Προς το περιεχόμενο

haHa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15.233
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

22.308 προβολές προφίλ
  1. haHa

    Formula 1 2024

    Εχασαν ηδη το edge τους τα soft: ο Norris με 7 γυρων soft ελαστικα γυρναει το ιδιο με τον teammate Piastri που εχει σκληρα 37 γυρων και ηταν σε ακαθαρτο αερα στο μεγαλυτερο κομματι του στιντ.
  2. haHa

    Formula 1 2024

    Μαγκνουσεν γυρναγε στο 1:36 οσο ο Hulk ηταν εξω και τωρα γυρναει ανετα στο 1:33 , εξαιρετικο team work απο Haas και βαθμο για τον Hulk.
  3. haHa

    Formula 1 2024

    Οι RedBull ριχνουν πανω απο 1+sec ανα γυρο στο επομενο μονοθεσιο με ιδια στρατηγικη (Leclerc). Εφτιαξαν διαφορα και σε λιγο θα κοψουν. Χαμ και Νορρις θα μας δωσουν ωραιες μαχες και θα ειναι το βασικο θεαμα στον υπολοιπο αγωνα.
  4. haHa

    Formula 1 2024

    O Stroll μια χαρα γρηγορος ειναι, απλα τυγχανει να εχει teammate του τον Alonso που ειναι κορυφαιος. Οταν ειχε τον Vettel, ο Stroll ηταν περιπου στα ιδια (παρολο που τοτε ο Stroll ηταν πιο μικρος και απειρος απο οτι τωρα) και ηταν ο λογος που δεν ανανεωσαν τον Vettel, μιας και ηθελαν καποιον πιο γρηγορο. Vettel vs Stroll σαν teammates: Ουσιαστικα ισοπαλια https://www.statsf1.com/en/sebastian-vettel/coequipier-detail-lance-stroll.aspx Alonso vs Stroll σαν teammates: Domination https://www.statsf1.com/en/fernando-alonso/coequipier-detail-lance-stroll.aspx
  5. haHa

    Formula 1 2024

    Αυτο. Υπαρχουν σαφεις κανονισμοι που μαλιστα ο ιδιος ο Μασι ειχε εφαρμοσει και εξηγησει παλιοτερα: https://www.racefans.net/2020/10/11/fia-rejects-verstappens-claim-safety-car-was-used-to-make-race-more-exciting/ Στο abu dhabi ομως παρανομησε και δεν τους τηρησε, αλλα εκανε αυτο που ειπε ο Horner στο radio.
  6. haHa

    Formula 1 2024

    Το συμπερασμα σου παντως μαλλον φαινεται αβασιμο μιας και τα δεδομενα και οι ερευνες απο την ιδια την Φια δειχνουν κατι διαφορετικο.
  7. haHa

    Formula 1 2024

    Για αυτο αγαπαμε insomnia, γιατι: Πριν 4 χρονια, η Φερραρι τιμωρηθηκε για τον κινητηρα της το 2019. H Φερραρι υπεγραψε κρυφη συμφωνια για το μεγεθος της τιμωριας. Πριν 3 χρονια, ο Horner προτεινε στο radio στον Μασι κατι παρανομο για τους τελευταιους γυρους του τελευταιου αγωνα του 2021 και ο Μασι (συμφωνα με την ερευνα της ιδιας της Φια!) εκανε ανθρωπινο λαθος/human error και καταπατησε τους κανονισμους με αποτελεσμα να παρει το πρωταθλημα ο Μαξ. O Μασι υπεγραψε NDA και απαγορευεται να μιλησει για την ερευνα. Πριν 2 χρονια, η RB βρεθηκε να παρανομει ξεπερνωντας το budget cap του 2021 και τιμωρηθηκε. Αλλα εδω διαβαζουμε οτι "η Mercedes εκλεβε πριν 2-3 χρόνια". --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στοχεια για τα παραπανω γεγονοτα: 1. Todt: “Ferrari blocked the release of full statement on their engine” 2. FIA releases Abu Dhabi report, says Masi made ‘human error’ 3. Ferrari Formula 1 boss Fred Vasseur believes that the cost cap penalty imposed on Red Bull last year was too lenient.
  8. haHa

    Formula 1 2024

    Ας αρχισει να νικαει τον Τσουνοντα πρωτα και μετα βλέπουμε.
  9. haHa

    Formula 1 2024

    Αυτο φαίνεται σχεδόν σίγουρο μετα: Α) την διαρροή των μηνυμάτων που δεχνει σοβαρο παράπτωμα του Horner Β) το ξεκάθαρο τελεσιγραφο του Jos Verstappen Οπότε βλέπω να χαιρεταει ο Horner. Ακούγεται οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι τοσο Newey οσο και Max εχουν ορο στο συμβόλαιο οτι μπορει φυγουν αν δεν είναι ο Horner και φαίνεται να θελουν να εχουν ανοιχτες τις πορτες για το 2026 γιατι ακούγεται οτι απο κινητηρα δεν τα παει καλα η RBR.
  10. haHa

    Formula 1 2024

    Δεν παιζει αυτο. Δεν γινεσαι team principal ξαφνικα απο strategist σε μια απο τις μεγαλύτερες ομαδες. Τελειως διαφορετικο skill set.
  11. haHa

    Formula 1 2024

    Παντως δεν είναι καινουριο το θεμα Χορνερ και Φερσταπεν, εξαρχης οταν πρωτοεσκασε πριν ενα μήνα η ειδηση για ακαταλληλη σχεση Horner με υπαλληλο, ολες οι διαρροες γινοντουσαν πρωτα απο Ολλανδους δημοσιογραφους και γραφοτανε οτι παιζει απο πισω ο Jos και υπαρχουν παιχνίδια εξουσιας. Τωρα απλα επεσαν οι μασκες και ο Jos τα ειπε και επισημα. Και σίγουρα ο Ρικιαρντο δεν εχει σχεση, ειναι πουθενας που χανει ακομα και απο Τσουνοντα. Τον κρατανε λογω marketing και PR οπως εχει πει ο Marko.
  12. haHa

    Formula 1 2024

    Το περιεργο είναι οτι ο Ρικιαρντο(αφου δεν καταφερε να περασει τον Mag) δεν εδωσε πισω την θεση στον Τσουνοντα στην τελευταία στροφη. Τον σπρωχνουν οσο δεν παει τον Αυστραλο μιας και είναι πολυ δυνατο marketing χαρτι. Ο Sainz ειδε πως θα του φερετε η Φερραρι για την υπόλοιπη χρονια: Α) ενω ηταν μπροστα στην πιστα, εδωσαν καλυτερη στρατηγικη και undercut στον Leclerc με αποτέλεσμα να χρειαστει να τον ξαναπερασει και να χασει χρονο που μπορει αυτο να του κοστισε την μαχη για 2η θεση Β) οταν τερματισε, ηταν ελαχιστοι απο την ομαδα να τον συγχαρουν.
  13. haHa

    Formula 1 2024

    Διερρευσαν και τα υπολοιπα και φαίνεται οτι ειναι η πρωτη περίπτωση : Φαινεται να την πιεζει ενω αυτη λέει οτι ειναι χαρουμενη με την δουλειά της κλπ και φαίνεται να την βαζει σε καταστασεις που η ιδια δεν θελει. Δύσκολα τα πράγματα για τον Horner. Η Μερσεντες έτρεχε με high engine mode χθες για αυτο φανηκε τοσο γρήγορη. Η Rbr συνεχιζει και εχει αισθητο προβάδισμα, ειδικα σε race pace.
  14. haHa

    Formula 1 2024

    Εδω είσαι: Αν είναι αληθηνια τα μηνύματα, ηταν απλα ενα παρανομο ζευγαρακι. Καπου φαίνεται θα χαλασε η φαση και η υπάλληλος θα μυριστηκε χρημα και αρχισε τις καταγγελιες. Γελαει ο κόσμος.
  15. Ενα backpack 40Lt (ενδεικτικο παραδειγμα: osprey farpoint 40) εχει περιπου ιδιες διαστασεις με μια βαλιτσα καμπινας, αλλα χωραει λιγα περισσοτερα πραγματα και φυσικα οταν περπατας εχεις ελευθερα χερια, δεν κανει θορυβο οπως μια βαλιτσα οταν την σερνεις σε πεζοδρομια κλπ, ειναι πολυ πιο ευκολο οταν ανεβοκατεβαινεις σκαλια κλπ, εχεις πολυ πιο ευκολη προσβαση στα πραγματα σου λογω θηκων και πολλων φερμουαρ. Ταυτοχρονα, με ενα μαζεμενο backpack 40lt τις περισσοτερες φορες δεν χρειαζεται καν να αγορασεις εισιτηριο με βαλιτσα καμπινας(γιατι οι εταιριες δεν ελεγχουν συνηως αν σε δουν με μαζεμενο backpack), οποτε εξοικονομεις χρηματα. Η βαλιτσα καμπινας ειναι κυριως για καποιον που εχει σκοπο απλα θα βγει απο το αεροπλανο, θα περπατησει στο αεροδρομιο και μετα θα μπει σε ταξι/αυτοκινητο και να παει κατευθειαν στον προορισμο του. Αν εχει σκοπο να περπατησει, να εξερευνησει, να παρει ΜΜΜ, να αλλαξει ξενοδοχεια κλπ, ενα backpack ειναι πιο βολικο. Κοινως, οι βαλιτσες καμπινας ειναι ιδανικες για business travellers κυριως.
  • Δημιουργία νέου...