Προς το περιεχόμενο

MariaTs.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.285
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MariaTs.

  • Ημερομηνία γέννησης 04/02/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Τρελά Νερά!

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Είμαι μία και μοναδική!
  • Τοποθεσία
    Τρελά Νερά!
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική, Προγράμματα PC, Παιχνίδια
  • Απασχόληση
    Τα πάντα και τίποτα!

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MariaTs.'s Achievements

  1. Κοίτα εδώ: http://www.ispot.tv/ad/7LoM/pampers-i-feel-pretty
  2. Στην Ελλάδα του 30% ανεργίας κάποιοι κάνουν όνειρα!!! Η σόνυ κάνει την δουλειά της κατά πως πρέπει, αλλά στο Ελλάντα κάποιοι είναι ακόμη... πέρα βρέχει! Έλεος!
  3. Ας ξεκαθαρίσουν με τις παραπλανητικές διαφημίσεις και μετά ας κάνουν ότι θέλουν!
  4. Ας ξεκαθαρίσουν το θέμα, αρκεί να μην πληρώσει τα σπασμένα ο πελάτης!
  5. Κολοκύθια με τη ρίγανη! Ας φτιάξουν την αναζήτησή του και μετά ας κάνουν τα υπόλοιπα.
  6. Ειλικρινά σ'ευχαριστώ. Αν και η λύση που μου έδωσες δεν ήταν αυτή (απλά συνέχιζε να ανοίγει το word), όμως χάρη στην παραπομπή σου επέλεξα το "Ορίστε τα προεπιλεγμένα σας προγράμματα". Και το πρόβλημα λύθηκε. Και πάλι ευχαριστώ.
  7. anonymous-root το δοκίμασα αυτό που μου σημείωσες αλλά δεν είναι δυνατό να μου βγάλει επιλογές με το δεξί κλικ. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικά προγράμματα. Και ναι windows 7 έχω, με browser τον Opera. Κανείς άλλος καμιά λύση έχει;
  8. Πιστεύω ότι είμαι στην σωστή ενότητα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: όποτε ανοίγω κάποιο πρόγραμμα και κάνω κλικ επάνω στην ιστοσελίδα του, αντί να μου ανοίξει ο browser, μου ανοίγει το word. Tι πρέπει να κάνω για να ανοίγουν κανονικά οι σελίδες απ'τον browser μου;
  9. Το προγραμματάκι που μου πρότεινες έκανε δουλειά. Σ'ευχαριστώ. Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη που έδωσαν πιθανές λύσεις!
  10. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας κι αφού πλέον έχω στην κατοχή μου το δικό μου λαπτοπ, ήρθε ο καιρός που θέλω τα φώτα των έμπειρων για να βγάλω άκρη με το μαραφέτι! Λοιπόν το λαπτοπ που έχω, έχει λειτουργικό Windows 7 Home Premium (32 bit), service pack 1. Αποφάσισα να συμμαζέψω αρκετά αρχεία που είχα σκόρπια και πολλά από αυτά να τα καταγράψω σε σιντάκια. Έτσι λοιπόν αφού άρχισα να διαγράφω όσα αρχεία μου ήταν άχρηστα (φυσικά αδειάζοντας και τον κάδο ανακύκλωσης), αντί να αδειάζει ο σκληρός και να μεγαλώνει η χωρητικότητα του, αυτός γεμίζει! Σημειώστε μου σας παρακαλώ τι να κάνω για να εξοικονομήσω τον ήδη υπάρχοντα άδειο χώρο, που δεν λέει να μου δώσει ο σκληρός; Αυτά τα 7άρια με δυσκολία τα μαθαίνω κι δεν μπορώ να τα δουλέψω όπως τα ΧΡ! Ο άντρας μου προτείνει, να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα που συμπαθεί αλλά αν κρίνω ότι λόγω αυτού του προγράμματος έφτασε να κάνει στον σταθερό υπολογιστή (με ΧΡ) 2 φορές επαναφορά συστήματος, τον κοιτάζω με μισό μάτι!!! Σώστε την άσχετη με τα 7άρια!!!
  11. Σας έχω τρελάνει το ξέρω... Αυτό το γνωρίζεται; http://www.4shared.com/audio/zlRMgWY6/466.html
  12. Ευχαριστώ και τους 2 σας. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και για το 464; Γνώριμο ο ήχος του αλλά έχει κολλήσει το ακατοίκητο!!!
  13. Νέα αναζήτηση. http://www.4shared.com/audio/YFiqn0T8/465.html http://www.4shared.com/audio/QTzTHiLb/464.html
  14. Το κομμάτι που ακούγεται στο background μήπως το γνωρίζει κανείς; http://www.4shared.com/audio/U5mZ1uOg/462.html
  • Δημιουργία νέου...