Προς το περιεχόμενο

alwaysbb

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    137
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με alwaysbb

  • Ημερομηνία γέννησης 01/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Drama

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    8essaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.656 προβολές προφίλ

alwaysbb's Achievements

  1. alwaysbb

    Apple iPhone 15 Pro (Τιτάνιο, Μπλε/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/04/2024 10:39 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση, αγορασμένο από Γερμανό 09/23. Βρίσκομαι Δράμα, αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier και αντικαταβολή. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Τιτάνιο, Μπλε Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 256 GB Βάρος: 187 g

    950 €

  2. alwaysbb

    RAM G.SKILL F4-3733C17D-16GTZA 16GB (2X8GB) DDR4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 05:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση, υπάρχει απόδειξη αγοράς και lifetime εγγύηση. https://www.e-shop.gr/ram-gskill-f4-3733c17d-16gtza-16gb-2x8gb-ddr4-3733mhz-trident-z-dual-channel-kit-p-PER.558612 Βρίσκομαι Δράμα, αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier και αντικαταβολή.

    40 €

  3. Παίδες εγώ είμαι στην άλλη άκρη. Θέλω να τραβήξω άμεσα 30ε που έχω στο Paypal στην Πειραιώς μου. Ψήνετε κανείς για τραμπάλα? (αγοραίες εκφράσεις, τς τς τς).
  4. Άντε μια τελευταία φορά από εμένα. Το thread έχει τίτλο "Capital controls, Paypal, Ebay, αγορές εξωτερικού" Παρακαλώ λοιπόν, χωρίς να είμαι mod, να μην προμοτάρουμε εδώ τις λύσεις τύπου γύρνα το στην εγχώρια αγορά. Δεν έχω κάτι μαζί της, ανοίξτε ένα thread και γράψτε το εκεί όσο θέλετε. Εδώ μας νοιάζει, τους περισσότερους θέλω να πιστεύω, πως θα βρούμε λύσεις για αγορές από το εξωτερικό. Αυτές που με το έτσι θέλω δεν μας αφήνουν να κάνουμε με τα λεφτά μας.
  5. Γιατί να δώσει 20 αδερφέ? Βάζεις το καπέλο που πρότεινε το παιδί ως εγγενές μέρος της τιμής? Εγώ δεν πιστεύω πως θα βρεθεί μέλος τους φόρουμ να του πάρει τα διπλά για να βοηθήσει. Δεν κάνω επίθεση, λέω ξερά πως η πρόταση σου στερείται κάθε νοήματος. Προφανώς ξέρει την ύπαρξη της Ελληνικής αγοράς, δεν νομίζω να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. Αν και αυτές τις μέρες εγώ εύχομαι να βρισκόμουν σίγουρα σε άλλη χώρα.
  6. Μπράβο, φοβερή συμβουλή. Αυτό είναι η λύση, να στραφούμε μόνο σε Έλληνες providers και registars. Οι τιμές και οι παροχές είναι ίδιες ακριβώς. Τι, δεν είναι? Μακάρι φίλε μου να μπορούσα να σε βοηθήσω πρακτικά για το domain σου, μακάρι να σε βοηθήσει κάποιος άλλος που θα μπορεί. Και φυσικά να μην σου πάρει 20ε. Τώρα τα υπόλοιπα φαιδρά νομίζω δεν τα χρειάζεται το thread. Ας έρθει ένας mod να σβήσει τέτοιες "λύσεις" και ας σβήσει και τα δικά μου μηνύματα μαζί. Αλλά πραγματικά, αν είναι να, και μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια, ας είναι πραγματική. Το "πάνε σε Έλληνα provider/registar" δεν είναι λύση και σίγουρα το παλικάρι δεν χρειαζόταν κάποιον να του πει πως γίνεται. Αν ήθελε και τον συνέφερε, θα το έκανε.
  7. Το να λέμε πως δεν είναι σοβαρό παίδες είναι αστείο. Είναι, και πολύ σοβαρό μάλιστα. Καταρχήν, υπάρχουν αγορές που έχουν αποκλειστεί ολοκληρωτικά από το Ελληνικό κοινό, όπως τα video games. Αυτό είναι ανήκουστο και απίστευτα τραγικό εν έτη 2015. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το περνάνε κάποιοι στα ψιλά. Στην ουσία αυτή την στιγμή για παράδειγμα κανένας PC gamer δεν μπορεί να αγοράσει παιχνίδι. Κανένας απολύτως, στην Ελλάδα. Αυτό όχι Ουγκάντα, ούτε σε αποκλεισμένα χωριά στην άκρη του θεού. Δηλαδή από που κι ως πού πρέπει να περιμένω να εξυπηρετηθούν πρώτα οι επιχειρήσεις για να διαθέσω εγώ τα λεφτά μου όπως θέλω. Άσε που κάνει ζημιά και σε επιχειρήσεις τύπου sites και όχι μόνο στα οποία η κίνηση παίρνει την κατιούσα, καθώς ο άλλος δεν γουστάρει να διαβάζει για προϊόντα που δεν μπορεί να αγοράσει. Σε λίγο θα μας πουν πως πρέπει να παντρέψουμε πρώτα τις αδερφές μας για να παντρευτούμε εμείς. Welcome to 1960. Και όχι δεν θέλω να παντρευτώ να αγοράσω ένα game θέλω
  8. Άσε έστειλα mail(s). Να μην σου πω τι πήρα.
  9. Σύντομα, προς βοήθεια όσων διαβάζουν. Όχι, δεν μπορούμε. Δεν δουλεύει, τσεκαρισμένα, με καμία κάρτα. Μας παίζουν με λέξεις και εκφράσεις μου φαίνεται. Δεν ισχύει, όχι ακόμα τουλάχιστον. Δεν γίνεται αγορά απ' έξω.
  10. Είναι δύσκολο να ανοίξει κάτι που δεν έχει κλείσει ποτέ. Η Paypal δεν σε ενημέρωσε, και όλους μας, πως εκείνη σταματάει να δέχεται τις ελληνικές τράπεζες απλά σου είπε πως δεν θα λειτουργεί γιατί οι ελληνικές τράπεζες δεν αφήνουν να φύγει χρήμα στο εξωτερικό. Το Paypal δεν έχει καμία ανάμιξη σε αυτό. Μην λέμε πάλι τα ίδια, αν κάποιος πληρώνεται σε Paypal (Balance) τότε μπορεί να αγοράζει κανονικά. Το πρόβλημα είναι όταν το Paypal πάει να τραβήξει από τον ελληνικό λογαριασμό σου.
  11. Σε ρώτησα ευθέως εάν είναι αληθινό, στο ιντερνετ έχω δει πολλά (όπως και έξω από αυτό). Δεν θα βγάλουμε τα posts μας να τα μετρήσουμε, υπάρχουν και άτομα που περισσότερο διαβάζουν παρά γράφουν. Αν σου πέρασε ποτέ αυτό από το μυαλό. Θα το πάρω απλά ως ναι είναι αληθινό, και θα προσπεράσω την αναίτια επίθεση σου. Όπως και να έχει, είσαι ο μόνος που γνωρίζω να λέει πως αγόρασε κάτι με κάρτα από το εξωτερικό.
  12. Όχι, θα έπρεπε? Γιατί είσαι ο μόνος? Τι κάρτα είναι? Και, ευθέως, είναι real? Αυτά.
  13. Το διάβασα. Καλά δεν είναι γρίφος στο καινούριο King's Quest, είναι δηλώσεις και απαντήσεις. Δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν κατάλαβε τι την ρώτησαν. Στο τέλος όπως είπα ξαναρωτάει και λέει αγορές για το εξωτερικό. Και λέει αυτή πάλι ναι, μπορεί. Απαράδεκτοι.
  14. Δεν είναι παρεξήγηση, αυτό που ρωτάει ο Οικονομέας είναι σαφέστατο. Αν εκείνη κάνει πως δεν καταλαβαίνει παραμένει άθλιο. Της λέει μπορώ εγώ να αγοράσω εφαρμογές από το ιντερνετ και λέει ναι. Δηλαδή αν βγω στην Αυστρία μπορώ να αγοράσω από το ιντερνετ με την κάρτα της Πειραιώς μου? Και αργότερα λέει "η χρήση πιστωτικών καρτών ΓΙΑ το εξωτερικό τι όριο έχει" και του απαντάει και πάλι. Έλεος τι δικαιολογούμε τώρα.
  15. Είπε πως μπορείς να αγοράσεις μέσω ιντερνετ από το εξωτερικό, απλά δεν μπορείς να τραβήξεις χρήματα έξω. Δεν ισχύει. Εντιτ: Μισό ρε παιδιά, αφού της λέει ο άλλος επί λέξη, μπορεί να αγοράσει μέσω ιντερνετ και λέει ναι. Τώρα σπάμε πλάκα? Αν είναι τόσο ηλίθια καλύτερα να φύγει.
  • Δημιουργία νέου...