού μου είπαν ότι κάθε μήνα πρέπει να δίνω 2 ευρώ. Δηλ 24 ευρώ το χρόνο ενοίκιο με το έτσι θέλω για άνοιγμα καινούργιου λογαριασμού? Ρε είστε τρελοί ρε??
  7. https://www.cable.co.uk/mobiles/worldwide-data-pricing/ Χωρίς σχόλια!!!!! 7η θέση από το τέλος cost-of-1gb-in-230-countries.xlsx
  8. Ας αφήσει τις μ@lkiews η Cosmote-μονοπώλιο και ας δώσει επιτέλους προγράμματα unlimited data στο λαό , όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες πολιτισμένες χώρες .
  9. Episode 5 patch notes Euron's fleet: Accuracy redused from 99% to 5% Added special event-Claganebowl Drogon accuracy, speed and damage increased x100 Arya Stark: Fire resistance added
  10. Πόνεσε λίγο τα μονοπώλια στο Ελλάντα ο ερχομός του Netflix ή μου φαίνεται?
  11. https://www.youtube.com/watch?v=5Toq38qLpG0 Avengers Infinity War. Massive spoilers leak by Mark Ruffalo.All superheroes dies in Avengers
  12. Πραγματικά απορώ. Ήξερα ότι το Amazon έχει χαμηλός τιμές αλλά από ότι διαπίστωσα δεν αξίζει. Στο .de και στο u.k έκανα εικονικές αγορές διάφορων προϊόντων. Στην τελική τιμή που μου έλεγε ήταν περίπου ίση με το skroutz. Τραγικό προσθέτουν το 24% ΦΠΑ πλεον. Άρα ποιο το νόημα.
  13. Λάθος κανείς.Ομοίως δεν έχω δει κανένα ...γούστα είναι αυτά...
  • Δημιουργία νέου...