Προς το περιεχόμενο

jimkart

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με jimkart

  • Ημερομηνία γέννησης 20/10/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.351 προβολές προφίλ

jimkart's Achievements

  1. έκανα αίτηση φορητότητας για τον οτε και μόλις πήραν τηλέφωνο μου έδωσαν 50άρα +1500 για wind και q+300 για κινητά με τελική τιμή 21.5 ευρώ.Και πιάνω 47-49.Αυτά στην Κομοτηνή.
  2. Αν θέλω αθλητικό ρολόι μπορώ να πάρω το garmin 230/235 που έχει πληθώρα εφαρμογών και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
  3. Το είχα κάνει reset το κινητό γιατί ήθελα να είναι καθαρό αλλά το έχω για δεύτερο.Οι φωτογραφίες αυτες που είχα online συγχρονίστηκαν κατευθείαν,για τις υπόλοιπες δεν μπορώ να σου πώ
  4. μερικά από τα tiles είναι διάφανα,αλλά το wallpaper πιάνει όλη την οθόνη και όχι μονο τα tiles.πάντως σε lumia 630 πάει πολλή καλά και στο μισάωρο που το δουλεύω δεν είδα από bugs τίποτα το ιδιαίτερο.
  5. Εγώ τώρα το έκανα εγκατάσταση στο 630 και μου το έδωσε μέσα από τις ρυθμίσεις
  6. Αφού πρώτα κάνεις εγγραφή στο windows insider και κατεβάσεις την εφαρμογή,μπαίνεις από τις ρυθμίσεις και το κατεβάζεις σαν update
  7. ''Μόνο εγώ είδα ότι αναφέρονται και σε Cross-Device multiplayer? Αυτό δεν ζητούσαμε από καιρό?'' Και εγώ αυτό κατάλαβα.Ότι θα μπορεί κάποιος από το pc να παίζει με κάποιον από το xbox σε multiplayer και θα μπορείς από το pc να βλεπεις μέσα στην εφαρμογή όλους τους φιλους σου που έχουν xbox.
  8. Όταν στην Αμερική το iphone το παίρνεις με 299 και 399 με διετές συμβόλαιο και οι εταιρίες κινητής δίνουν 300$ δωροεπιταγή για κάποιον που σπάει το προηγούμενο συμβόλαιο λογικό είναι να κάνει τέτοιες πωλήσεις.Όχι σαν τους δικούς μας που με 80 ευρώ συμβόλαιο για δύο χρόνια σου δίνουν επιδότηση 100 ευρώ το πολλή.Άς το δίναν και εδώ με 200 ευρώ να δείς πόσοι θα το έπερναν.
  9. Αυτό το κάνουν την κάθε παρουσίαση ενός καινούριου κινητού,που θα είναι ξεπερασμένο σε ένα τρίμηνο,υπερπαραγωγή δεν το καταλαβαίνω.Την αρχή έκανε η apple αλλά τουλάχιστον εκείνη παρουσιάζει και άλλα εκτός από ένα τηλέφωνο.
  10. jimkart

    Asus Transformer Prime Παρουσίαση

    http://www.engadget.com/2012/04/18/asus-tp-gps-dongle-woes/ Για να μην ελπίζετε άδικα.
  11. Δείτε το hands on του engadget και θα καταλάβεται τι ακριβώς είναι.http://www.engadget.com/2012/01/10/hands-on-with-razers-project-fiona-video/
  12. jimkart

    Wayne: Το Tegra 4 με 8 πυρήνες

    καλοί οι πολλοί πυρήνες και οι δυνατές gpu αλλά αν δεν υπάρχει και ανάλογη εξέλιξη στο θέμα των μπαταριών δεν κάνουμε τίποτα.
  • Δημιουργία νέου...