Προς το περιεχόμενο

thes1os

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    786
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thes1os

  • Ημερομηνία γέννησης 17/11/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ioannina

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ioannina

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.475 προβολές προφίλ

thes1os's Achievements

  1. Κάτι έκανα εκεί στο αεροδρόμιο βιαστικός ξέρεις. Υπάρχει περιπτωση να έκανα κάτι τετοιο; Πώς το βλέπω?
  2. Το θέμα είναι γιατί να συμβαίνει. Δε με ενοχλέι. Είναι βασικό και το "Τι σε νοιάζει - τι σκας" που λές, αλλά ... ξέρω 'γω... Εσείς ξέρετε. Να μή σκάω? Δεν έχει πρόβλημα σε αυτό. Καιρός και άλλες ειδοποιήσεις τοποθεσίας κανονικά...
  3. Έκανα προσφατα ένα ταξίδι στο Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ (αλλά και στο ξενοδοχείο βέβαια) συνδεθηκα στο WiFi. (iPhone) Και σε προηγούμενα ταξίδια μου στο εξωτερικό είχα παρατηρήσει ότι στο Facebook αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως στο TuneIn Radio οι διαφημίσεις ήταν "τοπικές". Κ αυτό φυσικά άλλαζε αυτόματα με το που γύριζα πίσω. Έχει περάσει 1+ μήνας που έχω γυρισει. Το Facebook μου βγάζει ακόμα διαφημίσεις στα Εβραϊκά και τα εικονίδια των αγαπημένω στο Safari έχουν το σήμα του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ. Γιατί το Facebook νομίζει ότι είμαι ακόμα εκεί?
  4. Έχω ένα CD player για τα πιτσιρίκια και θέλω να το βάλω να παίζει στην πρίζα για να μην αλλάζω κάθε δυο μέρες μπαταρίες (πάιρνει 6 μεγάλες μπαταρίες μεγεθος C). Στην είσοδο για το ρευμα γράφει ότι θέλει 9 volt δε διευκρινίζει ampere. Έχω ένα τροφδοτικό που λέει ότι είναι 12 volt - 2 A. Αν το βάλω θα το κάψει; (δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό που βγάζει 9 volt - 1 A ανάβουν τα λαμπάκια αλλά δε γυρίζει το cd...)
  5. Χαιρετισμούς σε όλη την παλιοπαρέα. Ανταλάσσω το παρακάτω σετ ηχείων 5.1 CREATIVE INSPIRE P5800 με μια τυχερή σακούλα απο περίπτερο για αγόρια. Είναι πλήρως λειτουργικά*. Δεν έχουν πρόβλημα εκτός απο το κουμπάκι ρύθμισης ήχου που παίζει λίγο (δεν χειρίζεσαι ομαλά την ένταση). Έχω όλα τα παρελκόμενα (καλώδια - τροφοδοτικό κλπ). Ζητήστε τα εφόσον τα χρειάζεστε. Παραλαβή απο το σπίτι μου (Ιωάννινα - Ανατολή) ή τα βρίσκουμε για συνάντηση αν είναι δύσκολο. *θέλουν ξεσκόνισμα..... Αφού ποστάρετε εδώ, μετά με pm για να το δώ.
  6. ...και οι πιο παλιοί θα θυμούνται τους oasis και τους . Που αγοράzαμε και τους δύο δίσκους όλοι, απλά μετά χωριστήκαμε σε Οεσικους (me incuded) rockαδες και στους Blurικους (φλώροι). Καλη φάση και τότε καλή και τώρα. Για το χαβαλέ. Όπως Aplle v.s εκείνης της κορεάτικης SsangYoung πως τη λένε δε θυμάμαι...
  7. thes1os

    Μodem G/N/B

    (Όλα) τα μοντέλα που υποστηρίζουν το N έχουν και μεγαλύτερη εμβέλεια εκπομπής του WiFi? Θέλω να πιάνω καλύτερα το σήμα του WiFi στον επάνω όροφο. Να αγοράσω ένα router "Ν" ? Αυτό (http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3803) είναι Ν ή όχι? Στο κουτί όπως μου το έδειξαν στο κατάστημα forthnet δε γράφει B/G/N παρά μόνο Β/G. Έχω το TG 585 v7 σταθερότατο στο adsl αλλά δεν πιάνει μακριά.
  8. ...ένας τετραπύρηνος επεργαστής είναι όντως τετραπέρατος...
  9. Η τιμή της διαφήμισης που θα μπεί σε ένα site σχετίζεται και με το πόσα like έχει στο facebook. "Πουλιέται" το "like" καλά.
  10. Επι του θέματος, το να βγάλει η Google την δική της εφαρμογή, δε μου λέει και πολλά γιατί μεγάλο ρόλο έχει το integration που έχει η native εφαρμογή με όλες τις άλλες εφαρμογές του κινητού (π.χ αν ζητήσεις πληροφορίες απο το siri θα σου δώσει απο τους χάρτες της Apple και όχι της google). Οπότε... πραγματική λύση είναι μόνο να βελτιωθούν οι χάρτες του iPhone αύριο αν και φοβάμαι θα πάρει πολύ καιρό.
  11. Ωραία γυναίκα. Δύσκολη απόφαση αλλά μάλλον θα της την έκανε ευκολή το ετήσιο εισόδημα. Πόσα να είναι άραγε τα λεφτά;
  12. Αυτό είναι ένα σοβαρό ερώτημα.... Η Kodak προμηθευε εκτυπωτές και film -εκτος απο οικιακή χρήση- και για μαγνητικούς - αξονικούς τομογράφους σε νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα. Τί γίνεται σε περιπτώσεις βλάβης και ανάγκη για service?
  • Δημιουργία νέου...