Προς το περιεχόμενο

stonecityboys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    405
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stonecityboys

  • Ημερομηνία γέννησης 22/02/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Hawai

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    behind you....

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.396 προβολές προφίλ

stonecityboys's Achievements

  1. Καλημερα παιδια, Σε εναν σταθερο με Win10 οταν τον ανοιγω, ο,τι και εαν πατησω ο υπολογιστης κολλαει σε σημειο που να πρεπει να τον κλεισω απο το κουτι. Οταν τον ξανανοιξω δουλευει κανονικα. Εχω κανει επαναφορα....τιποτα Εχω πεταξει ο,τι προγραμμα ετρεχε στην αρχη....τιποτα Εχω ξαναπερασει drivers κτλ....τιποτα Παντα με την πρωτη εκκινηση κολλαει. Μετα δουλευει κανονικα και για οσες φορες και εαν κανω επανεκινηση, ΑΛΛΑ εαν τον ανοιξω την αλλη μερα , παλι τα ιδια. Τι στο καλο μπορει να φταιει? Εχει κανενας καμια ιδεα?
  2. stonecityboys

    PayPal

    Εαν εχεις balance στο ππ δεν θα πληρωσεις τιποτα.
  3. Εχει πολλα θεματα σε πολλα ζητήματα. Επριδη ειμαι απο κινητο γραψε στο google mi box 3 oreo issues και θα σου βγαλει αρκετα. Διαβασε απο το πρωτο επισημο. Μπορεις να απενεργοποιήσει την αυτοματη αναβαθμιση. Εχει επιλογη. Εγω απλα ειχα ξεχασει να την κλεισω. Εγω το εχω παρει gearbest.
  4. Ειμαι κάτοχος εδω και 6 μηνες. Οσο ΔΕΝ κανεις την καταραμενη αναβαθμιση σε 8 oreo και μεινεις στο 6 δουλευουν ολα αψογα.
  5. Εαν ειναι να γινει με USB Η SD χρεισιμοποιουμε το Amlogic Burn_Card_Maker https://chinagadgetsreviews.com/download-amlogic-burn_card_maker-v2-0-2.html Εαν ειναι να γινει με male to male (προτείνετε) παμε με το Amlogic's USB Burning Tool
  6. Δεν αποσυμπιεζεις τιποτα. Οπως ειναι χρεισιμοποιεις το Amlogic Burn_Card_Maker και θα το βρεις στο https://chinagadgetsreviews.com/download-amlogic-burn_card_maker-v2-0-2.html
  7. stonecityboys

    PayPal

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΩΣΕς!!!! 😂 Σε Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα γιατί το κάνει αυτό μεσώ από το wallet να μην μπαίνει και βάζοντας την διεύθυνση που μου έδωσες, να μπαίνει κανονικά (που σημαίνει ότι το σύστημα τους δουλεύει) δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτοί από το pp μου απάντησαν να καθαρίσω τα cookies/cashe και να δοκιμάσω από άλλη συσκευή πράγμα που δεν δούλεψε σε καμιά περίπτωση.
  8. stonecityboys

    PayPal

    Το ιδιο μου κανει και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα.
  9. stonecityboys

    PayPal

    Καλημερα παιδια, Εχει κανενας θεμα με το wallet οταν παει να το ανοιξει απο την σελιδα του pp? Εμενα συνεχεια μου γραφει οτι υπαρχει καποιο λαθος στο να τραβηξει τα στοιχεια και μου λεει να προσπαθησω αργοτερα αλλα αυτο γινεται εδω και ενα μηνα. Θελω να μετατρεψω καποια USD σε EUROS και δεν μπορω. Εχω στειλει μηνυμα στο pp και ακομα περιμενω να μου απαντησουν. Το ειχε κανενας το προβλημα αυτο?
  10. Δικο μου λαθος, εσυ θελεις να το περασεις μεσω sd η USB. Θα το κανεις με το προγραμμα Amlogic Burn_Card_Maker και θα το βρεις στο https://chinagadgetsreviews.com/download-amlogic-burn_card_maker-v2-0-2.html
  11. καλησπερα φιλε, Πως μπορουμε να δουλεψουμε το NFC του? Δεν το εχω βρει πουθενα.... Ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω ?
  12. stonecityboys

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Καλησπερα παιδια, Σημερα παρελαβα την ανανεωση της leupay visa μου και μου ηρθε ενα pin. να συμπερανω οτι αυτο ειναι το pin για να λειτουργω την καρτα? Υπαρχει περιπτωση να αλλαζει και εαν ναι πως?
  • Δημιουργία νέου...