Προς το περιεχόμενο

jumaru99

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    701
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jumaru99

  • Ημερομηνία γέννησης 28/05/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jumaru99's Achievements

  1. jumaru99

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Γιατί εσύ στο δίκτυό σου παίζεις με ipv6? Σοβαρά τώρα; Έψαχνες καιρό να κάνεις το πρώτο σου σχόλιο ή απλά για να έχουμε κάτι να λέμε;
  2. jumaru99

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Μια χαρά μπορείς και βάζεις δικούς σου DNS. Προσωπικά όταν το άλλαξα δεν είχα θέμα με τις ταχύτητες συγχρονισμού το αντίθετο μάλιστα. Για μένα από το 2i είναι καλύτερο.
  3. Μήπως πατάς την "γρήγορη εκτύπωση" που απλά τυπώνει κατευθείαν και δεν πας από το μενού στην "Εκτύπωση..." ώστε να σου δώσει τις απαραίτητες επιλογές;
  4. Η λέξη "server" δεν σημαίνει τίποτα απολύτος. Το μηχάνημα που φτιάχνεις είναι ένα δυνατό ναι μηχάνημα, αλλά εξαρτάται τι θα κάνει. Γιατί μπορεί να είναι και ένα πολύ αργό μηχάνημα για κάποιες διεργασίες, ρόλους. Αν θες σωστότερη τοποθέτηση από εμάς, πες μας λεπτομέριες για τον τι server θα είναι, τι εφαρμογές θα έχει και γενικότερα για τι προορίζεται.
  5. Γενικά ο τρίτος κύκλος σέρνεται. Κάποιοι διάλογοι έχουν καταντήσει "Λάμψη" του Φώσκολου όχι την καλή με τον Νίκολσον. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος, αλλά νομίζω πως το κλείσιμο της σειράς που θέλει να δώσει ο Τσαφούλιας ήθελε 2-3 επεισόδια και έπρεπε με κάποιο τρόπο να συμπληρώσει τη σεζόν. Κρίμα, μπορούσε να είναι ένα Mini Season ή και μια μεγάλη ταινία, ώστε να κλείσει ο κύκλος, όπως και άρχισε, με ταινία.
  6. jumaru99

    Microsoft Word

    Ναι, γιατί δεν επιλέγεις να κάνεις επικόλληση τις τιμές αυτών, αλλά ολόκληρα τα κελιά. Ναι, αλλά στο σώμα του μηνύματός σου πουθενά δεν αναφέρεις ότι την επικόλληση την πραγματοποιείς από το Excel στο Word. Οφείλεις να είναι πιο σαφής στο αρχικό μήνυμά σου ώστε να πάρεις ορθότερη απάντηση/καθοδήγηση.
  7. Και πως ρε φίλε θα το παίζουν αυθεντίες και γαμάουα στους "τυφλούς"; Αλλά τι λέμε τώρα, τι ξέρουμε εγώ και συ μπροστά σε όλους αυτούς;
  8. Όλο το παιχνίδι/σειρά, πραγματεύεται τις σχέσεις των ανθρώπων στις μεταποκαλυπτικές συνθήκες που έχει στήσει. Προφανώς επικεντρώνεται στη σχέση Joel/Ellie, αλλά δεν είναι μονάχα αυτοί στον κόσμο. Δεν θέλετε μερικοί να το καταλάβετε. Κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δάσος. Είναι λοιπόν βασισμένο πάνω σε αυτές τις σχέσεις και κατά συνέπεια στους χαρακτήρες τους. Δεν είναι μια περιπέτεια εξολόθρευσης ζόμπι. Ούτε στο παιχνίδι ήταν. Σαφώς υπήρχε για να έχει νόημα παικτικό. Αλλιώς θα βλέπαμε cutscenes όπως με το metal gear 4. Αν θέλετε να δείτε πως σφάζουν ζόμπι το φθηνό WD σας περιμένει. Αυτό που ήθελε να αποδοθεί στο 3ο επεισόδιο ήταν οι σχέσεις των ανθρώπων υπό τις συνθήκες αυτές. Τα συναισθήματα των ανθρώπων με έμφαση αυτό της αγάπης και συντροφικότητας, η οποία δεν χωρά φύλα. Όποιος δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί, ας κλείσει τα μάτια κι ας πάει παρακάτω. Όσο για την σύνδεση μεταξύ Joel/Ellie, έχει αρχίσει πλέον να εδραιώνεται στο τρέχον επεισόδιο.
  9. Ειλικρινά, το έχετε κουράσει μερικοί. Ούτε 5χρονα τέτοια επιμονή.
  10. Ωραίο επεισόδιο. Με το μόνο αν θυμάμαι καλά clue στο game, ένα γράμμα κι αυτό, αν το έβρισκες.
  11. Ακριβώς αυτό. Βέβαια αν μπεις κατευθείαν στον λογαριασμό σου, δεν έχει recaptcha, απλά ένα κουμπί update για κάθε domain. Έως τρία μπορείς στη free.
  12. Το no-ip θέλει επιβεβαίωση κάθε 30 μέρες στο site. Το freedns.afraid.org δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, δουλεύει συνεχώς απρόσκοπτα.
  • Δημιουργία νέου...