Προς το περιεχόμενο

larsson2004

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    157
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.406 προβολές προφίλ

larsson2004's Achievements

  1. larsson2004

    ΘΗΚΗ Apple iPhone 15 Pro FineWoven Case Taupe

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/03/2024 04:16 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η παραπάνω θήκη .. συναλλαγή χέρι με χέρι στη Λάρισα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα μετά από κατάθεση ..είναι του κουτιού από Γερμανό. Δεν ανοίχτηκε ποτέ και είναι ακόμη σφραγισμένη.

    50 €

  2. Παιδιά απλά για να το δει οποίος θα έχει θέμα στο μέλλον .. είχα αγοράσει fake φορτιστή χωρίς μα το καταλάβω .. όποτε προσοχή στους μούφα apple ..
  3. Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω φίλε μου με κάποιο τρόπο
  4. Λογικά είναι .. το πήρα από 5στερο μαγαζί του Σκρουτζ .. τώρα αν είναι αυτό τι να πω..
  5. Ναι είναι φίλε μου...και αυτό διαβάζω πώς μάλλον περιμένουν νεότερο update
  6. Καλημέρα παιδιά ..κάτοχος εδώ κα ι3 μέρες νέου iPhone 15 pro..πάω να το φορτίσω πρώτη φόρα με γνήσιο φορτιστή 20 W της apple και το καλώδιο USB-C που έχει το κουτί και απο τη πρώτη στιγμή μέχρι να φτάσει σίγουρα το 80% σε κάθε ποσοστό που ανεβαίνει η φόρτιση ανάβει και κάνει ήοχ και δόνηση σαν να έχω κάποια ειδοποίηση. Με έναν φορτιστή 15 watt και ενα καλώδιο της πλάκας δε μου το κάνει αυτό..και πάω να τρελάθω! το περιγράφουν και στο παρακάτω άρθρο https://discussions.apple.com/thread/255152627?sortBy=best Το έχει κάποιος από εδώ μέσα?έχει βρεθεί κάποια λύση ? Να σημειώσω πως δοκίμασα όλες τις περιπτώσεις για τη βελτιστοποίηση μπαταρίας (optimised,80% & none) αλλά τα ίδια,,
  7. Παιδιά καλησπέρα!sorry αν είναι το ερώτημα και άλλου στο forum αλλά δε το βρήκα. εδω και 1 βδομάδα ανα τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα όταν καλώ ή με καλόυν ΔΕ τους ακούω τι μου λένε αλλά οι συνομιλητές με ακούνε κανονικά.Να τονίσω πως όταν μιλάω μέσω messenger or Viber δεν έχω θέμα.Έχω cosmote what's up & iPhone X. Η cosmote μου ειπε φυσικά πως δε φταίει το δίκτυο.Ειχατε κάτι παρόμοιο?βρήκατε λύση?
  8. larsson2004

    Διπλές επαφές στο iPhone

    Σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο φίλε μου.Θα το προσπαθήσω και θα σου πω τ αποτελέματα!!
  9. larsson2004

    Διπλές επαφές στο iPhone

    Φίλε μου αυτό έχω στις επαφές όπως με οδήγησες
  10. larsson2004

    Διπλές επαφές στο iPhone

    παιδιά καλησπέρα. παρατήρησα πως από το πουθενά ξαφνικά τα 3/4 των επαφών μου στο iPhone ντουπαρίστηκαν.Όχι όλες και αυτό μου κάνει εντύπωση. Το μόνο που έκανα στο μεσοδιάστημα είναι ότι αγόρασα MacBook και το συγχρόνισα . ξέρετε πώς να το διορθώσω?
  11. larsson2004

    Πρόβλημα Air pods 1

    Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν μου έχει δώσει φιλαράκι μου τα airpods 1 που έιχε να τα χρησιμοποιήσει κάνα 6 μηνο και ενω είναι κομπλέ φορτισμένα και δεν έχουν κανένα θέμα όταν κάνουν αναπαραγωγή πολυμέσων.(youtube ,spotify etc...) όταν είνα να μιλήσω με κάποιον πάνω στα 10 δευτερόλεπτα σβήνουν και τα 2 AirPods και ψάχνομαι κάθε φορα να απαντήσω στον εκάστοτε σνομιλητή μου. Δοκίμασα το reset στα ακουστικά αλλά τίποτα..δοκίμασα και σε android phone και εκεί τα ίδια...Έχετε κάποια λύση σ αυτο? Συνέβη σε κάποιον α΄λλο ? είναι σαν να πέφτει κόφτης στα 10'' και σταματανε να λειτουργούν..(στο φιλαράκι μου δεν παρουσιάζαν κάποιο πρόβλημα)
  12. Φίλε μου πήρα την 65XF8505 απο 1495 τη είχε τοτε το πλαίσιο προσφορα 1198ευρω και με eurobank επιστροφη άλλα 20% extra εκπτωση..οπότε πιστεύω έπαιξα καλή μπάλα..δε την έχω παρακολουθήσει ακόμα για να σου πω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί έλειπα..αλλα μου βγήκε σε πολύ καλή τιμή όπως και να βγει στη πορεία
  13. Παιδιά τα φώτα σας..θέλω να αγοράσω μια 65αρα οχι όμως OLED (θεωρώ πολλά τα λεφτά για τη χρήση πο κάνω). Δουλέυω απλή τηλεόραση,netflix και ταινίες αποHardDisk..αντε και στη πορεία μπορει να βάλω και κανα ΟΤΕTV. Απο χρηματα κάτω απο 1500 ευρώ.. Θα με βοηθούσατε αν μου προτείνατε 2-3 μοντελα ωστε να παω να τα δω και να διαλέξω..
  14. Καλησπέρα παιδιά ..έχω εδώ και 2 μέρες πρόβλημα με το facebook messenger, έχει κολλήσει στο μόνιμα ενεργός και δε μπορώ με κανένα τρόπο να γυρίσω στον πα΄λιο τρόπο( μ έδειχνε ενεργό μόνο όταν ημουν ένεργός ή πόσα λεπτα - ώρες πριν) δοκίμασα τα πάντα που ξέρω και έκανα ακόμα και factory reset to iphone X. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα και να τ έλυσε? δοκίμασα να μπω "ανενεργός" στο chat στο messenger ΤΙΠΟΤΑ. μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη δουλειά(ιδιωτικός υπάλληλος) και δε ξέρω τι να κάνω..
  • Δημιουργία νέου...